کوشا جان تا حالا جمله حق الناس به گوشت خورده؟!جملتون خنده دار بود... الان تمام قوای کشور رو بزاریم رو این کار تا 10 سال دیگه هم جمع و جور نمی شه!!! فعلا که دارن بودجه رو کم می کنن... دعا کن سرور ها تا 10 سال آینده بد تر نشه!!!!
من پستم کامل همین موضوع رو تشریح کرد... خودتونم که ضرب المثل جالبی زدید... 1.5 برابر پول بدیم که شاید بعد از N سال سرور رو ببندن؟ خودتون چند سال رو سرورهای امریکایی بودید؟ قیمت رو حساب کنید که به همین سالها به سرورهای اروپایی پول می داد و ضررتون هم کسر کنید... می بینید چقدر سود کردید!
اصلا شما فرض کن ایقدر بدشانس بودی که این اتفاق افتاد!! ولی 2 سال از سرور امریکایی استفاده کردی! حساب کن اگر 2 سال رو سرور اروپایی بود چقدر باید اضافه می دادی؟ به قول دستون Hostine.net ،قیمت 1.5 برابر! اگر اون ماه امریکا رو از دست بدی انگار دوماه رو سرور اروپایی بود!! N سال پول سرور اروپایی بدی که نکنه 1 روز 200 دلارت بپره؟!
کوشا جان تا حالا جمله حق الناس به گوشت خورده؟!
من شخصا تا زمانی که ایالات متحده بودم یه شب راحت نخوابیدم
دوستمون گفتن که چرا باید 1.5 برابر پول داد که آیا یه روز سرور رو ببندن یا نهمتوجه منظور شما نشدم ؟ لطفا بیشتر توضیح بدین در این مورد
برای شما هم پیشنهادی داشتم که پیام خصوصی دادمدر آخر اينجا بگم !
ما در هنگام قرارداد با خريدار ، تعهدهايي داريم كه دو طرفه هستند مثلا يكي از اين تعهد ها تحريم هست كه شركت هيچگونه مسئوليتي نداره !
اما ما بر روي قولي كه مي ديم پايبنديم !
دوست عزيز Hostine.net من اشتباه كردم !
الان كه دارم به سرور اروپايي ميرم واقعا خيلي تغيير كرده !
و متاسفانه بايد ضرر زيادي را متحمل بشم !
خوب ما وبمستر ها بايد چه كنيم ! يك وقت ديدن حالا مشكلي پيش اومد ( خدا نكنه ايشالا )
خوب ما براي بكاپ هامون چه كار كنيم !
من مي خوام هر چه سريع تر يك سيستم بكاپ 24 ساعته از ماي اس كيو ال و 2 فولدر ( حد اقل ) از سايتم كه مربوط به اميج هاستينگ و پيوست هاي انجمنه داشته باشم !
خوب من بايد چي كار كنم ؟
adsl 128kps هم دارم و مشكلي هم ندارم كه كامپيوتر روشن باشه !
حتي حاضرم لينوكس بريزم تا بتونم اين كار و بكنم !
ميشه منم راهنمايي كنيد!
و در مورد بحث به جاي اين كه به فكر سرور هاي اروپا و آمريكا باشيم ! بياين خودمون ( هر كي داوطلبه ) بيايم و تا موقع اي كه اوضاع مشخص شه ، پول بزاريم و يك سرور با ديش يا ديتا ايران راه بندازيم ( ديش بهتره )
ولي يه مشكل داريم براي ديش ! پارتي بازي بايد بشه چون اگه سند بخوايم ديگه خودتون مي دونيد چي مي شه
وزارت اطلاعات 20 دقيقه بعد در خدمتتونه !
درسته رقابت هست ولي به قول almagraphic الآن با اين اوضاع بقا فقط مهمه !
بياين و يك دفعه با هم باشيم !
اين كار و كه بكنيم به درد بعدن خودمونم هم مي خوره !