تبدیل srcdir

amin_bp

Member
مشکل با cmd

چگونه میشه srcdir رو به آدرس اصلی سیستمی تبدیل کرد ؟؟؟ مثلا اتوران رو تو c:\ ریختیم بعد وقتی برنامه رو اجرا

میکنیم srcdir برنامه رو تبدیل به آدرس اصلی برنامه یعنی c:\ کنیم بعد تو cmd بکار ببریم ؟؟

مثلا
کد:
poz$='<SrcDir>'
poz1$='\print.doc'
db$=poz$+poz1$
FileExist("db$","hast")
If (hast=1) Then
  SysCommand("del","db$")
Else
  MessageEx("اخطار","error!!")
End
که کار نمیکنه !! و من فک میکنم از db$ باشه و srcdir مشکل بوجود آورده ! که شاید حدثم غلط هم باشه ! نظر شما چیه ؟؟ اشتباهم کجاست ؟؟

اصلا از تمام کد های cmd میشه استفاده کرد؟؟

آخرین ویرایش:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
این کد الان قراره مفهوم رو برسونه دیگه ؟ چون اصلا دستور SysCommand پارامتری به نام del نمیگیره.

به هرحال، برای آدرس دهی در CMD باید آدرس رو بین دابل کوتیشن قرار بدید ("C:\file.txt")، چون ممکنه مسیر حاوی کاراکتر فاصله (Space) باشه.

amin_bp

Member
من فکریدم که syscommand با cmd یکی اند !! (اسکل شدم:lol: )

حالا نمیشه تو بیلدر با cmd ارتباط بر قرار کرد ؟؟؟؟؟؟ تو بیندینگ امتحان کردم نشد !!

amirali_mj

Member
با کد زیر میشه به CMD پارامتر فرستاد
مثلا برای حذف فایل:
کد:
Run("<System>\cmd.exe","WAIT,HIDE /C del c:\output.txt")

amin_bp

Member
و دریافت پارامتر چی؟؟؟

کد:
wait,hide /c
این دیگه برای چیه؟؟ یکم توضیح بدید . ممنون

amirali_mj

Member
و دریافت پارامتر چی؟؟؟

کد:
wait,hide /c
این دیگه برای چیه؟؟ یکم توضیح بدید . ممنون

منظورتون از دریافت پارامتر ، ارسال پارامتر از CMD به پروژه است ؟

WAIT واسه اینه که وقتی اسکریپت به این دستور رسید همونجا منتظر بمونه تا وقتی که پارامتر ارسال بشه و کارشو انجام بده ، بعد که انجام شد ادامه اسکریپت رو اجرا کنه
HIDE واسه اینه که دستور به صورت مخفی اجرا بشه و پنجره CMD نشون داده نشه
/C هم یکی از سویچ های CMD.EXE هست که میاد دستورات رو اجرا میکنه و بسته میشه

اطلاعات بیشتر راجع به سویچ های CMD.EXE : کلیک کنید

amin_bp

Member
بله منظورم ارسال اطلاعات به mmb هستش . به فکرم رسید که با کلیپ برد میشه. ولی بدون استفاده از کلیپ برد چی؟؟

ممنون

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
MMB بصورت پیشفرض این امکان رو فراهم نمیکنه که خروجی دستورات رو از CMD بگیره و بصورت تعاملی ارتباط برقرار کنن.
گمان میکنم پلاگینی بود که بعنوان واسطه این محیط رو فراهم میکرد، اما اسمش خاطرم نیست.

البته شما میتونید خروجی دستورات cmd رو در یک فایل ذخیره کنید و بعد اون فایل رو در MMB پردازش کنید.
مثلاً:
کد:
param$='WAIT,HIDE /C DIR "' + CBK_OpenDir + '" /A:D /B /O:N /s > c:\outputfile.txt'
Run("cmd.exe","param$")
خروجی این دستور در فایل outputfile.txt ذخیره میشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا