تبدیل پسوند Audio

nima_dsnr

کاربر VIP
اگه یه سی دی Audio داشته باشیم چوری میتونیم اونو به ام پی تری تبدیل کنیم؟

من فقط میتونم با مدیا پلیر اونو کپی کنم و اجرا کنم و دیگه نمیدونم کجا میره؟

آخرین ویرایش:

maysam.m

Well-Known Member
با سلام
شما برای کپی کردن آنها باید آنها را تبدیل به فرمت mp3 کنی که بسیار ساده است.
کافیه این کارها را انجام بدی در مدیاپلیر
1- بعد از این که سی دی را در کامپیوتر گذاشتی و مدیا پلیر را باز کردی:
روی گزینه RIP کلیک کن.
2- CD Drive خودتون که سی دی Audio در اون است را انتخاب کنید
3-بعد فرمت MP3 را از بین فرمتها انتخاب کنید . فرمت پیش فرض wma است .
4- کیفیت فرمت را انتخاب کنید مثلا 128 Kbps یا 192 Kbps -
5- مسیر کپی شدن را انتخاب کنید که معمولا به طور پیش فرض در فولدر my music در بخش My Documents است.

با برنامه jetAudio و ... هم میشود این کار را کرد.
راستی اگر مراحل بعضیهاش به ترتیبی که نوشته بودم نبود، شرمنده ترتیبش دقیقا یادم نمیاد :D
موفق باشی

nima_dsnr

کاربر VIP
البته الان سیدی آدیو دم دستم نیست،

ولی اینجور که یادم میاد اونو که کپی می کنی تو مسیر my music شورتکاتش میره تو پوشه و نمیشه کپی کرد و استفاده کرد!

فقط با همون برنامه (مدیاپلیر) میشه اجراش کرد.

the_king

مدیرکل انجمن
البته الان سیدی آدیو دم دستم نیست،

ولی اینجور که یادم میاد اونو که کپی می کنی تو مسیر my music شورتکاتش میره تو پوشه و نمیشه کپی کرد و استفاده کرد!

فقط با همون برنامه (مدیاپلیر) میشه اجراش کرد.

همانطور که maysam.m عزیز هم اشاره کردند، بایستی Audio-CD به اصطلاح RIP بشه تا از حالت شبه آنالوگ اش به
دیجیتال تبدیل بشه و بتوانیم بصورت فایل های صوتی ذخیره اش کنیم، چون آن فایل هایی که به عنوان محتویات
یک Audio-CD مشاهده می کنید، حقیقتا فایل های صوتی نیستند.

اگه یه سی دی Audio داشته باشیم چوری میتونیم اونو به ام پی تری تبدیل کنیم؟

من فقط میتونم با مدیا پلیر اونو کپی کنم و اجرا کنم و دیگه نمیدونم کجا میره؟

دوست من شما میتونید از نرم افزار ashampoo استفاده کنی. اونو در سایت www.brothersoft.com جست و جو کن و دانلودش کن . تازه علاوه بر تبدیل به MP3 قابلین convert هم داره .

Mr.Steres

Active Member
Jetaudio معروف ترین برای اینکار تشریف داره ! حتی گزینه این برای سیو فایل های Audio به پسوند مورد علاقه توی هارد دارند ایشون

بله دیگه فک کنم کامل متوجه شدم.

فکر کردم لینک دانلود هر دو نرم افزار معرفی شده رو در اینجا برای استفاده دوست عزیز و دیگران قرار بدم بهتره .
دانلود نرم افزار JETAUDIO 7‎
با حجم حدودأ 22 تا 25 مگابایت : http://files.brothersoft.com/mp3_audio/players/JAD7_BASIC.exe
نرم افزار ashampoo با حجم حدودأ 6 مگابایت قابل دریافت هست که کار با آن بسیار آسان است .
لینک دانلود نرم افزار : http://downloads.ashampoo.com/public/ash/0710/ashampoo_burning_studio_6_free_676_4311.exe

جدیدترین ارسال ها

بالا