تبدیل as2بهas3

ma30h

Member
سلام و درود !!!
من یه فایل با as2رو قبلاً نوشته بودم وحالا می خوام با دستورات as3کاملش کنم یعنی می خوام سورس فایل قدیمیم از این به بعد as3باشه .
البته به جز راه هایی مثل کپی کردن فایل های As2بهAs3راهیی تو تنظیمات فلش برای آپدیت کردن هست؟؟
پیشاپیش ممنون:rose:

sizanjavad

کاربر فعال
به طور كلي نه ، تبديل as2 به as3 امكان نداره- چون ساختار متفاوته!!!
ولي مي توني از كلاس AVM1Movie استفاده كني براي لود as1 و as2 توي as3 و كار كردن و تعامل با اونا.

ma30h

Member
می شه بیشتر توضیح بدید !!!
من مثل کرل فکر می کردم که مثلاً یه فایل cdr با ورژن 9 رو باز می شه کرد و با ورژن 12 save as کرد.
ممکنه؟

++Hadi++

Active Member
سلام
اگه بخوای می تونی از help فلش مقاله actionscript 2.0 Migration رو پیدا کنی و معادل اکشن اسکریپت 2 به 3 رو پیدا کنی .
این مقاله بهت توضیح داده کدوم دستور اکشن 2 به کدوم دستور اکشن 3 تبدیل شده .
بای ...

ma30h

Member
سلام ودرود 2!!!!
اول از همه ممنون بابت کمکاتون اما من معادل اکشن اسکریپت 2 به 3رو نمی خوام بلکه همون طور که گفتم یه فایل as2 رو خیلی وقت پیش با کلی جزییات نوشتم حالا می خوام چند خط دستور as3 رو توش وارد کنم و خلاص!!!!!!!!!!!!!!!
As2 رو هم نمی تونم دستی تو یه فابل جدید as3 کپی کنم حالا دنبال یه راهی هستم که اون فایل fla قدیمی رو یه جوری به As3 ارتقاش بدم.........................................

sizanjavad

کاربر فعال
همونطوري كه قبلا گفتم چاره كارت كلاس AVM1Movie و براي كسب اطلاعات بيشتر به help فلش رجوع شود. كامل توضيح داده

kiarash.M

Active Member
بیخیال شی بهتهراه ؛ چون باید همونو هم کلی بری دنبالش ؛ این برای اونایی که یه کلاس ساختن 100 تا کلاس دیگره تو خود ش extends میکنه حالا به اصتلاح اونور آبی آ ماگریشن کردن به as3 و واقعا نمیشه دوبازه اون کلاسا رو برای as3 بنویسند ...

شمال حل شما فکر نکنم بشه .. ولی میتونی خودتو مشمولش کنی :wink:

++Hadi++

Active Member
سلام
یه سوال :
اگه شما تو یه فایل سورس فلش از دستورات اکشن 2 استفاده کنین و همه کارای لازم رو با اون ذخیره و SWF اونو Export کنین و اونو تو یه فایل دیگه که زبانش AS3 هست لود کرده و در کنترل چیزهایی که به SWF لود شده هیچ ربطی نداره از AS3 تو فایل جدید استفاده کنین چه اتفاقی می افته ؟
فرض کنین بر عکسش رو انجام بدیم یعنی یه فایل SWF خروجی از AS3 رو تو یه فایل FLA با زبان AS2 لود و تغییرات دیگه رو با AS2 بدیم چه اتفاقی می افته ؟
شاید بهترین راه غیر از اون کلاسی که جواد معرفی کرد این راه باشه ؟ نمیدونم فقط می گم شاید !!!؟

ma30h

Member
تشکرات فراوان!!!!!!!!(مخصوصا اینکه گفتی بی خیال بشم!!!!)
نقداً یه کمک فوری می کنید:
من حالا یه فابل دیگرو اومدم با همون روش دستی به aS3 ارتقا بدم که بعد از رفع کلی از مشکلات این 2 تا ایراد می گیره:
2lddgf4.jpg

که همین 2 خط کد:

PHP:
if(_root.link<>0) {
    gotoAndPlay("s1");
}

راستی عیدتون مبارک!!

ma30h

Member
اگه منظورتون:

PHP:
if(root.link<>0) {
    gotoAndPlay("s1");
}

نه!!! بازم حرف خودش می زنه!!! می گه:

WARNING: The component 'Form' requires ActionScript 2.0.
WARNING: Actions on button or MovieClip instances are not supported in ActionScript 3.0. All scripts on object instances will be ignored.
WARNING: Text field variable names are not supported in ActionScript 3.0. The variable '_root.TM_title' used for an unnamed text field will not be exported.

:cry::cry:

BioDread

Banned
خوب این شد یه error دیگه
این میگه که در فایل as3 داری از کد as2 استفاده میکنی

احتمال در یه جا کد as2 نوشتی!

ma30h

Member
خوب مهندس من كه از همون اول گفتم فايلاي as2 آوردم تو as3 حالا معادلش چيه؟
شرمنده ها!!!!!!

BioDread

Banned
احتما لا باز یه جا دیگه _root نوشتی!!!

همه کد هاتو اینجا بزار تا معادلشو بگم!

بالا