بی بی کد تجاری جنت آباد تهران

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.بالاخره این پروژه عظیم به پایان رسید.عظمتی بود برای خودش.
به شدت مدلینگش سنگین بود.چون پلان هاشون داغون بود و مرتب عوض هم میکردن.
مدلسازی تقیربا 90 درصد توی اتوکد 2014 انجام شد وبعد وارد مکس شد.
برای مدیریت بهتر طبقه به طبقه وارد مکس شد.اول لابی بعد طبقات و مبلمان گذاری ها انجام میشد.
فضا زیاد داشت فقط رندر نمای بیرونی و لابی رو میزارم براتون.
توی مکس مدلسازی کف مثلا دستی کامل انجام شد.چون که باید بصورت شعاعی تایل های 60 در60 درست میشد.
آدم ها رو توسط مکس 2014 که خودش کلی آدم شبیه سازی میکنه گذاشتم.منتها برای اینکه بتونم توی فتوشاپ آدم گزاری اصولی انجام بدم 2 بار رندر گرفتم.فضای مخصوص آدم رو یه بار با آدم و یه بدون آدم ( برای نهایی ) گرفتم.بعد آدم های فتوشاپ رو دقیقا به اندازه واقعی جا نمایی کردم.
مدلسازی پنجره های نمای بیرونی دقیقا دونه دونه با اتوکد مدل شد.چون هیچ ترفندی جواب گو نبود برای اینکه طبق نقشه معماری به اندازه های مختلف در بیاد.
اون سنگ سیاه عمومی بدنه که توش چراغ کار شده با یه ترفند خودم!! ترکیب 6 لایه تکسچر با displacment مدل شد.اگه میخواستم مدل کنم شاید 1 روز کامل وقت میگرفت اما چون رو کم کنی بود توی شرکت کرنومتر زدیم توی 16 دقیقه جمع شد!
موقع رندر تقریبا 15 دقیقه توی هنگ بود بعد رندر تازه شروع میشد!! کلی طول کشید صحنه رو مدیریت کردم که هنگ به صفر رسید و تقریبا رندرها هرکدوم 4 ساعت طول کشید.
می دونم رندر خیلی هنری و آرتیستی نشده اما بچه هایی که تجربه چنین پروژه های بزرگی رو داشتن میدونن جمع کردن این جور کارها 1 نفره (البته فقط فاز مکس توی اتوکد 2 تا از همکارام بودن ) یه هفته ای کار هرکسی نیست.
سیستم هم core i7 رم 16 گیگ.

Exterior_1.jpg
Exterior_2.jpgExterior_3.jpgExterior_4.jpgExterior_5.jpg

hamedzzaa

Active Member
سلام آقا بهت تبریک میگم کل کار خیلی عالیه مخصوصا رندر های داخلی
-رندر داخلی و خارجی هردو از یک فایل گرفته شده ؟
من همه مدلینگ هام رو تو مکس انجام میدم ،مدلینگ تو کد به نظرتون سریع تره؟

Meiti

Member
خیلی خیلی زیبا
عارف جان مدلینگ توی کد مزیتش چیه نسبت به مکس؟

AREF

سلام.خب معلومه چون پلان توی اتوکد هست و پروژه قرار هست با ابعاد اشل دقیق و مهندسی انجام بشه عملا مکس خیلی ناتوان هست.توی اتوکد شما از یه جسم 1000 بار کم بکنین یا زیاد بکنین هیچ مشکلی پیش نمیاد اما توی مکس شما چند بار می تونین بولیین کنین؟؟ پروژه های بزرگ از شهرک 11 هزار واجده گرفته تا کوچیک کار کردم تعصب به نظرم اشتباه هست.بعضی ها تا اسم کد میاد میگن کد چیه مکس خوبه!! اما کسی که مهندس باشه و کار مهندسی بخواد باید بتونه با ابزاری که امکاناتش توی این حیطه بهتره کار بکنه.این هست که اتوکد برای ما بهتر هست.حالا یکی توی مکس خدا هست خب بسازه اما مدلینگ اینجور کارها معمولا با ساخت اشیاء خیلی متفاوت هست

hamedfx

New Member
سلام
عارف عزیز بعد از چند سال بازدید دیگه نمیشه حرف نزد من که کولی خوشم امد کولن کاراتو دوست دارم
اگه مومکنه نور پردازی داخلیتو توضیع بده ممنون میشم

AREF

سلام.ممنون.لامپ صفحه ای وی ری لایت!! ساده سریع واقعی ...

