sunkml
New Member
سلام به دوستان انجمن
چند وقته که دارم از شارژر ۲۵ وات سامسونگ استفاده میکنم و از سرعت شارژش خیلی راضیم. گوشی Galaxy S23 من تقریباً توی ۳۰ دقیقه به ۵۰٪ میرسه!
اما چیزی که ذهنمو مشغول کرده، اینه که بعضیها میگن استفاده مداوم از فست شارژ باعث میشه عمر باتری کم بشه یا گوشی داغ کنه.
چند تا نکته که خودم تجربه کردم:
برای همین خیلی دوست دارم تجربه شماها رو بدونم:
من یه مقاله کامل در این زمینه پیدا کردم که توضیح داده چطور میشه شارژر اورجینال سامسونگ رو از تقلبی تشخیص داد و کدوم مدل برای چه گوشیای مناسبه.
گفتم اینجا هم به اشتراک بذارم، شاید برای کسی مفید باشه
batterys.org
ممنون میشم اگر تجربهها و توصیههاتون رو به اشتراک بذارید
این بحث میتونه به خیلیها کمک کنه تا از شارژرهای فیک و آسیب به گوشیشون دور بمونن.
چند وقته که دارم از شارژر ۲۵ وات سامسونگ استفاده میکنم و از سرعت شارژش خیلی راضیم. گوشی Galaxy S23 من تقریباً توی ۳۰ دقیقه به ۵۰٪ میرسه!
اما چیزی که ذهنمو مشغول کرده، اینه که بعضیها میگن استفاده مداوم از فست شارژ باعث میشه عمر باتری کم بشه یا گوشی داغ کنه.
چند تا نکته که خودم تجربه کردم:
- وقتی گوشی موقع شارژ توی کاور میمونه، بیشتر داغ میکنه.
- با شارژر ۴۵ وات هم تست کردم، ولی تفاوتش با ۲۵ وات اونقدری که انتظار داشتم نبود.
- یه بار هم به اشتباه شارژر فیک خریدم و متاسفانه هم شارژ کند بود و هم به باتری آسیب زد.
برای همین خیلی دوست دارم تجربه شماها رو بدونم:
- شما از چه مدل شارژری برای گوشی سامسونگتون استفاده میکنید؟
- به نظرتون فست شارژ به باتری آسیب میزنه یا نه؟
- از کجا شارژر اصل میخرید که خیالتون راحت باشه؟
من یه مقاله کامل در این زمینه پیدا کردم که توضیح داده چطور میشه شارژر اورجینال سامسونگ رو از تقلبی تشخیص داد و کدوم مدل برای چه گوشیای مناسبه.
گفتم اینجا هم به اشتراک بذارم، شاید برای کسی مفید باشه
مرکز باتری اصلی - ایفون سامسونگ شیائومی هواوی نوکیا الجی
اولین و بزرگترین مرکز تخصصی خرید باتری های اصلی گوشی موبایل ایفون سامسونگ هواوی شیائومی الجی سونی و تبلت انواع شارژر و پاوربانک های اصلی و کابل های اورجینال

ممنون میشم اگر تجربهها و توصیههاتون رو به اشتراک بذارید
این بحث میتونه به خیلیها کمک کنه تا از شارژرهای فیک و آسیب به گوشیشون دور بمونن.