تبلیغات روی بدنه اتوبوس

اتوبوسهایی که همه لابد دیدید روشون تبلیغات شده ... طرح روشون رو با رزولوشون 150 درست کنم خوبه؟ یا چون خیلی از جلو دیده میشن باید بیشتر باشه؟
اندازه ی مثلا 2 متر در 9 متر

بعد یه سئوال دیگه کسی میدونه این نوع طرح ها آیا باید مشخصات خاصی داشته باشند یا نه؟ میشه لطفا بهم بگید؟

بعد هم یه چیزی... من برای طراحی بدنه ی کامل قیمت دادم 250 ولی الان دیدم تازه قیمت پایه هست 300
:cry:

AMiR

Active Member
شرمنده منم يه سوال اسم پيش اومده
اين كه :
اين طرح ها رو با چي رو اتوبوس ها مي زنن ؟ چاپه يا چيز ديگه ؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
در مورد سوال اولت بهتره با اون محلی که کار رو برای چاپ میدی صحبت کنی. چون اونا بالاخره کارشون همینه و بهتر واردن. من که والا تا حالا برای بدنه اتوبوس کار نکردم. ولی قاعدتا باید 150 کافی باشه. شایدم زیاد هم باشه! ولی دقیقترش رو خود مسئول چاپ میتونه بهت بگه.

در مورد مشخصات هم فکر نمیکنم خیلی فرق اساسی داشته باشن. مثل بقیه طرحها باید یه طراحی اولیه بشه در سیستم رنگی Cmyk و رزلوشن هم که رعایت کنی و سایزش هم که باید سایز واقعی باشه.

قیمت هم خیلی حساسیت نشون نده! اصولا به قیمت پایه که اصلا توجه نکن! تو ایران چیزی به اسم قیمت پایه متاسفانه وجود نداره. هر کسی هر چقدر بتونه میگیره. یکی میبینه از این قیمت پایه هم بیشتر میگیره یکی هم مثل شما کمتر میشه. من اگر جای شما باشه همیشه در حد همون قیمتی که میخوام با مشتری کار رو حساب کنم وقت میذارم رو کار. مثلا اگر یه مشتری خودش حاضر نشه قیمت واقعی رو حساب کنه منم هیچ وقت کار 100% بهش تحویل نمیدم!

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
شرمنده منم يه سوال اسم پيش اومده
اين كه :
اين طرح ها رو با چي رو اتوبوس ها مي زنن ؟ چاپه يا چيز ديگه ؟

خیلیاشون چاپه. ولی من شنیده بودم بعضیاشون رو هم دستی طراحی میکنن و رنگ آمیزی میکنن. ولی اینایی که جدیدا میزنن همگی چاپ هستن.

fatemeh mirzaie

New Member
برای این تبلیغات اول روی استیکر چاپش میکنن بعد میچسبونن روی اتوبوس یا هر ماشین دیگه ای .
جدیدا یه شرکتی به اسم خودنگار اومده ، توی تهرانه ، که مستقیم روی بدنه ی خودرو چاپ میکنه .

fatemeh mirzaie

New Member
کسی میدونه تاریخچه ی دقیق ورود این تبلیغات به ایران کی هست ؟
من هرچقدر گشتم پیداش نکردم .
از کی شروع شده ؟

با سلام حضور کلیه دوستان توضیحات دوستان کامل و جامع بود ولی رزولوشن یا همون پیکسل واسه چاپ بیشتر از 75 لازم نیست واسه چاپ میارن رو 75 موفق و پیروز باشید!

Mohi

Member
متأسفام که اینُ می گم ولی این قیمتی که شما دادی برای طراحی ست اداری هم کمه واقعاً چه برسه به اتوبوس...

دلم سوخت، راهی نیست بیشترش کنی؟؟

در مورد رزولیشن هم من مطمئنم که 150 زیاد هم هست... ولی همونطور که دوستمون گفتن از محلی که چاپ می کنن بپرس...

جدیدترین ارسال ها

بالا