تبديل mp3. به ram.

ramin2002

New Member
سلام به همگي و خسته نباشيد.
من خيلي وقته دنبال يه برنامه مي گردم كه بتونم فايل هاي صوتي مثل mp3 يا wav رو به ram تبديل كنم.ولي هرچي مي گردم هيچ برنامه اي پيدا نميكنم.
:? لطفا به من كمك كنيد.
مرسي.

pasargad-ir

Active Member
Re

سلام

با JetAudio راه مي توني اين كار رو انجام بدي.

البته فكر كنم اول بايد MP3 رو به CDI صوتي تبديل كني .

بعد CD رو بزاري و به RA تبديل كني.

مرسي

Scorpio

Member
آقا فكر كنم كه برنامه Cool Edit يه همچين كاري رو انجام بده ... :wink:

موفق باشي

علي

سلام دوستان
من فكر كنم شما مي تونيد با برنامه RM Converter اين تبديلات رو انجام بدين براي دريافت برنامه مي تونيد از سايت زير استفاده كنيد اگه پيداش نكردين به من بگين تا لينكشو بزارم؟
www.download.com

سلام

سلام دوست عزیز

Streambox Ripper این کار را برای شما انجام میده. کرکش را برای نسخه قدیمش دارم ولی فکر کنم میتونی پیداش کنی.

موفق باشید
Mohammad

ramin2002

New Member
بازم سلام .
taraneh_groupجان از كمكت ممنون ولي من نميخوام به ra تبديل كنم . ميخوام به فرمت ram تبديل كنم. :oops:
scorpio برنامه اي كه گفتي رفتم توي download.com و search كردم اسم اين برنامه اومد ولي دانلود نميشه.اگه ميتوني آدرسشو برام بده.
از همه ممنون.
اگه بازم كسي ميدونه لطفا كمك كنه. :roll:

ramin2002

New Member
بازم سلام :lol:
آقا من ديگه دارم ديوونه ميشم.يكي درست منو راهنمايي كنه. :cry:
60733 كاري كه گفتي رو كردم ولي اين برنامه 6mb هست. 8O .توي توضيحاتش كه نوشته فرمت rm رو به بقيه ي فرمتها تبديل ميكنه.اگه مطمءني كه اين برنامه mp3 رو به ram تبديل ميكنه .بهم بگو تا دانلود رو شروع كنم.
mohammadram برنامه اي رو كه گفتي رفتم search كردم ولي چيزي پيدا نكردم.يعني همچين برنامه اي وجود نداشت. :( . اگه ميتوني برام لينكشو بذار.
از همه ممنونم. :wink:

magid

Member
با سلام

اين سايت رو يك نگاه بيانداز :wink:

http://www.wisecroft.com/index.html

يك برنامه داره كه فايلهاي mp3و waveرو به rmتبديل مي كنه و بالعكس 8O :wink:

حجمش هم 600kاست اگر بدرت خورد بگو تا كركش رو هم بدم :lol:

با تشكر

مجيد( 8O )

سلام

سلام دوست عزیز

اي بابا/ قربونت برم من همين الان streambox ripper را search کردم 28.600 برام پیدا کرد که همه طوری این نرم افزار را معرفی کردند. ولی همه ورژن جدیده. من یه قدیمی دارم با کرکش/ یه جا بگو برات بزارم.

موفق باشید
Mohammad

سلام همونطور كه علي گفتcool edit اين كاري كه ميخواي انجام ميده كار باهاش هم خيلي راحت و سريعه اما اگه كسي واسه تبديل rmبهmp3 چيزي داره به منم خبر بده :(

gollpesar

Member
پا برهنه ...

آقا ببخشيد من پابرهنه وارد صحبتتون شدم اما من يه برنامه خوب مي شناسم كه چون خودم باش كردم از هر جهت مي گم عاليه . هم كار باهاش راحته هم سريع تمام تبديلا رو انجام مي ده .
اين لينك براي يه برنامه است كه ام پي تري رو به همه نوع فرمتي تبديل مي كنه :
http://www.software-download.us/mp3toall.exe
آقا اگه مشكلي داشتيد به من يه ندا بديد . حالا شايد كمكتون كنم
اين لينك هم يه برنامه اي است كه هر نوع فرمتي رو به WMA تبپيل مي كنه :
http://www.litexmedia.com/all2wma_lite.exe
مرسي و ياعلي :)

pasargad-ir

Active Member
Re

ramin2002 گفت:
بازم سلام .
taraneh_groupجان از كمكت ممنون ولي من نميخوام به ra تبديل كنم . ميخوام به فرمت ram تبديل كنم. :oops:
scorpio برنامه اي كه گفتي رفتم توي download.com و search كردم اسم اين برنامه اومد ولي دانلود نميشه.اگه ميتوني آدرسشو برام بده.
از همه ممنون.
اگه بازم كسي ميدونه لطفا كمك كنه. :roll:

سلام عزيزجان.

اولا من طراحان گروآپ هستم.(Tarahan_Group)

دوما Jet Audio رو تو هر CD مي توني پيدا كني.

به پسوند ra هم تبديل مي كنه.

مرسي

ramin2002

New Member
سلااااااااام.
اول از طراحان گروآپ معذرت ميخوام به خاطر اشتباهم.
دوما از همه به خاطر كمكي كه كردن ممنونم.فعلا دارم همه برنامه هارو دانلود ميكنم اگه بازم مشكلي بود بازم مزاحمتون ميشم.
بازم ممنون . :D

danialjon

New Member
سلام

Salam
Tanha rahi ke mitoni file haye .mp3 ra be .rm ya .ram tabdil koni eneh:
1.File moredeh nazar khob ra be .rm tabdil kon hala ba har barnameye ke yeki az behtarin haye on Sound Forge hast
2.File ra dakhel website khodet upload kon
3 ba notepad ya har barnameye en formol ra benevis va save kone be nam esmmusic.ram
Fromol

Faghat kafiyeh address file .rm ke upload kardi ra dakhel on file ke goftam save koni benevisi va bad save koni be hamin sadegi :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا