تغییرات فایل 1 تبدیل 25 فریم به 6000 فریم .

farhad8694

Active Member
سلام دوستان
یکه از دوستان من راش دویدن برای پلانی از یک کلیپ رو گرفته .
حالا کسی بهش گفته که میشه این دویدن 25 فریم در ثانیه را تبدیل بکنه به 6000 فریم در ثانیه به طوری که
انگار با دوربین فریم ریت بالا گرفته شده و گفته که این یکی از قابلیت های افتر افکت هست که میتونه این کارو بکنه .
خاهشن خیلی خوب منو راهنمایی کنید چون من اعصابم خورد میشه وقتی میفهمم افتر کاری رو انجام میده و من از اون بی خبرم .
ممنون از همه دوستان یاری رسان :rose:

aligraphic

Well-Known Member
البته من اینو قبول ندارم!!!!
با 6000 فریم میشه شلیک گلوله رو هم گرفت!!!!
این به اون معنا نیست! شما با 25 فریم ممکنه خیلی از جزئیات رو نگرفته باشید نرم افزار که نمیتونه اونا رو برای شما بسازه!
وقتی ویدئو رو صحنه آهسته میکنید (مثلا 4-5 برابر) ممکنه رد شدن تک تک فریم ها مشخص باشه که پلاگین ها این رد شدن رو بهبود میبخشه!
کار این پلاگین ها اینه که مثلا بین فریم 1 و 2 خودش یه فریم دیگه میسازه که تبدیل شدن فریم 1 به 2 رو نشون میده! تا حدودی شبیه به (BCC video morph)

موفق باشید :rose:

farhad8694

Active Member
البته من اینو قبول ندارم!!!!
با 6000 فریم میشه شلیک گلوله رو هم گرفت!!!!
این به اون معنا نیست! شما با 25 فریم ممکنه خیلی از جزئیات رو نگرفته باشید نرم افزار که نمیتونه اونا رو برای شما بسازه!
وقتی ویدئو رو صحنه آهسته میکنید (مثلا 4-5 برابر) ممکنه رد شدن تک تک فریم ها مشخص باشه که پلاگین ها این رد شدن رو بهبود میبخشه!
کار این پلاگین ها اینه که مثلا بین فریم 1 و 2 خودش یه فریم دیگه میسازه که تبدیل شدن فریم 1 به 2 رو نشون میده! تا حدودی شبیه به (BCC video morph)

موفق باشید :rose:
_____________________________________________________________________________________
سلام علی آقا منظور من رو متوجه نشدی.
تا قیامت هم چیزی نخاهد آمد که تصویر از خودش خلق کنه و بزاره لای فریم هات .
من فقط میخام حالت دویدن به طوری slow بشه که یه سر و گردن از fast / slow های معمول بالا تر باشه . همین .
وگرنه همه میرفتن دوربین های چندین هزار دلاریشونو میزاشتن رو تاقچه و با هندیکم میگرفتنو .....
موفق باشی :rose:

aligraphic

Well-Known Member
_____________________________________________________________________________________
سلام علی آقا منظور من رو متوجه نشدی.
تا قیامت هم چیزی نخاهد آمد که تصویر از خودش خلق کنه و بزاره لای فریم هات .
من فقط میخام حالت دویدن به طوری slow بشه که یه سر و گردن از fast / slow های معمول بالا تر باشه . همین .
وگرنه همه میرفتن دوربین های چندین هزار دلاریشونو میزاشتن رو تاقچه و با هندیکم میگرفتنو .....
موفق باشی :rose:

دوست عزیز متوجه شده م...
آخه 6000 یه خرده...!!!

آره کار شما راه میفته... میتونی با همون پلاگین هایی که حسین جان گفتند یه صحنه آهسته خوب داشته باشی!
موفق باشید!!! :rose:

mooli63

کاربر فعال انجمن فیلمسازی
با تشکر از دوست خوبم شعیب عزیز. توصیه می کنم به جای تاپیک بالا به این تاپیک مراجعه کنید. در این تاپیک من تو چندتا پست یکم مفصل تر در مورد ماهیت twixtor و کیفیت اجرایی این پلاگین صحبت کردم.
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=176211

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
شما با 25 فریم ممکنه خیلی از جزئیات رو نگرفته باشید نرم افزار که نمیتونه اونا رو برای شما بسازه!
دوستان دقت کنن کاملا حق با دوستمون هست من با Twixtor کار کردم خیلی هم عالیه ولی نمیشه فریم سازی بیش از حد منطقش انجام داد

farhad8694

Active Member
با تشکر از دوست خوبم شعیب عزیز. توصیه می کنم به جای تاپیک بالا به این تاپیک مراجعه کنید. در این تاپیک من تو چندتا پست یکم مفصل تر در مورد ماهیت twixtor و کیفیت اجرایی این پلاگین صحبت کردم.
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=176211
این که میگم درسته ؟ ابتدا با twixtor فریماتونو slow کردین و سپس با clone آب های دوروور رو تکثیر کردین و سیب تون رو هم با Clone دست کاری کردی ؟
درسته ؟

آخرین ویرایش:

mooli63

کاربر فعال انجمن فیلمسازی
نه من ابتدا چند فریم رو تو فتوشاپ شارپ کردم. بعد با twixtor اسلو کردم. و بعدش با clone تکثیر نکردم بلکه اونجاهایی که آب زیادی بلور و یا دیزالو می شه رو delete کردم.

wall_e

Well-Known Member
سلام من twixtor pro 5.0 رو دارم اما تو ویندوز 7 64bit کرک نمیشه چرا؟

TEAM X-FORCE 2010
Serial: 15bCn7mBWT8446Xm
از این سریال استفاده میکنم اما نمیشه کسی سریال دیگه داره از این پلاگین؟

SadeghGun

Member
سلام به دوستان.
آموزشی درباره twixtor کسی نداره.خیلی بهش نیاز دارم.ممنون میشم یکی کمک کنه

آخرین ویرایش:

farhad8694

Active Member
سلام من twixtor pro 5.0 رو دارم اما تو ویندوز 7 64bit کرک نمیشه چرا؟

team x-force 2010
serial: 15bcn7mbwt8446xm
از این سریال استفاده میکنم اما نمیشه کسی سریال دیگه داره از این پلاگین؟
________________________________________________________________________________
سلام دوست عزیز
من سریالتو چک کردم درست بود و من هم همین سریل رو دارم .
میخای دوباره نصب کن .

جدیدترین ارسال ها

بالا