تبدیل فایل PDF به swf همراه با تنظیم سایز

Bahar_HS

Member
با سلام،
می خوام یه فایل PDF رو تبدیل به swf کنم،طوری که از هر صفحه PDF برام یه فایل swf بسازه،از نرم افزارهای مختلفی استفاده کردم،
مشکلم اینه که نرم افزارهایی که باهاشون کار کردم swf رو طبق سایز پیش فرض خودشون می سازند و بزرگتر از سایزی که من توی برنامه م لازم دارم،
از نرم افزارهای دی_کامپایل استفاده کردم ولی بعد از دی_کامپایل و تغییر سایز ،فایل swf مربوطه بهم می ریزه.
کارم خیلی فوریه،ممنون می شم دوستان لطف کنند و راهنمایی کنند.

Bahar_HS

Member
ممنون از راهنمایی تون،
این نرم افزار تبدیل به swf می کنه ولی این امکان رو نداره که این اجازه رو بده که swf ساخته شده به اندازه ی دلخواه باشه،مثلا من می خوام ابعاد این swf: 400X600 باشه ، ولی ابعادش بزرگتره و وقتی لودش می کنم بخشی از متنی که swf شده نمایش داده میشه،
اصلا این امکان وجو داره که موقع لود یه فایلswf خارجی بهش سایز بدیم؟

++Hadi++

Active Member
این یه جورایی طبیعیه.یکی از مشکلاتش هم اینه که swf های خروجیشو نمی شه تو فلش دیگه ای لودش کرد.در واقع خودشون بستن...

Bahar_HS

Member
با سلام
من مدتی یه، حدود 2 ماه!این مساله رو از ابعاد مختلف توی فروم مطرح کردم،ولی هنوز نتونستم کاری رو که می خوام انجام بدم،بعضی از دوستان گفتند که PDF رو نمیشه در فلش لود کرد و دیگر دوستان گفتند که میشه ولی محدودیت هایی داره بخصوص برای متن های فارسی،راه حل بعدی که امتحان کردم تبدیل PDF به SWF بود که اونم مسئله تغییر سایز رو داشت،برای این کار هم از کلاسهای Loader و بعد هم ازSWFLoader استفاده کردم و هنوز هم نتونستم کاری رو که می خوام انجام بدم،یه جورایی هم گیجم که بالاخره چکار کنم و اصلا این کار شدنیه؟
به هرحال از توجه وراهنمایی شما و بقیه دوستان ممنون.:rose:

Bahar_HS

Member
بالاخره درست شد!این مدت فقط دور خودم می چرخیدم!ممنون !ممنون!:rose:

akherat

مدیر انجمن
print2flash یه SDK داره که با اون میشه همه کار کرد حتی تغییر سایز و ....

جدیدترین ارسال ها

بالا