تجارب اولیه کاربران mmb در گذر زمان

silvercover

کاربر متخصص
بالاخره سال 89 موفق شدم با نرم افزاری که با بیلدر درست کردم در چهارمین جشنواره تولید محتوای الکترونیکی مقام اول کشور بدست بیارم که همش مدیون راهنمایی های دوستان بود

میشه تصاویری ازش ضمیمه کنید یا بگید که دقیقا چی بود این برنامه؟

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
سلام خدمت دوستان و عرض خسته نباشید
من سال 79 اولین بار بود که می دیدم دانشجوی هم اتاقیم با بیلدر کار می کردند هرچه التماسشون کردم به من هم یاد بدید اعتنایی نکردند تصمیم گرفتم هرجوری که شده باید یاد بگیرم و یک شب از ساعت 8 شب تا 6 صبح نشستم و تمام مثال های help بیلدر رو اجرا کردم و خوندم تا یاد گرفتم و خیلی برام جالب بود اولین فایلی رو که درست کردم یک نظر سنجی سرکاری بود که دو دکمه بلی ئ خیر داشت و یک سوال اگر کاربر سعی می کرد بلی را کلیک کنه نمی توانست یا فرار می کرد یا تا موس روش می اومد جاش رئ با خیر عوض می کرد کلی هم حال می کردم که هم چین چیزی رو درست کردم
بالاخره سال 89 موفق شدم با نرم افزاری که با بیلدر درست کردم در چهارمین جشنواره تولید محتوای الکترونیکی مقام اول کشور بدست بیارم که همش مدیون راهنمایی های دوستان بود
خلاصه هرچه دوستانم اصرار می کنم که نرم افزارهای بهتری هست که شما می تونید کارهای بهتری انجام بدید در جواب میگم بیلدر تو رگهای من جاری است و تا خون در رگ ماست بیلدر سرور ماست

خوشحالم دوست عزیز که مقام اول رو بدست اوردید میشه دقیق بگید اسمتون چی بود؟

من خودم یکی از برگزیدگان اون جشنواره بود که این دوره تونستم مقام سوم کشوری رو توی بخش آزمون ساز بیارم

اینم لینک خبرش توی سایت اموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی تنها نفری بودم که از کل این استان انتخاب شده بودم جشنواره هم توی سینما فلسطین برگزار شد.

خودم اهل میانه ام و توی سراب دانشجوام و از اونجا شرکت کرده بودم.

http://ea.medu.ir/IranEduThms/theme2/cntntpge.php?pgid=22&rcid=4331

البته تصویری از نرم افزار رو براتون خواهم گذاشت الان نمیشه چون سرعتم پایینه برا این آپلود نمیشه با موبایل وصلم.

نرم افزار من هم "نرم افزار کمک آموزشی کنکور با قابلیت ایجاد آزمون و برگزاری آزمون تحت شبکه"

البته من با یکی از داور ها صحبت کردم قبلا که جشنواره خوارزمی رفته بودم 3 دوره هم توی جشنواره خوارزمی بودم ولی نتونستم از مرحله استانی برم بالا ایشون قبلا یکی از داورای اون جشنواره محتوای الکترونیکی بودن و بهم گفتن که میتونی با این اول شی و خودشم گفت اونجا بره تایید میکنه ولی نمیدونم چی شد که سوم شد با نر م افزار هایی که اونجا دیدم مال من سر تر از اونها بود کاراییش هم خیلی بهتر از مال اونا ولی نمیدونم چیشد که برا من سوم شد.

باز آرزوی موفقیت برا همه دارم.:rose:

و ممنون از همه دوستای خوبم توی انجمن که همیشه بهم کمک کردن

اینم تصاویری از چند قسمت نرم افزار البته قابلیت های دیگه ای رو هم داره فقط تونستم این چندتا تصویر رو اپلود کنم

این تصویر مربوط به بخش کنترل پنل هست که از تصویر معلومه چه امکاناتی داره قبل این هم یه صفحه اصلی داره که مربوط به اموزش است که چطور برا کنکور بخونیم کلیه کتاب های درسی و ...

