تبدیل وبلاگ به سایت

maysam.m

Well-Known Member
سلام دوستان من تازه تو این سایت عضو شدم.
میخوام بدونم چطوری میشه وبلاگ را به سایت تیدیل کرد. یعنی چطوری تمام پستهای وبلاگ را به هاست منتقل کنم . بدون هیچ مشکلی و در ضمن مطلبها رو در وبلاگ بنویسم و به هاستم انتقال پیدا کند.
لطفا منو کمک کنید

mohammad_1ta

Active Member
تبدیل مطالب وبلاگ به سایت خیلی سادست:)
مثلاً این کار برای وبلاگ های صورت میگیره که RSS مطالب به ما میدن

من واسه تبدیل مطالب به دیتالایف رو مثال میزنم...!
آدرس یه وبلاگ از میهن بلاگ که RSS میده: http://admin.mihanblog.com/rss.aspx

ما این آدرس رو میرم توی کنترل پنل مدیریت دیتالایف، توی قسمت RSS مطالب وارد می کنیم.
و با یک کلیک، مطالب اون وبلاگ، به مطالب خود سیستم (یعنی سایت) اضافه میشه :)

آخرین ویرایش:

Shouli

Active Member
جدیدآ بلاگفا هم اینجوری شده ... منم خیلی دوست دارم اینکار رو انجام بدم . !

maysam.m

Well-Known Member
با سلام
mohammad_1ta جان یعنی اگه من هاست بخرم میتونم به همین راحتی وبلاگمو به هاستم منتقل کنم.

mohammad_1ta

Active Member
سلام
شما از چه سیستم وبلاگ دهی استفاده می کنی؟ :)
(آدرس وبلاگت هم بده تا یه چکی کنم)

آخرین ویرایش:

bia2pc

Member
شما میتوانید با کمترین هزینه وبلاگ خود را به سایت تبدیل کنید با آدرسی که خودتون میخواین.
با ایدی hostbazar بگیر تا براتون درست کنم.

www.hostbazar.com
ID: hostbazar

mohammad_1ta

Active Member
چرا با هزینه؟
فقط شما باید آدرس Rss رو توی تنظیمات Rss مطالب سیستم وارد کنی...

alierfan84

Member
دوستان ، در حال حاضر چه سیستم RSS میهن بلاگ و چه بلاگفا 10 تا بیشتر نیست :sad:
یعنی شما باید 10 تا 10 مطالب بیارید ، 10 تا بیاری 10 تا رو پاک کنی 10 تا جدید رو بیارید .

من نزدیک به 1600 تا مطلب در میهن بلاگ داشتم ، فکر بکن به باید 160 بار این کارو می کردم . با مدیران میهن هم صحبت کردم ، گفتن تو نسخه جدید یه سری امکاناتی در این باره است . حالا به این کار ندارم که این سیستم در نسخه که 1 حرفش است همش امروز فردا میشه هست یا نا .

به هر حال اگر کسی راهی بلدی که 1600 تا پست رو در یک مرحله بشه انتقال داد به شدت استقبال می کنم .
دقت فرمایید آدرس اون وبلاگی هم که در حال حاضر رو میهن بلاگ است .

WWW.RECYCLEBIN.IR

sh81j

Member
سلام
من قبلا این کار رو برای وبلاگ خاطرات یک مدیر انجام دادم.. اول روی پرشین بلاگ بود.. بعد مستقلش کردم. پیشنهاد دومین و .. هم با خودم بود :)
اگه بخوای برای شما هم میتونم انجام بدم... با ایمیل من تماس بگیر:
[email protected]
یا آی دی یاهو sh81j

Soldier

Member
اگه واقعا ً وبلاگ های بلاگفا این امکان رو داشته باشه که بتونم به یک سایت تبدیلش کنم بدون هیچ کم و کاستی بگین تا خریداری هاست و دومین اقدام کنم .

sh81j

Member
بله soldire عزیز...

امکانش هست. اگه خواستی با آی دی من تماس بگیر (sh81j) تا یه دمو بهت بدم که چه جوری این کار رو میشه کرد، سیستم وبلاگ رو هم رایگان برات نصب میکنم ( اگه همون سیستم وبلاگ رو لازم داری...)

خیلی ها اول برای شروع کار تو یه وبلاگ کار خودشون رو شروع میکنن، اما بعد امکاناتی که لازم دارند بیشتر میشه و یه وب سایت شخصی رو ترجیح میدن.
ضمن اینکه دیگه میتونن تو سایت خودشون درآمد از راه تبلیغات هم داشته باشن.

بلاگفا هم با RSS که میده این امکان رو فراهم کرده..

اگه عبارت "خاطرات یک مدیر" رو تو گوگل سرچ کنی نتیجه اول وبلاگ اصلی صاحب وبلاگ هست با آدرس:

http://abas1339.persianblog.com

و نتیجه چهارم سایت جدید که همون مشخصات وبلاگ رو داره با آدرس:

http://yekmodir.ir

پستها رو هم اگه نگاه کنی وبلاگ اصلی چند سالی قدمت داشت... اما با نظر صاحب وبلاگ فقط تا یه جایی از مطالب اون منتقل شد. ( یک سال اگه اشتباه نکنم)

خلاصه اینکه کاری نداره. و ضمنا به جای اینکه درآمد تبلیغات رو بلاگفا برداره خودت میگیری و هزینه سایتت هم در میاد و ضمنا یه دومین مستقل پیدا میکنی که به مرور ارزش پیدا میکنه ( با بیشتر شدن بازدید کننده و پیج رنک گوگل)

مثلا شما اگه پیج رنک گوگل وبلاگ بالا روی پرشین بلاگ رو چک کنی میبینی که 4 هستش، در صورتی که اگه این وبلاگ از اول روی یه دومین مستقل بود همین دومین کلی ارزش پیدا کرده بود...

این هم یک تحلیل طولانی و کامل.. حالشو ببرید..

جدیدترین ارسال ها

بالا