تبدیل یک هش کد به اعداد

DSP

New Member
دوستان چگونه می توانم یک رشته از حروف و اعداد را به اعداد متناسب با اون حروف و اعداد تبدیل کنم مثلا
mdh255dsasdf254
را می خواهم به این تبدیل کنم
123456

با تشکر

آخرین ویرایش:

DSP

New Member
خب این کد رو چه حسابی به 123456 تبدیل شده ؟

فقط یک مثال بود منظور من اینه که کد تبدیل شده بر حسب رشته ساخته شود
من می خواهم یک سری اطلاعات کاربر مثلا زمان ثبت نام -نام-ایمیل و ... را به هش تبدیل کنم و بعد از اون هش براشون یک آی دی مثلا 6 رقمی درست کنم که این آی دی نباید با کاربر دیگری یکی نشود و برای همین هم هش را انتخاب کردم ... حالا می خواهم این هش که یک رشته است را به عدد تبدیل کنم که برگرفته از این هش باشد

Masoud1365

مدیر انجمن
ببینید کلا توابعی که برای هش کردن به کار گرفته میشه توابع یکطرفه هستند یعنی قابل بازگشت به کد اولیه نیستند !
شما توابع زیر رو بررسی کنید ببینید که نیازتون رو برطرف میکنه یا نه !
PHP:
urlencode()
        base64_encode()

DSP

New Member
کلا منظور من چیز دیگری بود
منظور من تبدیل یک رشته به اعداد صحیح است
یعننی یک رشته شامل assd2152ds4 به اعداد صحیح 10 رقمی تبدیل کنم
منظور من از برگرفته از هش برای این بود که من می خواهم به هر کاربر یک کد 10 رقمی از یک رشته بسازم و استفادم از هش برای این است که غیر ممکن دو هش با هم برابر شوند منظور من برگرداندان هش نبود بلکه می خواهم از یک رشته یک عدد 10 رقمی بسازم همین :دی

DSP

New Member
یک رشته اعداد میخوایی از توابع زمان استفاده کن !
Mktime()
اگر امکان پذیر است یک مثال بزنید

یعنی اصلا نمیشه از یک رشته حروف عدد ساخت چون من توی سایت های زیادی این قضیه را دیدم مثلا سایت های بانکی را در نظر بگیرید اون ها چگونه برای کاربرانشان یک حساب کاربری عددی میسازنند اگر الگریتم عددی از زمان گرفته شود آیا مشکل امنیتی به وجود نمیارد؟ ...

من می خواهم با توجه به الگریتم تعریفی خودم این حساب عددی را برای کاربران سایت بسازم
حتما پی اچ پی قابلیت آن را دارد تبدیل به دسیمال یا هگز یا اسکی و ...

متشکرم

جدیدترین ارسال ها

بالا