تبريك مدال طلاي رضازاده

srnouri

Member
سلام
ميدونم كه اينجا انجمن عمومي كامپيوتر هست اما باور كنيد جاي ديگه اي براي گفتن تبريك كسب مدال طلاي حسين رضازاده پيدا نكردم.به هر حال اين موفقيت رو به تمام ايرانيان عزيز و همچنين حسين رضازاده تبريك ميگم.(خيلي غرورآميز بود. اينطور نسيت؟؟؟؟) :eek: :eek: :eek:

iRWEBDES

Active Member
بابا دمش گرم با اينكه حضرت ابوالفضل گفته بود رو من حساب نكن ببين چي كار كرد :)

Mandana

Active Member
موافقم مهرداد.منم فكر نميكردم.احتمالا فقط تهديد بوده نه؟

a Truth Seeking

Active Member
من تقريبا 1 دقيقه پس از اين پيروزي امضاي خودم رو عوض كردم.
براي سلامتي اين قهرمان بزرگ ايران و ساير ورزشكاران و قهرمانان ايراني دعا مي كنم و براشون آرزوي موفقيت دارم.

Mandana

Active Member
خوب باز خوبه حداقل يكي پيدا شد كه آبروي ايرانو بخره.منم تبريك ميگم truth جان

mahyar_nel

Active Member
اقا منم به نوبه خودم اين مدال خوش رنگ رو تبيريك مي گم

feeltheburn.jpg

بابا رضا زاده واقعا هركولي واسه خودش
تو اين مملكت كه واقعا قدرش ميدونيم!!!!!!!!!!!
ببين چي كار ميكنه (خلاصه خونه بلاخره بهش دادن ديگه چي مي خواد .....)
وقتي مي بره هزار نفر پي.....
خلاصه بي خيال
من اين پيروزي رو اول از همه به خودش بعد به همه ايروني ها و ... تبريك مي گم

بابا رضا زاده واقعا هركولي واسه خودش
تو اين مملكت كه واقعا قدرش ميدونيم!!!!!!!!!!!
ببين چي كار ميكنه (خلاصه خونه بلاخره بهش دادن ديگه چي مي خواد .....)
وقتي مي بره هزار نفر پي.....
خلاصه بي خيال
من اين پيروزي رو اول از همه به خودش بعد به همه ايروني ها و ... تبريك مي گم

tornado

Member
اقا منم نشستم اينو ديدم ! دمش گرم !

كانال جام و جم كه هربار رضا زاده وزنه ميزد آهنگ پهلوان خونه ها رو بخش ميكرد :

(( بنام خدا جهان افرين ... ديگر باره وزنه .. :) يه چيزي تو اين مايه ها :) .. همه ميخنديديم و ميگفتيم اينا رو جو گرفته :) تازه از اين ادما كه دستاشون رو باز ميكنن و ميچرخن دور خودشون ( تو پهلوون خونه ها = زور خونه ؟! )) نشون ميداد .

راستي مهرداد جان :

خلاصه خونه بلاخره بهش دادن ديگه چي مي خواد ..
نگو ... اون مقداری که ترکیه بهش قول داده بود باید حداقل نصف اش رو میدادن !! وقتی رضا زاده اینقدر جوان مرده که قبول نکنه بره واقعا حق اش بیشتر از اینهاست !! من هم به نوبه خودم تبریک میگم به همه دوستان !

راستي مهرداد جان :

نقل قول:

خلاصه خونه بلاخره بهش دادن ديگه چي مي خواد ..

نگو ... اون مقداری که ترکیه بهش قول داده بود باید حداقل نصف اش رو میدادن !! وقتی رضا زاده اینقدر جوان مرده که قبول نکنه بره واقعا حق اش بیشتر از اینهاست !! من هم به نوبه خودم تبریک میگم به همه دوستان !

تورنادو جان شما منظور من رو نگرفتي
اين مطلب رو با يه نگاه ديگه و دقت بيشتر بخوني منظورم رو مي فهمي چيه

tornado

Member
:) ... اقا از ديگه چي ؟ ...

فكر كردم يعني ديگه بس اش است :)

شرمنده ... مرسي مهرداد جان

منم بردن مدال طلای المپیک و زدن دوباره رکورد المپیک که قبلی هم کار خودش بوده رو تبریک میگم . اول به خودش بعد به بقیه ملت . کلی حال کردم

سلام

آقا واقعا تبريك ميگم اين مدال غرور آفرين رو !

مثل اينكه قراره 100 مليون تو يه مراسم در ايران بهش اهدا كنن !

