charshakh.com
Banned
سلام
من گفتم يه حالي به همه مجيد آنلايني ها بدم تبليغات رايگان شما ( بنر در بالاي سايت ) با ارائه آمار
مجاني ...
فقط بايد عضو بشين تو سايت و بابت هر ماه بنر تون 20 تا پست مفيد بزاريد تو انجمن
اين پست ها مي تونه جواب يه سوال معرفي نر مافزار مقاله و .... باشه
خوب دست به كار شيد فكر كنم بيرزه !
20 تا پست تون رو كه دادين به ميل من فعلا ميل بزنيد و بگيد و آدرس بنر تون رو با آدرسي كه بعد بايد بره بگين
ميل من :admin ( at ) charshakh.com
ضمنا هر كي بتونه من رو در ضمينه phpadsnew راهنمايي كامل كنه به اونم يك ماه مجاني مي دم تبيغ بدون نياز به پست دادن !
اون هايي هم كه مي خواند تبليغ كنند و نمي خوان خيلي پول بدن و حال پست گذاشتن ندارن هم برن اينجا :
Www.charshakh.coM/order
قيمت ها فوق العاده پايين دادم !
سايت هايي كه هنوز 20 تا عضو ندارند و تو گوگل ثبت نشدن و پيج رانكي ندارن قشنگ دو برابر اين قيمت مي دن
خوب ديگه بسه سرتونه ب درد آوردم !
آدرس سايت من : www.charshakh.com
من گفتم يه حالي به همه مجيد آنلايني ها بدم تبليغات رايگان شما ( بنر در بالاي سايت ) با ارائه آمار
مجاني ...
فقط بايد عضو بشين تو سايت و بابت هر ماه بنر تون 20 تا پست مفيد بزاريد تو انجمن
اين پست ها مي تونه جواب يه سوال معرفي نر مافزار مقاله و .... باشه
خوب دست به كار شيد فكر كنم بيرزه !
20 تا پست تون رو كه دادين به ميل من فعلا ميل بزنيد و بگيد و آدرس بنر تون رو با آدرسي كه بعد بايد بره بگين
ميل من :admin ( at ) charshakh.com
ضمنا هر كي بتونه من رو در ضمينه phpadsnew راهنمايي كامل كنه به اونم يك ماه مجاني مي دم تبيغ بدون نياز به پست دادن !
اون هايي هم كه مي خواند تبليغ كنند و نمي خوان خيلي پول بدن و حال پست گذاشتن ندارن هم برن اينجا :
Www.charshakh.coM/order
قيمت ها فوق العاده پايين دادم !
سايت هايي كه هنوز 20 تا عضو ندارند و تو گوگل ثبت نشدن و پيج رانكي ندارن قشنگ دو برابر اين قيمت مي دن
خوب ديگه بسه سرتونه ب درد آوردم !
آدرس سايت من : www.charshakh.com