مگه کسی گفت که اینها مقاومت می کنن؟ نه... Multacom رو پیشنهاد می کنیم چون ایرانی توش زیاده... مطمئنا قبل از هر اقدامی اونها یک ایمیل به مدیر سرور می زنن و می گن که ما مجبوریم سرور رو بگیریم و تا جایی هم که بشه زمان می دن... و فکر نکنم عقلانی باشه بگیم چون ممکنه اگر روزی یقه ی Multacom رو گرفتن یکم باشه و ما پول یک ماهمون رو از دست می دیم،نباید از Multacom استفاده کنیم! چون ممکنه 30ام هم باشه!این و یادتون باشه که سمولتا کام هم با تمام کوتاه آمدن هاش بالاخره داره تو آمریکا سرویس میده و وقتی بخوان ایران رو تحریم کنم فکر نکنم مولتاکام بتونه مقاومت کنه!
تا وقتی که همه دارن رو سرور های امریکایی سرویس می دن،خیلی سختی رفتن به سرورها گران قیمت اروپایی...سلام
این و یادتون باشه که سمولتا کام هم با تمام کوتاه آمدن هاش بالاخره داره تو آمریکا سرویس میده و وقتی بخوان ایران رو تحریم کنم فکر نکنم مولتاکام بتونه مقاومت کنه!
من سرورم الان هلنده...درسته که هزینه هام نسبتا بالا رفته اما واقعا راضیم...
حداقلش اینه که شب ها راحت می خوابم!
آره خوب....اصلا فرقی ندارن!!!هزينه سرور در ديتاسنتر هاي اروپايي آنچنان هم با آمريكا فرق نمي كنه !
حتي مي شه با كمي صحبت كردن با مسئولان ديتا سنتر تخفيف زيادي هم گرفت !
به نظر من ايراني ها همگي بايد بيان اروپا چون آمريكا و به دنبالش كانادا هر روز يه بامبول در ميارن !!!
جملتون خنده دار بود... الان تمام قوای کشور رو بزاریم رو این کار تا 10 سال دیگه هم جمع و جور نمی شه!!! فعلا که دارن بودجه رو کم می کنن... دعا کن سرور ها تا 10 سال آینده بد تر نشه!!!!ولی خوب بهتره که فکر کنیم و باور داشته باشیم که بالاخره یک روزی بهترین سرور ها و سرویس ها رو در داخل کشور داشته باشیم
من پستم کامل همین موضوع رو تشریح کرد... خودتونم که ضرب المثل جالبی زدید... 1.5 برابر پول بدیم که شاید بعد از N سال سرور رو ببندن؟ خودتون چند سال رو سرورهای امریکایی بودید؟ قیمت رو حساب کنید که به همین سالها به سرورهای اروپایی پول می داد و ضررتون هم کسر کنید... می بینید چقدر سود کردید!نه کوشا جان بحث من اینه که چرا سری رو درد نمی کنه دستمال ببندیم؟!
اصلا شما فرض کن ایقدر بدشانس بودی که این اتفاق افتاد!! ولی 2 سال از سرور امریکایی استفاده کردی! حساب کن اگر 2 سال رو سرور اروپایی بود چقدر باید اضافه می دادی؟ به قول دستون Hostine.net ،قیمت 1.5 برابر! اگر اون ماه امریکا رو از دست بدی انگار دوماه رو سرور اروپایی بود!! N سال پول سرور اروپایی بدی که نکنه 1 روز 200 دلارت بپره؟!كافي يك ماه پول شارژت رو پرداخت كني و بعد از 2 روز سرورت تعطيل بشه !
اگر همه موافق باشن دیگه بحثی پیش نمی یاد... یک مخالفم لازمه! من هدفم خیره!!!کوشا جان خیلی بد بینی ها
فقط ساز مخالف . . .