تبليغ در كجا ؟!

PadinaWebGroup

Active Member
بهترین راه اینه که ببینی معمولاً خودت جذب چه جور تبلیغاتی می شی؟
بعدش هم از دو سه تا از اطرافیانت بپرسی اونا از چه تبلیغاتی خوششون میاد؟
البته طراحی تبلیغات هم خیلی مهمه.
مثلاً توی همین محیدآنلاین، تبلیغات شاپ مجیدآنلاین معمولاً زیبا طراحی میشن.
ولی من از تبلیغاتی مثل تبلیغ هاست ایران، اصلاً خوشم نمیاد

ممنون ازت ، خب منم اين تايپيك را زدم ببينم اينايي كه اينجا هستند از چه جور تبليغي خوششون مياد و كجا را صلاح ميدونند تا به كمك شما عزيزان تبليغ را شروع كنم..:oops:

PadinaWebGroup

Active Member
کابرایی که بهم توهین کردن، یا خوتون پستتون رو ویرایش کنید ، یاد خودم این کار رو انجام میدم

دفعه بعد بدون اطلاع قبلی تاپیک حذف میشه و با کاربران برخورد میشه

شواری حل اختلاف که راه ننداختیم

تمام پست هايي كه مربوط به تايپيك نيست را خواهشن كامل پاك كنيد تا اثري از پست ها نباشه..:oops:

mehdiBC

Member
در کل ببخشید اومدم فضولی می کنم
اما به نظر من هم کار آقای وب سامان خوبه و هم تیمشون و پیرامون آقای پاندا هم خودم چیزی ندیدم ولی تعریفشون را شنیدم
حالا احتمال می دم بحث این دو سر میزبانی هاست به یکی از عزیزان بود که اس÷انسر می خواست که نه تقصیر وب سامان شده بود و نه .....
در کل هم پاندای عزیز و هم سامان جان از افراد مفید این انجمن هستن که امیدوارم همیشه هم تو انجمن بمونند

در مورد مدیران این انجمن هم اگه یه مقایسه ای با انجمن های دیگه بکنید همه چی معلوم می شه انصافا مدیران اینجا باسواد تر و با حوصله هستند مثلا اگه همین بحث ها یه انجمن دیگه ای شده بد همه از دم بن شده بودن بنده مجددا از زحمات این مدیران که بدون دستمزدی از وقتشون می زنن و مدیریت می کنن س÷اسگذارم

اما پیرامون تبلیغات :
1)مهمترین و اصلی ترین همین تبلیغات اینترنتی هستش اصلا شما می دونید در خارج 40% تلیغات شرکت های غیر کام÷یوتری اینترنتی هست؟ مثلا خودروسازی ها چه برسه کام÷یوتری هاشون
مجله / روزنامه / و ..... خیلی تاثیر نداره. چرا؟ چون فرق عمده کسانیکه خوره اینترنت هستند با عوام اینکه اونا همه مطالب خودشونا چه آموزش و چه خبر و چه ..... از خود اینترنت می گیرن تا اینکه بخوان مجله و .... بخرن پس کمتر روشون نفوذ خواهید کرد

2) پس نتیجه گرفتیم خود اینترنت بهترینه حالا روش های اینترنتی
**تبلیغ در سایت نیاز مندی هایی مانند ایستگاه
** تبلیغ در سایت های کلیکی مانند سوران
**خود گوگل اما این روش به نظر من تو هاست و ..... دیگه بی مزه شده چون تو تبلیغات گوگلی هاست می فهمید چی میگم (بسکه زیادشدن)
**اگه پولشا دارید تبلیغ در سایت های معتبری مثل مجید آنلاین ولی برای هاست تو فرومی مثل پی سی ورلد به در نمی خوره چرا؟ چون اونجا بیشتر خوره نرم افزارا می رن تا هاستینگی ها و ....
** خریدن یک سیستم کلیکی و دادن بنر خودتون به قیمت بیشتری به سایت ها (این روش ÷ر خرج ترین روش تبلیغی هست که تا چندتا نشیم نمیشه) اما بهترینه
مثلا سایت من و شما و چندتا دیگه (که حداقل 5 تا بنر داشته باشیم) بیاییم شراکتی یک سیتم تبلیغاتی بخریم و هر کلیک مثلا 60- 70 تومن واقعا می ترکونه ولی ÷در دراریه ها چون حسابشا بکیند با بازدید فقط 5000 تا 350 هزار تومن هزینش میشه اما خیلی مفیده ولی اگه شریکی بشیم بهتره

