تبدیل کدهای c# به c++

ali_tavanaie

Well-Known Member
سلام
من شروع به نوشتن یک برنامه ویژوآل کردم و تا مقدار قابل قبولی جلو رفتم ، اما فهمیدم که سی شارپ نیاز به .net framework 3.5 داره ، آیا این موضوع صحیحه؟
برنامه ی من قراره توی همه سیستم ها اجرا بشه ، به همین خاطر می خوام به c++ کوچ کنم ، آیا راهی هست که بتونم کدها رو به راحتی تبدیل به C++ کنم یا همین برنامه رو جوری بنویسم که نیاز به فریم ورک نداشته باشه؟ ممنون می شم اگر راهنماییم کنید.

saalek110

Well-Known Member
در مورد این موضوع در فرومهای مختلف مفصل بحث شده.
سرچ کنید. مثلا دات نت فریم ورک - مقایسه زبانها - اجرای مستقل و غیره. البته همراه با مثلا سی شارپ و دات نت.

ali_tavanaie

Well-Known Member
چیزهایی پیدا کردم ، اما بر اطلاعاتی که لازم داشتم افزوده نشد ، از دوستان اینجا کسی نیست که راهنمایی کنه؟

the_king

مدیرکل انجمن
سلام
من شروع به نوشتن یک برنامه ویژوآل کردم و تا مقدار قابل قبولی جلو رفتم ، اما فهمیدم که سی شارپ نیاز به .net framework 3.5 داره ، آیا این موضوع صحیحه؟
برنامه ی من قراره توی همه سیستم ها اجرا بشه ، به همین خاطر می خوام به c++ کوچ کنم ، آیا راهی هست که بتونم کدها رو به راحتی تبدیل به C++ کنم یا همین برنامه رو جوری بنویسم که نیاز به فریم ورک نداشته باشه؟ ممنون می شم اگر راهنماییم کنید.

کلا زبان های اصلی Net. وابستگی زیادی به کتابخانه های حجیم شان دارند که بدون Framework قابل اجرا نخواهند بود.
قبلا چندین ابزار برای ادغام کردن Framework و برنامه و یا تبدیل کردن به Machine Native Code وجود داشت که
یا به دلیل مشکلات قانونی با مایکروسافت و یا هر دلیل دیگری در دسترس نیستند. Mono هم مشکلات خودش را
دارد و مشکل اصلی را حل نمی کند.

طبیعتا زبانی که از توابع Framework استفاده می کند را نمی توان از Framework جدا کرد، کد #C به ++C قابل تبدیل
است، اما نه بدون CLI و نه بدون Framework . اگر بخواهید برنامه تان نیازمند Framework نباشد، بایستی یک زبان
غیر Net. مثل Microsoft Visual C++ 6.0 و یا MinGW C++/C را انتخاب کنید که طبیعتا قدرت و سهولت زبان های
Net, را ندارند. Delphi 2010 را هم امتحان کنید، شخصا علاقه ای به دلفی ندارم اما خیلی ها این نسخه جدیدش را
توصیه کرده اند.

LED

New Member
برنامه ای هست تحت عنوان VB.Net To C# Converter که فایل های برنامه های ++ Basic ، C#، C رو به هم تبدیل میکنه و روی همه ورژن های Visual Studio کار میکنه. من خودم تست کردم. جواب میده.
تو اینترنت نسخه رجیستر شده پیدا نکردم که براتون لینک بزارم. تنها جایی که دیدم گذاشتن، تو مجموعه کینگ پرند بود که خودمم اونو دارم. ولی اونم قفل داره و برنامه هاش کپی نمیشه، وگرنه براتون میزاشتم که بگیرین.

جدیدترین ارسال ها

بالا