آیا نرم افزاری هست که پی دی اف فارسی به ورد تبدیل کنه به صورت صد در صد و بدون هیچگونه اشکالی ؟
CG-Student Member Sep 21, 2011 #1 آیا نرم افزاری هست که پی دی اف فارسی به ورد تبدیل کنه به صورت صد در صد و بدون هیچگونه اشکالی ؟
majid_a95 Active Member Sep 21, 2011 #2 خیر. ترفندهایی وجود داره ولی برای پی دی اف های حجیم جواب نمیده.
ARAsoftware Member Sep 21, 2011 #3 همه جا نوشته این نرم افزار میتونه متن فارسی رو هم تبدبل کنه Readiris pro
CG-Student Member Sep 21, 2011 #4 ای کاش انجمنی دپارتمانی چیزی وحود داشت که نیاز کابران ایرانی را تامین می کرد
MTP1376 Member Sep 21, 2011 #5 یه همچین نرم افزاری هست، ولی جواب نمی ده، دلیلش هم اینه که تو فارسی حروف به هم می چسبن و یه شکل جدیدی می سازن، Readiris می تونه تا یه جایی کمکت کنه ولی همش چرت و پرت می آره.
یه همچین نرم افزاری هست، ولی جواب نمی ده، دلیلش هم اینه که تو فارسی حروف به هم می چسبن و یه شکل جدیدی می سازن، Readiris می تونه تا یه جایی کمکت کنه ولی همش چرت و پرت می آره.
nima_dsnr کاربر VIP Sep 21, 2011 #6 من هم یه زمانی خیلی دنبالش بودم ولی در نهایت چیزی گیرم نیومد بعترین نرم افزار Adobe acrobat professional ورژن 8 به بالا هست که میشه خط به خط کپی کرد.
من هم یه زمانی خیلی دنبالش بودم ولی در نهایت چیزی گیرم نیومد بعترین نرم افزار Adobe acrobat professional ورژن 8 به بالا هست که میشه خط به خط کپی کرد.
majid_a95 Active Member Sep 22, 2011 #7 بعترین نرم افزار adobe acrobat professional ورژن 8 به بالا هست که میشه خط به خط کپی کرد. کلیک کنید تا باز شود... من منظورم دقیقا همین بود...
بعترین نرم افزار adobe acrobat professional ورژن 8 به بالا هست که میشه خط به خط کپی کرد. کلیک کنید تا باز شود... من منظورم دقیقا همین بود...
CG-Student Member Sep 22, 2011 #8 ممنون ولی منم از adobe acrobat استفاده کردم . البته قبلا جواب داده ولی برای pdf اخیر نه متاسفانه