[phpNuke] تبريك به Iran Nuke

وضعیت
موضوع بسته شده است.

S4DEGH

Well-Known Member
خوشم مياد هميشه مجيد مياد و يجوري بحث رو فيسره مي ده !

فكر نكنم فاطمه اره ديگه پيداش شه اگه بشعه كه خيلي پررو ست
در هر حال از تمام دوستان ممنون من مي خواستم برم عضو اونجا شم مي ترسيدم در ضمن اين جريان ورژن جديد و قديم چيه ايزو جان؟

فاتي ... ميگم هر وقت صفحه اول هك شد بعد ميتوني بيايي تاپيك باز كني كه عمرا نميشه:)

امنيت آي ان پي خيلي بالا هستش و خيلي زحمت روش كشيدن - اونوقت شما مي خواي با لينك بگي چي (خدا پدر اين سايت هاي آموزش هك و بيامورز كه هميچين آموزشايي رو ميذارن تا شما بيايي بگي من هكرم) -

ولي باشه تو بگو هك كردم مام ميگيم آررررررره‌‌‌!
خوش دارم دلت خوش باشه :))

فاميل من هم فتاحيه جالبه خوشبختم ببين اين فاتي كماندو چه جوري 2 تا فاميل رو به هم مي رسونه:((

fati-hacker

New Member
در جواب آقا پارسا : باگ , باگ چه توي صفحه اول نه در هر صفحه ديگري گير شما روي صفحه اول تعكيد داريد واصه اينكه پشتيباني كنيد . (دزد كه مي خواد بياد خونه چه از در بياد چه از پشت بام مهم اينكه اومده تو )

در جواب مجيد فتاحي : من بين شما و PHP هيچ رابطه عقلي نمي بينم . شما كه دلت خوش توي PersianBlog يك وب لاگ بزني خاطرات خودتو تعريف كني بهتر و سرگرمتري

به اميد يك پارچگي و دست برادري و خواهري دادن در زمينه علم PHP :wink: و ثبت يك پرتال منحصر به فرد ايرانيان در دنيا

ببين فاطي داري ميري رو اعصابم سبزي مي چيني بعد تو به وبلاگ مردم چيكار داري اون مال خودشه هركاري بخواد مي كنه تو اگه آدم باشي بايد بري تو وبلاگش نظرتو بگي من از مجيد جان درخواست دارم اين تاپيكو قفل كنه و دسترسي شما هم متوقف كنه فاطي كماندو
بجه ها اين يارو فاطي انده هكه اصلا پرفسوره خوبه

S4DEGH

Well-Known Member
خب خوبه ديگه !
چون من دنبال يک هکرم ! لازم دارم !

بنظر من لازم نيست اين تاپيک قفل شه موضوع داره جالب تر ميشه !

فاتحي فتاحي فاتي !

چه جالبه :)

ولي آخه فاتي جان شما با اين كاري كردي چه كاري تونستي بكني به نظر من هر وقت رفتي ادمين منو صدا كن كه يه ماچ گنده بكنمت

شوخي كردما نارحت نشي!

izone

Active Member
دوستان اين فاطي خانوم فقط يك بيماري داره اونم اينه كه ميخواد جلب توجه كنه. اگر كاريش نداشته باشيد ديگر دمشو ميزاره رو كولش و ميره پي كارش. بگذاريد همه سايتها را هك كنه. فقط مواظب باش كه دفعه بعد لايي ندي فاطي جون كه برات سنگين تمام ميشه.

اونوقت مجيد جان ميگه اين براي سازندگي اينكار را كرده!!!! ما هر انتقاد و پيشنهاد دوستانه و درست را ميپذيريم ولي ديگه از كسي كه هنوز دست چپ و راستش را هنوز نميدونه كدومه و ميخواهد كار يك گروهي را (هر چقدر كوچك و بي ارزش) به مسخره بكشه نميتونيم اين حرفها را قبول كنيم.

براي من اين تاپيك ديگه قفل شده است.

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
این تایپیک به خاطره ادامه بحث های بیهوده و بی نتیجه قفل میشه

لطفا از ادامه دادن این بحث در تایپیک های دیگه جدا خوداری کنید و از بی احترامی به همدیگه جدا خوداری کنید

در ضمن دوست نداریم دفعه بعد شاهد این جور برخوردها و رفتارها از طرف شما دوستان باشیم

موفق باشید

علی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا