تبلیغات رایگان در چت روم های یاهو با یک سایت

وضعیت
موضوع بسته شده است.
با سلام . به تازگی با سایتی آشنا شدم که قابلیت ارسال تبلیغات در روم های یاهو رو داره . با استفاده از آن اقدام به تبلیغات در حداقل 190 چت روم یاهو کنید . خدمات این سایت بر روی سرور یاهو مسنجر وصل بوده و تبلیغات سریعأ به سرور ارسال میشود . کافیست وارد قسمت "ارسال تبلیغ جدید در یاهو" شوید و فیلدهای مربوطه را کامل کنید. من چند بار از سیستم استفاده کردم و چون مطمئن شدم که کلکی تو کار نیست مبلغ هزار تومان به صورت آنلاین پرداخت کردم تا یک آگهی ویژه در یاهو داشته باشم . که خوشبختانه باز هم عملی شد و تا کنون چند بار تبلیغ رایگان و ویژه خودمو با چشمای خودم دیدم . بعضی دوستان مثل اینکه اعتماد ندارن ولی از قول من کلکی تو کار نیست . من راضی هستم و با این سیستم موفق به جذب بازدیدکننده گان سایت و محصولاتم شدم . به هر حال جا داشت اونو معرفی کنم . کاملأ رایگان
www.iranzone.co.cc

atk

Active Member
چرا سعي مي كنيد يك كار اشتباه را چند بار تكرار كنيد واقعا متاسفم.

يا علي

ByPaSs_7oGRe

New Member
من هم خیلی شک دارم ولی خودم یک ای-میل جدید ساختم و با اون شرکت کردم ! امتحانش ضرر نداشت !
در هر صورت اگر بازدید سایتم بالا بره باید خیلی از شما تشکر کنم ولی اگه برای اون ای-میل مشکلی پیش بیاد معلومه که سایت برای دزدین پسوورد بوده !

من هم خیلی شک دارم ولی خودم یک ای-میل جدید ساختم و با اون شرکت کردم ! امتحانش ضرر نداشت !
در هر صورت اگر بازدید سایتم بالا بره باید خیلی از شما تشکر کنم ولی اگه برای اون ای-میل مشکلی پیش بیاد معلومه که سایت برای دزدین پسوورد بوده !

موفق باشی . لا اقل تو درکم کردی . من نمیخوام عواملش به خاطر پست من کاسبی شون رو از دست بدن .

ibnstore

New Member
دوستان عزیز منم در روم های یاهو تبلیغ میکردم ولی این روش خیلی قدیمی شده و جدیدا روش های جدیدی مثل تبلیغات در تلگرام در واتس آپ در وایبر و لاین هم مد شده که البته خوب هم جواب میده
یکی از سرویس هایی که با کمک چند تا از دوستان ارایه میدیم اتفاقا همین نوع تبلیغات هست
مثلا تبلیغات توی سایت های تجاری چیزی حدود 1000 سایت تجاری جمع کردیم و توی اونها تبلیغات رو ثبت میکنیم ... بازخورد خوبی داشته
اگه شما هم اطلاعاتی در این زمینه دارید نظرتون رو بگید لطفا
یه سری توضیحات کامل اینجا هست -- تبلیغات اینترنتی --

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا