تبليغ در كجا ؟!

PadinaWebGroup

Active Member
سلام . دوستان عزيز من تا 7-8 روزه ديگه سايت اصليم با طراحي جديد بالا مياد كه ميخوام به طور كلي و گسترده تبليغش كنم..

موضوع سايت : هاستينگ ، دامين ، طراحي سايت‌‌، طراحي فلش ، طراحي گرافيكي ، تبليغات اينترنتي ، پي پال و .. هركار مربوط به اينترنت
گروه اينترنتي پادينا

به نظرتون غير از گوگل كجاها تبليغ كنم تا مشتري هاي درست و حسابي بگيرم ! از شركت ها كار بگيرم :دي
مثل : سررسيد ، جا ليواني ، بروشور و .. تبليغ در سايت .. !!

راهنمايي كنيد لطفا

DANG3R

Member
اول بگو چقد می خوای واسه تبلیغات خرج کنی !
بعدش می خوای تبلیغات تو سایت های اینترنتی بکنی یا همین که گفتی سررسید و این چیزا !؟

PadinaWebGroup

Active Member
فعلا هزينه اي در نظر نگرفتم ! هردوي اينها !‌هرچي ميدونيد كه خوبه پيشنهاد بديد.. (‌زيادم گرون نباشه )

websamancom

Well-Known Member
سلام شما معلومه کارت چیه
میری در پرشین تولز تبلیغات برای سایتت میگیری و اینجا میای تقاضای تبلیغ میکنی؟؟؟؟

PadinaWebGroup

Active Member
سلام شما معلومه کارت چیه
میری در پرشین تولز تبلیغات برای سایتت میگیری و اینجا میای تقاضای تبلیغ میکنی؟؟؟؟

من كي و كجا براي سايتم از اونجا تبليغ ميگيرم ميام اينجا ! چي ميگيد ! خودتون فهميديد !‌حالتون خوبه ؟! شما انگار ... كه كارت فقط اينجا و پي تي خراب كردن تايپيك هاست !!:cool:

مديران رسيدگي كنيد !:oops:

DANG3R

Member
دوستان بابا بیخیال دعوا نکنید...
وب سامان شما چه دشمنی با ایشون دارید ؟
آشتی آشتی ! بیخیخی !
به نظر من اول از اینترنت شروع کن ، تبلیغ تو سایت های معروف و پر بازدید ، اونم جاهایی که حسابی بزنه تو چشم ! :oops:
بعدش که جا افتادی تبلیغات اونجوری رو شروع کن...

aj-graphic

Member
بابا عزیزان من پادینا از شما بعیده بابا
:دی من نمی دونم این بازی ها یعنی چه!؟
تعداد تشکر هم ملاک بر برتری نیست....دوست عزیز
موفق باشید..
وقتی مدیر نداشته باشید همینه دیگر

PadinaWebGroup

Active Member
بحث را تموم كن جناب ... !!!

خب دوستان درباره موضوع تايپيك راهنمايي كنيد...

PadinaWebGroup

Active Member
چشم دیگه ادامه نمیدم ولی پادینا جان من تمام تاپیات رو با منطق جواب خواهم داد نه اینجا چون اینجا بلکه تو پی تی اگه مشکلی نداری پس ناراحت نشو فکر کن یکی اومده داره چرت و پرت میگه

نه ناراحت نميشم ! پس تو چرت و پرتاتو بگو من برم به كارم برسم..:d

DANG3R

Member
خب همین مجیدآنلاین خودمون ، پی سی ورلد ، پی تی ، سایت های بزرگ و پر بازدید ... و ... !
موفق باشید./

PadinaWebGroup

Active Member
سايت هايي بگيد كه واقعا بازده داشته باشه و مثل پي سي ورلد قيمت فضايي نده براي يه بنر !!‌ :دي

نظرتون با تبليغ در روزنامه هايي مثل عصر ارتباط ، نيازمندي ها و .. چيه ؟!

DANG3R

Member
عالیه ... !
تبلیغش هم واقعا ارزون هست ... البته من این روزنامه رو خب می خونم بعضی از آگهی هاش که مثلا نوشته برنامه نویسی سایت ، طراحی ، هاستینگ و اینا ... اصلا قابل توجه نیست و مشتری جذب نمی کنه ... سعی کن چند دوره از این روزنامه رو گیر بیاری به تبلیغایی که حسابی جذاب هست توجه کن و یک طرح خلاقانه و توپ از توشون در بیار.و

I.NoBody

Active Member
بهترین راه اینه که ببینی معمولاً خودت جذب چه جور تبلیغاتی می شی؟
بعدش هم از دو سه تا از اطرافیانت بپرسی اونا از چه تبلیغاتی خوششون میاد؟
البته طراحی تبلیغات هم خیلی مهمه.
مثلاً توی همین محیدآنلاین، تبلیغات شاپ مجیدآنلاین معمولاً زیبا طراحی میشن.
ولی من از تبلیغاتی مثل تبلیغ هاست ایران، اصلاً خوشم نمیاد

aj-graphic

Member
سلام
با نظر دوستان موافقم می تونیدر مجلات کامپیوتری هم مانند نت ..دنیای کامپیوتر و وب و... هستن که می شه تبلیغات خوب درشون کرد!....
در مورد طراحی هم فکر کنم بیوفته گردن من:دی به نظره من اصلا طراحی نمی خواد...(شوخی)!
در کل با تبلیغات در نشریات موافقم راستی مجلات جوانان مثل همشهری جوان خوب هستند چون که کسی که روزنامه ها و مجلات کامپیوتری را می خره معمولا یا سایت داره یا شرکت... بیشتر باید جوانان را جذب کنی!...
امیدوارم مفید باشم !

SME

Banned
مجلات خوب هستن.
اما مسیله اینجاس که هزینه بالایی دارن
به غیر از تبلیغات3000 تومنی که عصر ارتباط داره و خیلی معمولی هستن شما با صرف کمی هزینه ای بیشتر میتونید در اینترنت و سایتهایی مثل اوونایی که بالا نام بردم و همین مجید آنلاین تبلیغ کنی.
من روزنامه رو زیاد ترجیح نمیدم.
سایتهای زیر رو ببینید:!!
www.Aftab.ir
www.Istgah.com
ایستگاه لینک خور خوبی داره و آفتاب برای معرفی خیلی خوب و مفیده.

AMiR

Active Member
کابرایی که بهم توهین کردن، یا خوتون پستتون رو ویرایش کنید ، یاد خودم این کار رو انجام میدم

دفعه بعد بدون اطلاع قبلی تاپیک حذف میشه و با کاربران برخورد میشه

شواری حل اختلاف که راه ننداختیم

HamidSHS

Active Member
سلام
معذرت ميخوام من نظرات بالا رو نخوندم
اما نظر من براي تبليغات موثر همين تبليغات در سايت هاي پر بازديد از حمله همين مجيد آنلاين خودمون هست.
براي تبليغات محيطي هم اگر خيلي مايه داري برو يه فلکسي بزن و تبليغ کن ( وسط شهر ) :دي
موفق باشي
ياعلي

جدیدترین ارسال ها

بالا