سلام میشه لطف کنین برنامه یا پلاگین حرفه ای برای تبدیل عکس به خط به من معرفی کنین .
yourdkhani New Member May 16, 2009 #1 سلام میشه لطف کنین برنامه یا پلاگین حرفه ای برای تبدیل عکس به خط به من معرفی کنین .
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه May 16, 2009 #2 من متوجه نشدم دقیقا چطوری منظورتونه؟! میشه یه نمونه عکس از چیزی که میخواید قرار بدید؟
ramtin-italia New Member May 19, 2009 #3 بدون عنوان سلام من فکر کنم بدونم منظور این دوستمون چی بوده ! گویا ایشون میخوان که با فتوشاپ یک عکس رو تبدیل به چیزی شبیه یه اسکیس بکنند. جسارت منو ببخشید سارا جان... سربلند باشید.
بدون عنوان سلام من فکر کنم بدونم منظور این دوستمون چی بوده ! گویا ایشون میخوان که با فتوشاپ یک عکس رو تبدیل به چیزی شبیه یه اسکیس بکنند. جسارت منو ببخشید سارا جان... سربلند باشید.
.:. soroosh .:. Active Member May 19, 2009 #4 اما فکر میکنم منظور ایشون تبدیل به فایل خطی هست . vector اگه این باشه که با برنامه آیلوستراتور میتونی این کار را انجام بدی با گزینه Live trace
اما فکر میکنم منظور ایشون تبدیل به فایل خطی هست . vector اگه این باشه که با برنامه آیلوستراتور میتونی این کار را انجام بدی با گزینه Live trace
Legend Member May 19, 2009 #5 البته کورل دراو هم این امکان رو دارد با گزینه Trace در چندین حالت مختلف ... اما در حقیقت پلاگین خواصی برای این کار فکر نمی کنم باشه ..
البته کورل دراو هم این امکان رو دارد با گزینه Trace در چندین حالت مختلف ... اما در حقیقت پلاگین خواصی برای این کار فکر نمی کنم باشه ..
.:. soroosh .:. Active Member May 19, 2009 #6 پلاگین که نیاز نداره اصلا . برنامه Vector Magic هم برای همین کار ساخته شده و تنظیمات مختلفی هم داره .
پلاگین که نیاز نداره اصلا . برنامه Vector Magic هم برای همین کار ساخته شده و تنظیمات مختلفی هم داره .
memol_515 Active Member May 20, 2009 #7 اون دوستمون قصد ندارن منظورشون رو واضح تر بیان کنن؟ تقریبا همه نوع برداشتی میشد از سوال کرد . لطفا سوالتون رو واضح بیان کنین دوست عزیز. موفق باشید
اون دوستمون قصد ندارن منظورشون رو واضح تر بیان کنن؟ تقریبا همه نوع برداشتی میشد از سوال کرد . لطفا سوالتون رو واضح بیان کنین دوست عزیز. موفق باشید