sina 2020

Well-Known Member
وقعا خسته نباشی عارف
من پروژه معماری زیاد انجام دادم ولی این واقعا بزرگ و سخته .... در کل دمت گرم .... یه دستی هم رو سر ما بکش

sallarmelli

Active Member
عجب کار بزرگیه
کف سازی فضاهای داخلی تکسچر هست یا مدل شده؟

عارف رم کم نمیاری ؟ از پروکسی هم استفاده می کنی یا نه ؟
این آدم هایی رو که توی فتوشاپ اضافه کردی سایت خوبی ازشون سراغ داری
ممنون
در کل دیگه خیلی حرفه ای شده ای مکانت رو باید جابجا کنی بزنی تهران

Mehran coyote

Well-Known Member
اول یه حدس در برابر سوال سالارملی میزنم ،رمت فک نکنم از 10 گیگ بالاتر رفته باشه درسته؟
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
کارت خیلی سنگین و بزرگ بوده یه خسته نباشی واقعی میگم بهت
تو فاز 3d کار برای یه هفته عالی هست بهت تبریک میگم
فقط نمایی که از بالا هست، درختای اطراف اگر بزرگتر بودن به زیبایی کار اضافه میشد :د ولی این ارزش کارتو کم نمیکنه
اون درخته تو رندر اول رو با فتوشاپ اضاف کردی نه ؟؟ :د
------------------------------------------------------------
داخلی هم خوب شده
کلا کارایی که اخرین ازت دیدم برای محیطش خوب وقت میزاری که باعث میشه کار خیلی خوب دیده بشه و ادم باهاش ارتباط برقرار کنه
راستی نماها از نظر معماری هم قشنگ شدن

بازم خسته نباشی عارف عزیز :rose:

آخرین ویرایش:
سلام عارف جان خسته نباشی کار به این سنگینی واقعا کمتر کسی میتونه ازش رندر بگیره واقعا با توجه به حجم کار عالی هستش.

توی اتوکد شما از یه جسم 1000 بار کم بکنین یا زیاد بکنین هیچ مشکلی پیش نمیاد اما توی مکس شما چند بار می تونین بولیین کنین؟؟
فقط فکر کنم تو مکس با پرو بولین هر چندتا که بخوای میشه کم و زیاد کرد البته خودتون استاد این کارا هستید

آخرین ویرایش:

N.Abedi

Well-Known Member
عارف جان، واقعا پروژه بزرگی بوده، خوب از پسش بر اومدی.. تعجبی هم نداره البته... آفرین :rose:

.:BehzAd:.

Active Member
ما اینجا بیکا خونه میخوریم و میخوابیم اونوقت ,ارف از قائمشهر کار برای تهران میزنه :)

خیلی هم خوب آفرین،همه رندر هات رو دوست داشتم

Mehran coyote

Well-Known Member
سلام عارف جان خسته نباشی کار به این سنگینی واقعا کمتر کسی میتونه ازش رندر بگیره واقعا با توجه به حجم کار عالی هستش.

فقط فکر کنم تو مکس با پرو بولین هر چندتا که بخوای میشه کم و زیاد کرد البته خودتون استاد این کارا هستید

وقتی با بولین مکس چیزی رو سوراخ میکنی و بعد اونو به editpoly تبدی کنی دیگه نمیتونی کاریش کنی(ادیت ، اسموس، کم کردن سوراخ ها و.......) چون حجمو از بین میبره ولی با کد یا هر نرم افزار نقشه کشی چه صنعتی چه معماری اگر یه حجم رو سوراخ کردی باز راحت میتونی برشگردونی و هر تغییری که میخوای توش میدی

منظور عارف این بود دوست من

AREF

اول یه حدس در برابر سوال سالارملی میزنم ،رمت فک نکنم از 10 گیگ بالاتر رفته باشه درسته؟
سلام.رم 13600 دیگه پر شده بود.اینقدر هم که نگرفت ماله اشغال شده خود ویندوز بود.ویژوال مموری هم صفر شده بود. فکر کنم شاید چون توی dynamic memory عدد رو 14 گیگ تنظیم کرده بودم.

AREF

ممنون بچه ها.
اشتباهی که تو این کار کردم این بود که خواستم داخل و خارج باهم دیده بشه و این باعث سنگینی احمقانه کار شد.طوری که اصلا به چشم هم نمیاد.
و اینکه نباید هیچ وقت تو این جور پروژه ها بخوایم با یه فایل کار پیش ببریم.
خلاصه ممنون.

جدیدترین ارسال ها

بالا