تبدیل یک لوگو به سایز وکتور

.:BEHNAM:.

Active Member
سلام من یک لوگو با سایز کوچیک تو فوتوشاپ ساختم می خوام سایز وکتورش رو بسازم تو ایلیستریتور باید چیکار کنم ؟ دنبال یک ابزار راحت می گردم بتونم راحت اینو همون شکل در بیارم . چیز ساده ای هم نیست که مربع و مستطیل و اینا باشه بشه ساختش !
ایلیستریتور هم هیچی بلد نیستم !!

ereshkigal

Member
سلام من یک لوگو با سایز کوچیک تو فوتوشاپ ساختم می خوام سایز وکتورش رو بسازم تو ایلیستریتور باید چیکار کنم ؟ دنبال یک ابزار راحت می گردم بتونم راحت اینو همون شکل در بیارم . چیز ساده ای هم نیست که مربع و مستطیل و اینا باشه بشه ساختش !

سلام
آیا الزام خاصی برای کار با ایلوستریتور دارید؟ فکر می کنم ابزار pen در فتوشاپ به راحتی خواسته ی شما رو برآورده کنه...
موفق باشید

vahidk1990

New Member
دوست عزیز به نظر من هم ابزار پن می تونه مشکا شما رو راه بندازه.من خودم هم تا حالا با ابزار پن کار های طراحی لوگوم رو امجام میدم.
اگر هم لوگو شما چند رنگیه هر رنگ رو با یک شیپ بسازین و همه شیپها رو در یک گروه قرار بدین و کل گروه رو با ctrl+T تغییر اندازه بدیم.
موفق باشین

MohammadGh

Well-Known Member
يا مي تونيد از نرم افزار vector magic استفاده كنيد براي تبديل تصاوير به وكتور است من تا بحال چند تا لوگو رو با همين نرم افزار تبديل و وكترو كردم

موفق باشيــ

SajadCG

کاربر فعال
live Trace

دوست عزیز ai یه ویژگگی فوق العاده به نام live trace داره که می تونه عکس رو به وکتور تبدیل می کنه.
برای این کار اون لوگو تون رو به صورت jpg وارد ایل کنید بعد از منو های بالا live trace را انتخاب کنید.
بعد کنار منوی کشوی یک دکمه کوچیک هست که اگه موس را روش نگه داری می نوسه tracing option بعد از انتخابش
تنظمات رو جوری تنظیم کنید که در بهترین حالت باشه و بعد trace رو انتخاب کنید.
الان کوگو به vector تبدیل شده و حالا باید از منوی object زیر منوی expend رو انتخاب کنید.
بعد از پنل layers اون لایه های که سفیده رو پاک کنید.
شرمند که مختصر توضیح دادم.

جدیدترین ارسال ها

بالا