Pic3.jpg

این تصویر هم مربوط به بخش ایجاد ازمون هست که بعد از ایجاد آزمون میشه تحت شبکه و بین کاربرا امتحان گرفت و قابلیت های دیگه هم مثل ویرایش و حذف و اینجور چیزا رو داره

Pic1.jpg

این قسمت هم مربوط به بخش برگزاری کنکور برای تمامی بخش ها هست ( کلی )

Pic4.jpg

این بخش هم مربوط به نتیجه آزمون هست که تو تصویر معلومه چه قابلیت هایی رو داره قابلیت مشاهده پاسخنامه و پرینت از تمامی قسمت ها رو هم داره

Pic5.jpg

این تصویر هم مربوط به بخش برگزاری آزمون مربوط به تک تک کتاب ها هست و سوالات هم رندوم میباشن.

Pic6.jpg

این قسمت هم مربوط به صفحه اغازین برگزاری آزمون

12.jpg

این قسمت هم مربوط به ورود به صفحه بر گزاری آزمون هست

15.jpg

آخرین ویرایش:

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
البته من با یکی از داور ها صحبت کردم قبلا که جشنواره خوارزمی رفته بودم 3 دوره هم توی جشنواره خوارزمی بودم ولی نتونستم از مرحله استانی برم بالا ایشون قبلا یکی از داورای اون جشنواره محتوای الکترونیکی بودن و بهم گفتن که میتونی با این اول شی و خودشم گفت اونجا بره تایید میکنه ولی نمیدونم چی شد که سوم شد با نر م افزار هایی که اونجا دیدم مال من سر تر از اونها بود کاراییش هم خیلی بهتر از مال اونا ولی نمیدونم چیشد که برا من سوم شد.
زیاد سخت نگیر محمود واسه خود من هم پیش اومده متاسفانه توی بعضی موارد داورا یا کم لطف میشن و یا بعضی هاشون سواد درستی در این زمینه ندارن و صرفن بخاطر اینکه دلشون نشکنه داور میشن البته قصد توهین به اساتید عزیز و بزرگواری که واقعن از دل و جون برای اینجور مسابقات زحمت میکشن رو ندارم اما بعضی از کسایی که سر رشته و درک درستی ندارن و صرفن بخاطر ... (خودتون میدونید) به تیم داوری اضافه شدن باعث میشن که زحمات این عزیان هم از بین بره

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
زیاد سخت نگیر محمود واسه خود من هم پیش اومده متاسفانه توی بعضی موارد داورا یا کم لطف میشن و یا بعضی هاشون سواد درستی در این زمینه ندارن و صرفن بخاطر اینکه دلشون نشکنه داور میشن البته قصد توهین به اساتید عزیز و بزرگواری که واقعن از دل و جون برای اینجور مسابقات زحمت میکشن رو ندارم اما بعضی از کسایی که سر رشته و درک درستی ندارن و صرفن بخاطر ... (خودتون میدونید) به تیم داوری اضافه شدن باعث میشن که زحمات این عزیان هم از بین بره

آره پیمان راست میگی واقعا همینطور هست که میگی من خودم تو این چند دوره به شخصه با چشام دیدم که چطور داوری میکنن واقعا آدم نمیدونه چی بگه:-?

naser61m

New Member
انشالله می زارم ولی فعلا دم دست نیست
در مورد امسال واقعا من حیرت زده شدم چون دقیقا من یکسال روی نرم افزار جدیدم کار کردم نرم افزاری که به جرات می تونم بگم باید بعنوان برترین اثر انتخاب می شد ولی متاسفانه اصلا جزء 189 اثر برگزیده هم نبود باور کنید تا 3 روز من غذا نخوردم
بعد که بررسی کردم دیدم نرم افزارهایی انتخاب شده که جنبه پرورشی داره

جدیدترین ارسال ها

بالا