تبدیل PDF فارسی به Doc

pmy3d

Member
سلام دوستان من چند هفته ای این مشکل رو دارم که چطوری میتونم فایل pdf فارسی رو به doc تبدیل کنم نرم افزارهای زیادی رو هم تست کردم ولی هیچ کدوم بدردم نخورد مثلاً PdfGrabber 4.0 مشکل این نرم افزار اینه که بعد از تبدیل نمیشه فونت متن رو عوض کرد و تقریباً هیچ فرقی با Pdf نداره فقط اسمش doc هست. دوم acrobat reader me بود که این هم نوشته ها رو قاطی پاتی میکرد و بیشترش علائم و نشانه بود و بعد رفتن سر کپی کردن از pdf تو نرافزار acrobat reader me که کمتر علائم بود ولی نوشته ها از چپ به راست نوشته میشد مثل متن زیر:
بودم کردن بازی فوتبال حال در پارک در دیروز من
(متن اصلی: من دیروز در پارک در حال فوتبال بازی کردن بودم)
بعد رفتن سر نرم افزار OCR اسمش هم Readiris 11 بود که اون هم مشکلش اینه که بیشتر حرف هارو نمی‌تونه تشخیص بده مثلاً بجای نوشتن مشکل مینویسه مثلل که فرض کنید تو یه فایل 100 صفحه ای بخوای همه شو دوباره مرتب کنی بیشتر از تایپ دوبارشون طول میکشه.
و خیلی نرم افزار های دیگه که یادم نمیاد لطفاً یه کار اصولی معرفی کنید. که به من کمک کنه خیلی ممنون:rose:

shizoferni

New Member
با سلام
به نظر من از همون برنامه اول استفاده کن و بی خیال تغییر فونت بشو چون حتی بعضی ها هنوز هم نمی دونند که با برنامه اول میشه پی دی اف فارسی رو به داک تبدیل کرد

سعید.د

Member
معرفی نرم افزار ocr

سلام ی نرم افزار هست به اسم سخر (sakhr ) این نرم افزار برای یک شرکت عربیه که فکر میکنم حروف فارسی رو بهتر
بشناسه من خودم لازم داشتم اما دانلودشو پیدا نکردم پیدا کردید ممنون میشم لینکشو بذارید ( فکر کنم نرم افزار مصری باشه )
سایت شرکت http://www.sakhr.com
فعلا:rose:

mehrdad_safa

New Member
من هم خيلي وقته دنبالش هستم چند تا كانورتر را هم امتحان كردم جواب نداد. اگه نتيجه گرفتيد خبر كنيد كه خيلي خيلي به درد مي خوره

Mohya

New Member
با سلام شما بدون هیچ برنامه فارسی میتونید این کار رو انجام بدید فقط کافیه مراحل زیر رو انجام بدید (البته این روش رو خودم به ذهنم رسید و انجام دادم فکر نکنم جایی باشه)
1. شما یک نرم افزار تبدیلpdf to doc لازم دارید .برنامه رو نصب کنید.
2.حالا فایلتون رو تبدیل به متن کنید. بعد از تبدیل ، در فایل شما همه کلمه های فارسی بر عکس تایپ شدن.
3. حالا همین فایل doc رو دوباره به PDF تبدیل کنید تا فایل PDF که ساخته شده حروف فارسی برعکس داشته باشه.
4.دوباره فایل PDF جدید رو به doc تبدیل کنید حالا شما فایل doc با حروف کاملا سالم و بدون بهم ریختگی دارید.
برنامه ای که راحت هر دو کار تبدیل رو واستون بتونه انجام بده ==> Nitro PDF Professional
با این برنامه میتونید به راحتی کار PDF to Doc و Doc to PDF رو انجام بدید...
با تشکر...

hqt_2006

New Member
کاملا درسته....

سلام دوستان من چند هفته ای این مشکل رو دارم که چطوری میتونم فایل pdf فارسی رو به doc تبدیل کنم نرم افزارهای زیادی رو هم تست کردم ولی هیچ کدوم بدردم نخورد مثلاً PdfGrabber 4.0 مشکل این نرم افزار اینه که بعد از تبدیل نمیشه فونت متن رو عوض کرد و تقریباً هیچ فرقی با Pdf نداره فقط اسمش doc هست. دوم acrobat reader me بود که این هم نوشته ها رو قاطی پاتی میکرد و بیشترش علائم و نشانه بود و بعد رفتن سر کپی کردن از pdf تو نرافزار acrobat reader me که کمتر علائم بود ولی نوشته ها از چپ به راست نوشته میشد مثل متن زیر:
بودم کردن بازی فوتبال حال در پارک در دیروز من
(متن اصلی: من دیروز در پارک در حال فوتبال بازی کردن بودم)
بعد رفتن سر نرم افزار OCR اسمش هم Readiris 11 بود که اون هم مشکلش اینه که بیشتر حرف هارو نمی‌تونه تشخیص بده مثلاً بجای نوشتن مشکل مینویسه مثلل که فرض کنید تو یه فایل 100 صفحه ای بخوای همه شو دوباره مرتب کنی بیشتر از تایپ دوبارشون طول میکشه.
و خیلی نرم افزار های دیگه که یادم نمیاد لطفاً یه کار اصولی معرفی کنید. که به من کمک کنه خیلی ممنون:rose:

منم همین مشکل رو دارم....لطفا راهنمایی کنید

dr.pezeshki

New Member
بچه ها خیلی ممنون از مطلبتون که این مسئله رو گفتید من واقعا داشتم رنج می کشیدم.
و ممنون majidonline که یک جو دوستانه و مطالب مفید گرد آوری کرده. احسنت به شما

جدیدترین ارسال ها

بالا