تحريم و سرور ها !

oliver

Member
آقايون اين تحريم چقدر مي تونه براي سرور ها و ما خطرناك باشه ! ؟
ايا بايد به فكر انتقال سرور باشيم يا نه !؟

Master ITX

Well-Known Member
تحریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تازه شما متوجه شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من 3 ساله که 6 ماه یکبار سرورم رو جا بجا می کنم فکر کنم فقط دیگه از بقالی سر کوچه نگرفتم سرور
ببین خیلی خطریی من بهت بگم یه وقت میبینی سرور بلاک شد و بکاپ هم بی بکاپ
حالا خود دانی
من دارم با یه دیتا سنتر آلمانی هست حرف میزنم میگه با ایرانی ها مشکل نداره
ولی اگه سرورت رو مولتی کام یا ای وب باشه فکر نکنم اذیتت کنند

Master ITX

Well-Known Member
من یه سرور داشتم از وی ارتی سرورز این فقط گذاشت 23 روز باز باشه زمانی که فهمید ایرانی هستم بست به همین راحتی و اصلا جواب ایمیل هام هم نداد و بکاپ هم نداد

oliver

Member
خوب من هم دارم به يك ديتا سنتر سويسي منتقل مي شم !
اما خوب ...

سلام
این و یادتون باشه که سمولتا کام هم با تمام کوتاه آمدن هاش بالاخره داره تو آمریکا سرویس میده و وقتی بخوان ایران رو تحریم کنم فکر نکنم مولتاکام بتونه مقاومت کنه!

من سرورم الان هلنده...درسته که هزینه هام نسبتا بالا رفته اما واقعا راضیم...
حداقلش اینه که شب ها راحت می خوابم!

این و یادتون باشه که سمولتا کام هم با تمام کوتاه آمدن هاش بالاخره داره تو آمریکا سرویس میده و وقتی بخوان ایران رو تحریم کنم فکر نکنم مولتاکام بتونه مقاومت کنه!
مگه کسی گفت که اینها مقاومت می کنن؟ نه... Multacom رو پیشنهاد می کنیم چون ایرانی توش زیاده... مطمئنا قبل از هر اقدامی اونها یک ایمیل به مدیر سرور می زنن و می گن که ما مجبوریم سرور رو بگیریم و تا جایی هم که بشه زمان می دن... و فکر نکنم عقلانی باشه بگیم چون ممکنه اگر روزی یقه ی Multacom رو گرفتن یکم باشه و ما پول یک ماهمون رو از دست می دیم،نباید از Multacom استفاده کنیم! چون ممکنه 30ام هم باشه!
پس یکی از بهترین های برای ما ایرانیها Multacom هست فعلا...

سلام

من سرورم الان هلنده...درسته که هزینه هام نسبتا بالا رفته اما واقعا راضیم...
حداقلش اینه که شب ها راحت می خوابم!
تا وقتی که همه دارن رو سرور های امریکایی سرویس می دن،خیلی سختی رفتن به سرورها گران قیمت اروپایی...
نمی شه قیمت شما N مقدار بیشتر از رقیبهاتون باشه... کاربرهای عادی هیچ وقت نمی پرسن که سرورهاتون کجاست!!!! فرضا هم بپرسن... می رن از سرور امریکایی می گیرن... چون امریکا جنسهاش خوبه... :))
اگر یک تحریم جدی پیش بیاد که دیکه دیتاسنترهای امریکایی اصلا به ایرانیها سرور ندن،اون موقع همه می رن به سمت سرور های اروپایی... اون وقت بازار به تعادل بر می گرده و خیلی از مشکلات حل می شه...
این هم باید بدونیم تفاوت قیمت سرورهای امریکایی و اروپایی اونقدرها هم روی قیمت مثلا هاست Share تاثیر نخواهد گذاشت.
به امید روزی که تماما سرور هامون رو تو امریکا ببندن یا تماما آزاد بزارن!

نه کوشا جان بحث من اینه که چرا سری رو درد نمی کنه دستمال ببندیم؟!

بحث من کلا روی تحریمه نه اینکه حالا قبلش فرصت بدن یا نه!

من لیرد تکنالژی سرور داشتم ...خوشبختانه ون من همیشه ریموت بک آپ دارم سرور رو با اطلاع قبلی بستن و از این لحاظ من هرگز به مشکل نمی خورم اما هزینم چی میشه؟!

من داشتم به اون سرور ماهی 300 دلار پول میدادم روش کلی برنامه داشتم!

