تبدیل انیمیشن در 3ds max به فایل avi یا ...

pinoy

Member
سلام دوستان من آماتور هستم شرمنده شاید خوب نتونستم مشکلمو در تایتل تاپیکم بگم

ولی مشکل من اینه که نمیدونم چه جوری انیمیشنی که تو 3ds max درست کردیم رو بدیم به اینو اون ببینه

یعنی مثلن تبدیلش کنیم یه avi یا rm یا mpeg یا هر چیزی الان یه انیمیشن درست کردم ولی نمیتونم از برنامه 3ds max بکشمش بیرون به انیمیشن تبدیلش کنم

نمیدونم منظورم رو متوجه میشید یا نه

منظورم render نیستا

فرض کنید یه انیمیشن با 3ds max درست کردین جالا دوستتون میگه بده ببینم حوب دوستتون که نمیتونه با 3ds max ببینه یا فرض کنید می خواید بریزید تو cd انیمیشن رو حالا چی کارش باید کنم ؟؟؟

:cool:

fallen

Well-Known Member
کلید F10 رو بزن و در پنجره باز شده و در سربرگ Common برو به قسمت Render Output
بر روی دکمه File کلیک کن و در قسمت Save as type نوع فایل رو Avi انتخاب کن و یه مکان و نام بهش بده و Save کن.
یادت باشه در قسمت Time Output محدوده فریم ها رو انتخاب کنی
حالا Render رو بزن. تمومه!

pinoy

Member
ممنون از محبتتون دوستان ولی چرا انقدر کیفیتش میاد پایین ؟؟؟

تو خود تریدی اس مکس میزنم خیلی قشنگه ولی تبدیلش میکنم خیلی کیفیتش پایین میاد ؟؟

تنظیمات خواصی نباید بکنم تو رندر ؟؟؟؟

fallen

Well-Known Member
واقعیتش خودم چندان (تقریبا هیچی) دور انیمیشن نبودم اما خوب وقتی با avi ذخیره میکنی، یه لیست میاد جلوت از codec های موجود (codec کوتاه شده ترکیب Compression-Decompression هست و به میان برنامه ای میگن که وظیفه کدگشایی و فشرده سازی داده های ویدیویی رو داره). اینجا میشه codec رو انتخاب و تنظیم کرد و این همون چیزیه که تو کیفیت رندر نهایی تاثیر داره (متاسفانه از codec ها فقط همینارو میدونستم).
البته یه چیز دیگه هم هست و اونم اینکه اگه اشتباه نکنم واسه تولیدات حرفه ای، میان فریم ها رو دونه دونه با فرمت عکس و با کیفیت بالا رندر میکنن بعد میبرن تو یه محیط حرفای دیگه مثل Adobe Premier و اونجا با کارت ویدیویی حرفه ای خروجی ویدیویی میگیرن.

vrb_3d

Active Member
یه نکته کوچیک
مشخص کردن فرمت ویدیویی که در عکس میبینی هم تو کیفیت تاثیر داره

تعداد فریم ها میاد پایین و کیفیت هم بهتر میشه :)

جدیدترین ارسال ها

بالا