تبديل SWF به FLA ؟؟؟؟!!!!

با سلام خدمت شما
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
من يه برنامه ميخواستم كه فايل هاي SWF رو به فايل هاي فلش(FLA ) تبديل كنه از شما كمك مي خوام.
راستي بگم من اولين بارمه كه اينجا چيزي مينويسم. :oops:

Saeid Taheri

Active Member
دوست عزيز ضمن خوشامد گويي به شما براي ورود به سايت مجيد آنلاين بايد خدمدتان عرض كنم كه در مورد اين بحث قبلا صحبت شده يك چرخي توي سايت بزنبد مي تونيد پيدا كنيد
موفق باشيد

H-assan

Well-Known Member
شما مي تونيد اين فايل كه مد نظرتون هست توي فلش باز كنيد
از اين راه
برو روي گزينه ي file بعدش گزينه ي import را كليك كن شاخه ي جاي كه اون فايل با هر پسوند و از جمله
swf هم مي توانيد باز كنيد وقتي باز مي شود توي لايبري داريش 8)

assan گفت:
شما مي تونيد اين فايل كه مد نظرتون هست توي فلش باز كنيد
از اين راه
برو روي گزينه ي file بعدش گزينه ي import را كليك كن شاخه ي جاي كه اون فايل با هر پسوند و از جمله
swf هم مي توانيد باز كنيد وقتي باز مي شود توي لايبري داريش 8)
دست شما درد نكنه كه اينو كه خودم بلدم چجور مي شه اونو توري به فايل fla تبديل كرد كه تمام لايه ها باتم ها سمبل ها و ... تغيير نكنند

آره من تا يكي دو روز ديگه گيرش ميارم اگه بشه واست ميل ميكنم يا يه جوري ميرسونم دستت

ببينيد براي يه سوال من بايد چند جا چرخ بزنم و چند تا برنامه دانلود كنم

salmanclever

Well-Known Member
سلام
عزيز من يك برنامه بسيار بسيار توپ ميخام برات معرفي كنم كه كاري كه ميخاستي برات كنه:
Sothink SWF Quicker
اين نرم افزار تقريبا تمام امكانات نرم افزار ماكرومديا فلش را در اختيار شما ميگزاره و بعلاوه يك سري امكانات اضافي ديگه مانند افكتهاي جالب و ...
با ابن نرم افزار ميتوانيد اكشن هاي فايل swfرا هم اديت كنيد حالا خودتون باهاش كار ميكنيد ميبينيد كه چقدر توپ اين نرم افزار متعلق به شركت Sothink ميباشد البته لينك دريافت اين نرم افزار كمتر جايي گير مياد البته كرك شدش خيلي كمه البته لينك اين نرم افزار هم يكي از دوستانم در همين سايت به من دادن كه من الأن آيديش يادم نيست ميگردم آيديشو پيدا ميكنم اين تاپيك رو اديت ميكنم اينم لينك براي دانلود
http://d4370970.ir73.ieg-online.net/soft/ss.exe
موفق باشيد
سلمان...!

جدیدترین ارسال ها

بالا