----------------
محمد

iRWEBDES

Active Member
مباركها باشه ايشالله به پاي هم پير شن !
كيا ؟
بابا يكي نيست به ما بگه اينا چيه مينويسي !

بالام جان امروز رضازاده از طرف کمیته بین المللی المپیک ورزشکار روز اعلام شده . راستش ما هم نفهمیدیم ورزشکار شب کیه ! که رضازاده شده ورزشکار روز . ولی خداییش بدجور زده ترکونده .

بیاین اگه یه وقت خواستین نتیجه بازیا رو ببینین از رو سایت خود الپیک آتن نتایجو دنبال کنین

http://www.athens2004.com

اینم لینک قهرمانی رضازاده

http://www.athens2004.com/en/ParticipantBiography?pid=365617&rsc=WLM025000

اگر اطلاعات بیشتری خواستین ما در خدمتیم

reget

Member
منم تبريك ميگوبم
12.jpg

14.jpg

6.jpg

7.jpg

4.jpg

خبرگزارى فرانسه درگزارشى از قهرمانى حسين رضازاده درالمپيک آتن نوشت : رضازاده بابلند کردن وزنه ۵ / ۲۶۳ کيلوگرمى و برجاى گذاشتن رکورد جديد جهانى در دسته دو ضرب خود را به عنوان هرکول دوران مدرن اثبات کرد و دومين طلاى المپيک خود را بدست آورد. به گزارش خبرگزارى فرانسه از آتن ، حسين رضازاده " قويترين مرد جهان " نمايشى باورنکردنى در رقابتهاى دسته فوق سنگين وزنه بردارى به اجرا گذاشت . اين قهرمان اسطوره اى ايران که بيش از شش فوت قد و حدود۱۶۳ کيلوگرم وزن دارد،بامجموع ۵ / ۴۷۳ کيلوگرم رکورد پيشين خود را شکسته و قهرمان المپيک شد. اين خبرگزارى با اشاره به اين که رضازاده ورزشکارى بسيارمذهبى است و در مراسم توزيع مدال يک قرآن کوچک در دست داشت به نقل از وى نوشت : " کسب مدال المپيک بسيار ارزشمند و گرانبهاست و اين مدال براى من و کشورم از اهميت بسيارى برخوردار است ". وى گفت : من با تمام قدرت دراين مسابقات حاضر شدم و مطمئن بودم که دومين مدال خود را کسب مىکنم و اين مدال را به مردم ايران و تمام کسانى که به من يارى رساندند تقديم مىکنم . رضازاده افزود : من توان بلند کردن وزنه هاى سنگين تراز اين را هم دارم و اگر مشکلى پيش نيايد براى وزنه ۵۰۰ کيلوگرمى تلاش خواهم کرد. ويکتور شرباتيس ازلتونى که دراين رقابتها به مدال نقره دست يافت تصديق کرد : رضازاده مغلوب نشدنى و شکست ناپذير است . وى معتقد است حتى فکر کردن در مورد کسب مدال طلا آنگونه که رضازاده کسب کرد غيرواقعى و بيهوده است . شرباتيس بااشاره به اين که رضازاده ذاتا شکست ناپذير است افزود همه چيز امکان تغيير دارد اما در آينده که پيش رو داريم هيچکس شانسى براى غلبه بر وى ندارد. دراين گزارش آمده است وى پس از اين که در حرکت دوم خود در دوضرب موفق نبود با ذکرنام ائمه اطهار وزنه را در حرکت سوم درميان سيل تشويق ايرانيان حاضر در سالن با موفقيت بالاى سر برد. رضازاده پس از پايان مسابقه در کنفرانس مطبوعاتى اعلام کرد استفاده از مواد نيروزا مغاير با دين اسلام است و دين ما دوپينگ را حرام مىداند. بر اساس اين گزارش جمعيت حاضر درسالن شيفته نمايش رضازاده در هنگام بلند کردن وزنه شده بودند و وى نيز پس از اينکه وزنه ۲۱۰ کيلوگرمى را بلند کرد به پرچم ايران بوسه زد و انگشت خود را براى اينکه نشان دهد مرد شماره يک وزنه بردارى است بالا برد

اما خودمونيم دولت چي به رضازاده داده يه خونه كوچك كه اونم قسطي خريده شده

در حالي همين حريف اصلي رضازاده كه متولد بلغارستان و اهل قطر با نام جاسم فاميليش هر چي يادم نيست و خوب شد بخاطر دو پينگ هم لغو شد ببينيد چه خونه و رندگي در قطر دارد مانند يك سلطان زندگي كي كند

جدیدترین ارسال ها

بالا