من بعد از یک سال به این نتیجه رسیدم که یک سرور خوب و پایدار ...دقت کن پایدار اگرچه با قیمت بالاتر مشتری خاص خودش رو داره!

نمونش رو هم که خودت بیشتر از ماها می دونی

در کار هاستینگ باید آینده نگر بود .... در این اوضاع نابسامان نه فقط هاستینگ کلا فناوری اطلاعات در حال حاضر بقا مهمه نه سود!

در ضمن سرور های اروپایی هزینه هاشون 1.5 برابره سرور های آمریکاییه و مخصوصا پهنای باند ..اینجا جم می خوری باید پول بدی عزیزم!

البته این بر می گرده به مدیر هاستینگ...من شخصا از روزی که سرورم تحریم شد تا روزی که ترنسفر کردم هلند نتونستم یه شب راحت بخوابم!

oliver

Member
هزينه سرور در ديتاسنتر هاي اروپايي آنچنان هم با آمريكا فرق نمي كنه !
حتي مي شه با كمي صحبت كردن با مسئولان ديتا سنتر تخفيف زيادي هم گرفت !
به نظر من ايراني ها همگي بايد بيان اروپا چون آمريكا و به دنبالش كانادا هر روز يه بامبول در ميارن !!!

هزينه سرور در ديتاسنتر هاي اروپايي آنچنان هم با آمريكا فرق نمي كنه !
حتي مي شه با كمي صحبت كردن با مسئولان ديتا سنتر تخفيف زيادي هم گرفت !
به نظر من ايراني ها همگي بايد بيان اروپا چون آمريكا و به دنبالش كانادا هر روز يه بامبول در ميارن !!!
آره خوب....اصلا فرقی ندارن!!!
واسه همینه که امروز اکثر سرور های ما ایرانی ها تو اروپاست!

ali-msh

Member
ولی خوب بهتره که فکر کنیم و باور داشته باشیم که بالاخره یک روزی بهترین سرور ها و سرویس ها رو در داخل کشور داشته باشیم

ولی خوب فکر میکنم الان مولتا کام و بعد از اون سرور های اروپا

oliver

Member
Almagraphic جان دوست عزيز من كه نگفتم فرقي نمي كنه !
مسلما فرق داره !
اما وقتي به مسائل بعديش نگاه مي كني مي بيني فرقي نمي كنه !
كافي يك ماه پول شارژت رو پرداخت كني و بعد از 2 روز سرورت تعطيل بشه !
اون وقت خسارتي كه وارد مي شه از هزينه اي كه در اروپا مي شه بيشتر هم مي شه !!!

ولی خوب بهتره که فکر کنیم و باور داشته باشیم که بالاخره یک روزی بهترین سرور ها و سرویس ها رو در داخل کشور داشته باشیم
جملتون خنده دار بود... الان تمام قوای کشور رو بزاریم رو این کار تا 10 سال دیگه هم جمع و جور نمی شه!!! فعلا که دارن بودجه رو کم می کنن... دعا کن سرور ها تا 10 سال آینده بد تر نشه!!!!

نه کوشا جان بحث من اینه که چرا سری رو درد نمی کنه دستمال ببندیم؟!
من پستم کامل همین موضوع رو تشریح کرد... خودتونم که ضرب المثل جالبی زدید... 1.5 برابر پول بدیم که شاید بعد از N سال سرور رو ببندن؟ خودتون چند سال رو سرورهای امریکایی بودید؟ قیمت رو حساب کنید که به همین سالها به سرورهای اروپایی پول می داد و ضررتون هم کسر کنید... می بینید چقدر سود کردید!

كافي يك ماه پول شارژت رو پرداخت كني و بعد از 2 روز سرورت تعطيل بشه !
اصلا شما فرض کن ایقدر بدشانس بودی که این اتفاق افتاد!! ولی 2 سال از سرور امریکایی استفاده کردی! حساب کن اگر 2 سال رو سرور اروپایی بود چقدر باید اضافه می دادی؟ به قول دستون Hostine.net ،قیمت 1.5 برابر! اگر اون ماه امریکا رو از دست بدی انگار دوماه رو سرور اروپایی بود!! N سال پول سرور اروپایی بدی که نکنه 1 روز 200 دلارت بپره؟!

کوشا جان خیلی بد بینی ها

فقط ساز مخالف . . .
اگر همه موافق باشن دیگه بحثی پیش نمی یاد... یک مخالفم لازمه! من هدفم خیره!!!
ولی در مورد بدبینی! در مورد سرورهای امریکایی که خوشبینانه دارم نظر می دم! :d

جدیدترین ارسال ها

بالا