تبلیغات اپل

سلام.
دو تا طرح تبلیغاتی . میخواستم بیشتر روشون کار کنم ولی خسته شدم . : دی :green:
میخواستم نظر وستان رو هم بونم و جاهایی که اشکال داره برطرف کنم

پیوست ها

• hero.jpg
    hero.jpg
    194.9 کیلوبایت · بازدیدها: 44
  • overview_gallery_everyday.jpg
    overview_gallery_everyday.jpg
    465.6 کیلوبایت · بازدیدها: 39

pro_man

Active Member
طرح دلفین: خوشگل شده...اگه اون آقاهه حذف بشه بهتره...بعدش من هیجا لوگوی اپل رو ندیدم مخاطب از کجا باید متوجه بشه که تبلیغ ماله اپل هستش:green:

اون یکی طرح : :green:به نظرم اگر مثلا این مانیتور رو توی یه اتاق کار قرار بدی ( مثلا میز کار) که اکثر وسائلش محصولات اپل باشه خیلی خوشگل تر میشه..با یه تیر چند نشون میزنی واسه تبلیغ
در کل خوشم اومد..
---------------------------------------
(بعد از مدت ها باز به مجید آنلاین برگشتم ..الان هیچکس رو نمیشناسم حس غربت بهم دست داده :sad: )

بیشتر طرح های هیجانی اند...
و به ویژگی های محصول نپرداخته!

+nader918
عزیزم به نظر من اگه کسی ببینه هیچ وقت یاد اپل نمیفته؟؟؟؟

به نظرم طرح خوبی شده +pro_man
چرا که زیار به اپل ربطی نداره ودیگه زیر لب تاپ سنگه؟

طرح های جالبی هستند
ولی طرح دوم هنوز جای کار داره...

موفق باشید

طرح دلفین: خوشگل شده...اگه اون آقاهه حذف بشه بهتره...بعدش من هیجا لوگوی اپل رو ندیدم مخاطب از کجا باید متوجه بشه که تبلیغ ماله اپل هستش:green:

اون یکی طرح : :green:به نظرم اگر مثلا این مانیتور رو توی یه اتاق کار قرار بدی ( مثلا میز کار) که اکثر وسائلش محصولات اپل باشه خیلی خوشگل تر میشه..با یه تیر چند نشون میزنی واسه تبلیغ
در کل خوشم اومد..
---------------------------------------
(بعد از مدت ها باز به مجید آنلاین برگشتم ..الان هیچکس رو نمیشناسم حس غربت بهم دست داده :sad: )

ممنون از تمام دوستان بخاطر نظراتشون و این رو هم بگم اینا فعلا نمونه است و دارم روشون کار میکنم خواستم نظرات مختلف بچه ها رو راجع بهشون بدونم بازم مرسی

Fa

Well-Known Member
ممنون از تمام دوستان بخاطر نظراتشون و این رو هم بگم اینا فعلا نمونه است و دارم روشون کار میکنم خواستم نظرات مختلف بچه ها رو راجع بهشون بدونم بازم مرسی

باید یه چیزی باشه مانیتور اپل با اون کیفیت رو نشون بده

جدیدترین ارسال ها

بالا