سلام خدمت دوستان و عرض خسته نباشید
من سال 79 اولین بار بود که می دیدم دانشجوی هم اتاقیم با بیلدر کار می کردند هرچه التماسشون کردم به من هم یاد بدید اعتنایی نکردند تصمیم گرفتم هرجوری که شده باید یاد بگیرم و یک شب از ساعت 8 شب تا 6 صبح نشستم و تمام مثال های help بیلدر رو اجرا کردم و خوندم تا یاد گرفتم و خیلی برام جالب بود اولین فایلی رو که درست کردم یک نظر سنجی سرکاری بود که دو دکمه بلی ئ خیر داشت و یک سوال اگر کاربر سعی می کرد بلی را کلیک کنه نمی توانست یا فرار می کرد یا تا موس روش می اومد جاش رئ با خیر عوض می کرد کلی هم حال می کردم که هم چین چیزی رو درست کردم
بالاخره سال 89 موفق شدم با نرم افزاری که با بیلدر درست کردم در چهارمین جشنواره تولید محتوای الکترونیکی مقام اول کشور بدست بیارم که همش مدیون راهنمایی های دوستان بود
خلاصه هرچه دوستانم اصرار می کنم که نرم افزارهای بهتری هست که شما می تونید کارهای بهتری انجام بدید در جواب میگم بیلدر تو رگهای من جاری است و تا خون در رگ ماست بیلدر سرور ماست
خوشحالم دوست عزیز که مقام اول رو بدست اوردید میشه دقیق بگید اسمتون چی بود؟
من خودم یکی از برگزیدگان اون جشنواره بود که این دوره تونستم مقام سوم کشوری رو توی بخش آزمون ساز بیارم
اینم لینک خبرش توی سایت اموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی تنها نفری بودم که از کل این استان انتخاب شده بودم جشنواره هم توی سینما فلسطین برگزار شد.
خودم اهل میانه ام و توی سراب دانشجوام و از اونجا شرکت کرده بودم.
http://ea.medu.ir/IranEduThms/theme2/cntntpge.php?pgid=22&rcid=4331
البته تصویری از نرم افزار رو براتون خواهم گذاشت الان نمیشه چون سرعتم پایینه برا این آپلود نمیشه با موبایل وصلم.
نرم افزار من هم "نرم افزار کمک آموزشی کنکور با قابلیت ایجاد آزمون و برگزاری آزمون تحت شبکه"
البته من با یکی از داور ها صحبت کردم قبلا که جشنواره خوارزمی رفته بودم 3 دوره هم توی جشنواره خوارزمی بودم ولی نتونستم از مرحله استانی برم بالا ایشون قبلا یکی از داورای اون جشنواره محتوای الکترونیکی بودن و بهم گفتن که میتونی با این اول شی و خودشم گفت اونجا بره تایید میکنه ولی نمیدونم چی شد که سوم شد با نر م افزار هایی که اونجا دیدم مال من سر تر از اونها بود کاراییش هم خیلی بهتر از مال اونا ولی نمیدونم چیشد که برا من سوم شد.
باز آرزوی موفقیت برا همه دارم.
و ممنون از همه دوستای خوبم توی انجمن که همیشه بهم کمک کردن
اینم تصاویری از چند قسمت نرم افزار البته قابلیت های دیگه ای رو هم داره فقط تونستم این چندتا تصویر رو اپلود کنم
این تصویر مربوط به بخش کنترل پنل هست که از تصویر معلومه چه امکاناتی داره قبل این هم یه صفحه اصلی داره که مربوط به اموزش است که چطور برا کنکور بخونیم کلیه کتاب های درسی و ...
این تصویر هم مربوط به بخش ایجاد ازمون هست که بعد از ایجاد آزمون میشه تحت شبکه و بین کاربرا امتحان گرفت و قابلیت های دیگه هم مثل ویرایش و حذف و اینجور چیزا رو داره
این قسمت هم مربوط به بخش برگزاری کنکور برای تمامی بخش ها هست ( کلی )
این بخش هم مربوط به نتیجه آزمون هست که تو تصویر معلومه چه قابلیت هایی رو داره قابلیت مشاهده پاسخنامه و پرینت از تمامی قسمت ها رو هم داره
این تصویر هم مربوط به بخش برگزاری آزمون مربوط به تک تک کتاب ها هست و سوالات هم رندوم میباشن.
این قسمت هم مربوط به صفحه اغازین برگزاری آزمون
این قسمت هم مربوط به ورود به صفحه بر گزاری آزمون هست