دیگه اگه یادم اومد می گم

PadinaWebGroup

Active Member
در کل ببخشید اومدم فضولی می کنم
اما به نظر من هم کار آقای وب سامان خوبه و هم تیمشون و پیرامون آقای پاندا هم خودم چیزی ندیدم ولی تعریفشون را شنیدم
حالا احتمال می دم بحث این دو سر میزبانی هاست به یکی از عزیزان بود که اس÷انسر می خواست که نه تقصیر وب سامان شده بود و نه .....
در کل هم پاندای عزیز و هم سامان جان از افراد مفید این انجمن هستن که امیدوارم همیشه هم تو انجمن بمونند

در مورد مدیران این انجمن هم اگه یه مقایسه ای با انجمن های دیگه بکنید همه چی معلوم می شه انصافا مدیران اینجا باسواد تر و با حوصله هستند مثلا اگه همین بحث ها یه انجمن دیگه ای شده بد همه از دم بن شده بودن بنده مجددا از زحمات این مدیران که بدون دستمزدی از وقتشون می زنن و مدیریت می کنن س÷اسگذارم

اما پیرامون تبلیغات :
1)مهمترین و اصلی ترین همین تبلیغات اینترنتی هستش اصلا شما می دونید در خارج 40% تلیغات شرکت های غیر کام÷یوتری اینترنتی هست؟ مثلا خودروسازی ها چه برسه کام÷یوتری هاشون
مجله / روزنامه / و ..... خیلی تاثیر نداره. چرا؟ چون فرق عمده کسانیکه خوره اینترنت هستند با عوام اینکه اونا همه مطالب خودشونا چه آموزش و چه خبر و چه ..... از خود اینترنت می گیرن تا اینکه بخوان مجله و .... بخرن پس کمتر روشون نفوذ خواهید کرد

2) پس نتیجه گرفتیم خود اینترنت بهترینه حالا روش های اینترنتی
**تبلیغ در سایت نیاز مندی هایی مانند ایستگاه
** تبلیغ در سایت های کلیکی مانند سوران
**خود گوگل اما این روش به نظر من تو هاست و ..... دیگه بی مزه شده چون تو تبلیغات گوگلی هاست می فهمید چی میگم (بسکه زیادشدن)
**اگه پولشا دارید تبلیغ در سایت های معتبری مثل مجید آنلاین ولی برای هاست تو فرومی مثل پی سی ورلد به در نمی خوره چرا؟ چون اونجا بیشتر خوره نرم افزارا می رن تا هاستینگی ها و ....
** خریدن یک سیستم کلیکی و دادن بنر خودتون به قیمت بیشتری به سایت ها (این روش ÷ر خرج ترین روش تبلیغی هست که تا چندتا نشیم نمیشه) اما بهترینه
مثلا سایت من و شما و چندتا دیگه (که حداقل 5 تا بنر داشته باشیم) بیاییم شراکتی یک سیتم تبلیغاتی بخریم و هر کلیک مثلا 60- 70 تومن واقعا می ترکونه ولی ÷در دراریه ها چون حسابشا بکیند با بازدید فقط 5000 تا 350 هزار تومن هزینش میشه اما خیلی مفیده ولی اگه شریکی بشیم بهتره

دیگه اگه یادم اومد می گم

مهدي جان سپاسگذارم ازت ..
پ.ن :‌ من پادينا هستم نه پاندا :d

mehdiBC

Member
:dمعذرت می خوام جناب پادینا

راستی تبریک می گم بالا خره امضاتون نصب شد اما این بار بدون غلط املایی:d

در ضمن یک راه دیگه تبلیغات مجانی انجمن های گفتگو هست که شما با دادن پست های مفید می تونی محبوب بشی و در عین حال تبلیغات خودت را در امضا قرار بدی که این خیلی خوب و جذب کن هستش

یکی دیگه اینکه به جای صرف پول تو روزنامه و ...... بهتره فضای زیادی بخری و رایگان اسپانسر بشی مثلا اگه یک وی پی اس قدرتمند اضافه ای داشته باشی و ........
همین کاری که هاستینگ های به اصطلاح حرفه ای می کنند مثلا همین سایت مجید آنلاین یا سایت برنامه نویس و...... که تبلیغ اون هاست را گذاشتن که این واقعا واقعا تاثیر گذاره اگه بتونی هزینه هات را این طوری مدیریت کنی موفق تر می شی تا اینکه تو مسائل سنتی مثل خودکار و ......
چون از 1000 تا خودکار چندتاش بدست کسی می رسه که دنبال سایت و هاسته؟ اونایی که اینکارا می کنند مثلا یک شرکت پوشاک هست که خوب همه بهش نیاز دارند نه چیزایی مثل هاست که 1/ در صد هم باهاش کا ندارند
امید وارم تو شرکتی که زدید موفق بشید و پیشرفتتون را همینجا شاهد باشیم
ان شاءالله
من به شخصه از طرقی هموطنام لذت می برم انگار خودم پیشرفت کردم
اینا قلبا می گم نه اینکه شعار بدم واقعا واسه همه آرزوی ترقی می کنم

جدیدترین ارسال ها

بالا