تبدیل کتاب به یک مجموعه فلش

h2co3

New Member
سلام. می خواستم بدونم که برنامه ای هست که فایل پی دی اف کتاب رو تبدیل به یه کتاب فلش جالب با افکت های متنوع بکنه یا نه؟ واسه تبلیغات کتاب می خوام

massoudn

کاربر فعال
سلام،
دوست عزیز،
جواب منفیست،
چرا؟
به دلیله اینکه فلش یا سوئیش مثله یک تخته وایت بورد میمونن که شما زحمت میکشید متن، عکس، صوت و ویدئو مورد نظر خود رو طبق استاندارد های طراحی با هم تلفیق کرده و مجموعه ای رو خلق کنید.
کناره ایده و تبحره شما ابزارهای فراوان و کار راه اندازی وجود داره که در قالب کامپوننت، در نرم افزارهای مذکور تعبیه شده و میتونه در بهره برداری بهینه از پروژه، کمک حال شما باشن،
بمنظوره راهنمایی بیشتر میتونید متن و عکسی که درونه فایل Pdf وجود داره رو از اون استخراج و سپس یکی یکی وارده نرم افزارهای فلش و سوئیش کنید، وقتی این کار رو انجام دادید از افکت های موجود به متن و عکس خود جلوه دهید،
موفق باشید.

movement

New Member
سلام. می خواستم بدونم که برنامه ای هست که فایل پی دی اف کتاب رو تبدیل به یه کتاب فلش جالب با افکت های متنوع بکنه یا نه؟ واسه تبلیغات کتاب می خوام
سلام ، من دقیقا منظورتو متوجه نمیشم
اگه شما با نرم افزاره فلش کار می کنین خوب باید زحمت بکشین و با نوشتن کدهای لازم و همچنین طراحی افکت ها ی دلخواهتون کتاب رو تبدیل به چیزی که گفتین بکنید
اگر نه و در صورتی که شما فقط قصدتون ایجاد یک کتاب با پسوند swf و تبدیلش به یه کتاب جذاب و سه بعدی نه لزوما با خود برنامه ی فلشه می تونین از برنامه های جانبی استفاده کنین
بنده در تاپیکی تحت عنوان ساخت flip book در حاله آموزش ساخت فلیپ بوک به در روش هستم
در اون برنامه ای هم که در اون تاپیک گذاشتم میتونی فایله Pdf رو import کنی و یه کتاب سه بعدی تحویل بگیری
البته چون در حاله تکمیله مباحثه مربوط به آموزشه ساخت کتاب با اکشن اسکریپت 3 هستم هنوز مطالبش رو تکمیل نکردم
این هم آدرس تاپیک
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=156981

mohammad.sub7

کاربر فعال
سلام برنامه زیاد هست واسه تبدیل pdf به کتاب فلش اما بهترین برنامه اینه :

fliping book pdf publisher

سرچ کن تو گوگل حتماً پیداش میکنی

موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا