قالب تبر پودونگ رییس گارد سلطتنی چین در افسانه ی دوقلوها

sallarmelli

Active Member
تبر پودونگ

سلام
کاری رو که میبینید برای تقویت مدل سازیم انجام دادم(بر اساس یه آموزش از اینترنت)

منتظر نظراتتون هستم چون در آموزشه دقیق نمی گفت چه کار باید کرد فقط نتیجه اون مرحله رو نشون می داد و من یه جاهایی زیادی فسفر مصرف می کردم.:mad: خصوصا در مراحل پایانی که ctrl+z هم کار نمی کرد:mad:نمیدونم چه مرگش شده بود.:snap:

در ضمن یه روز پاره وقت زمان برد

مکس2012
فتوشاپCs6
وی ری2.2002

از madmaster-3d هم بابت معرفی سایت برای مدل سازی تشکر می کنم

tabar.jpg

راستی نور پردازی هم فقط با یه HDRI بوده

ممنون

این هم تصویر مرجع

Preview.jpg

آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
سالار جون سلام. احتمالا این تبرش برای 2 قلو های افسانه 2020 هستش. چون اون که ما دیدیم که این شکلی نبود.:lol:
ولی خود کار رو قشنگ در آوردی. و خوشحالم که غیر از خونه این چیزها چیزه دیگه ای هم مدل کردی. روی متریالش کار کنی قشنگ تر هم میشه. یکمی هم زاویه رو کج کن که از بقل جزئیات بهتر معلوم باشه

ایرادی هم که داره این هستش که تیغه ها بالا و پاینش مشکل داره میفهمی کجا رو میگم؟! اضافه زده بیرون. ولی نازکه.

ولی خوشم اومد. موفق باشی

NNumber_one

Member
خسته نباشید ، مدل زیبایی شده فقط متریال نداره ، در مورد اون Ctrl Z که گفتی کار نمیکنه هر بار اینجوری شد یا مثلا متریال تو ویو پورت نشون نمیده باید مکس رو سیو کنی و ببندی و دوباره باز کنی تا این مشکل رفع بشه ، کلا هر مشکل عجیب اینجوری به وجود اومد با یه ریستارت حل میشه . موفق باشید

SinaTR

Well-Known Member
اول فکر کردم رندرو تو قطب جنوب يا شمال گرفتی تبر هم تو يخه!
مدلسازيت هم خوبه،

برای منم همچين مشکلی پيش اومده، همونطور که دوستمون گفت مکسو ببندی دوباره باز کنی حل می شه، اتفاقای عجيب غريب زياد ميفته تو مکس

sallarmelli

Active Member
سالار جون سلام. احتمالا این تبرش برای 2 قلو های افسانه 2020 هستش. چون اون که ما دیدیم که این شکلی نبود.:lol:
ولی خود کار رو قشنگ در آوردی. و خوشحالم که غیر از خونه این چیزها چیزه دیگه ای هم مدل کردی. روی متریالش کار کنی قشنگ تر هم میشه. یکمی هم زاویه رو کج کن که از بقل جزئیات بهتر معلوم باشه

ایرادی هم که داره این هستش که تیغه ها بالا و پاینش مشکل داره میفهمی کجا رو میگم؟! اضافه زده بیرون. ولی نازکه.

ولی خوشم اومد. موفق باشی

ممنون اگه این ایرادش رو روی عکس نشون بدی خیلی ممنون میشم

خسته نباشید ، مدل زیبایی شده فقط متریال نداره ، در مورد اون ctrl z که گفتی کار نمیکنه هر بار اینجوری شد یا مثلا متریال تو ویو پورت نشون نمیده باید مکس رو سیو کنی و ببندی و دوباره باز کنی تا این مشکل رفع بشه ، کلا هر مشکل عجیب اینجوری به وجود اومد با یه ریستارت حل میشه . موفق باشید

ممنون

اول فکر کردم رندرو تو قطب جنوب يا شمال گرفتی تبر هم تو يخه!
مدلسازيت هم خوبه،

برای منم همچين مشکلی پيش اومده، همونطور که دوستمون گفت مکسو ببندی دوباره باز کنی حل می شه، اتفاقای عجيب غريب زياد ميفته تو مکس

آدم که حرفه ای باشه کارش درسته
hdriش یک روز برف بود با طمع غروب
ممنون

madmaster_3d

Well-Known Member
سالار تابلوئه. حالا من عکس گزاشتم. من برای مدل اصلی رو دیدم اینجوری نیست تا اونجا که یادمه.

پیوست ها

• tabar.jpg
    tabar.jpg
    323 کیلوبایت · بازدیدها: 15

maxpin206

Well-Known Member
سالار جان خوب کار کردی به نظر بنده متریال های تیغه ها با دستگیره و جزئیات متفاوت باشن بهتر خودشو نشون میده

sallarmelli

Active Member
[h=2][/h]
سالار تابلوئه. حالا من عکس گزاشتم. من برای مدل اصلی رو دیدم اینجوری نیست تا اونجا که یادمه.

آره اینها رو خودم گذاشتم نبود می خواستم حس تیزیش بیشتر باشه

[h=2][/h]
سالار جان خوب کار کردی به نظر بنده متریال های تیغه ها با دستگیره و جزئیات متفاوت باشن بهتر خودشو نشون میده

ممنون

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.برای شروع و تمرین خوبه. بعضی جاهاش خوب نرم نشده مثل قوس داخلی تبر و اینکه بیشتر مثل چکش ضربه وارد میکنه نمی بره.چون تیز نیست.انگار تخت به نظر میاد
به نظرم خود رفرنس رو بزار تا بشه بهتر مقایسه کرد

جدیدترین ارسال ها

بالا