تبلیغ من در مجید آنلاین

سلام
آقا مجید من تو سایت شما یه تبلیغ 88 در 31 گذاشتم با نام
.

البته وقتی این کار رو کردم که داشتید سرور رو عوض می کردید

من اون رو گذاشتم. تبلیغ شما رو هم تو سایتم گذاشتم
ولی هنوز خبری نیست

الان که می خوام دوباره ثبت کنم میگه وجود داره ولی تو تبلیغ ها نیست

اگه نپذیرفتینش لطفا بهم بگین

مردم از بس منتظر شدم

آقا حد اقل یه فحش بدین :razz:

رسیدگیتون زیر صفره :razz:

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Parham

Well-Known Member
باید صبر کنید تا مجید یا یکی‌ از مدیران اصلی‌ دیگه جواب شما را بدند ... عجله نکنید !

Parham گفت:
باید صبر کنید تا مجید یا یکی‌ از مدیران اصلی‌ دیگه جواب شما را بدند ... عجله نکنید !

اگه به تاریخ موضوع دقت کنید می بینید که نوشته "يک هفته پيش" و من به اندازه ی کافی صبر کردم

پس حق دارم که بگم

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz::razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz::razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz::razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz::razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz::razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz::razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz::razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

البته اگه نگید اسپم کرده

Sunboy454

Active Member
با توجه به اینکه اکثر مدیران ارشد ، به دلایلی قادر به بازدید همه ی تاپیک ها نیستن ، میتونین با هر کدومشون بصورت خصوصی در تماس باشین ؛

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
منظورتون از تبلیغ بنر سایت هست ؟

علی

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
علی اقا فکر کنم منظور ایشون لینک سایتشون هست که برای تبادل لینک با مجید انلاین داده بودن.

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
دوست عزیز لطفا از این به بعد عنوان تاپیک رو درست انتخاب کنید چون تبلیغ در مجید آنلاین با ارسال بنر فرق داره

من این مورد برسی میکنم لطفا از این به بعد اینجور موارد رو در پیام خصوصی مطرح کنید

موفق باشید

علی

Mahmoodi گفت:
دوست عزیز لطفا از این به بعد عنوان تاپیک رو درست انتخاب کنید چون تبلیغ در مجید آنلاین با ارسال بنر فرق داره

من این مورد برسی میکنم لطفا از این به بعد اینجور موارد رو در پیام خصوصی مطرح کنید

موفق باشید

علی

مرسی

ولی 2 تا نکته:

• به نظر من بنر از این بزرگهاست
  • من هم با اون فرم ارسال نظر خود سایت فرستادمش و هم با تماس با مای انجمن و نمی دونم دقیقا باید به کی پی ام بدم

مرسی

جدیدترین ارسال ها

بالا