تبديل كننده Text به PDF و بالعكس

siavash-tanha

Well-Known Member
خيلي جالبه

در ضمن من الان آزمايش كردم ولي مثل اينكه فارسي رو پشتيباني نميكنه (ماله من كه نشد)

اما در كل خيلي برنامه خوبيه

ممنون پي سي من جان

مخلصم

a Truth Seeking

Active Member
اي بابا حيف شد خداييش.
انگار همه دنيا با زبان فارسي مشكل دارن خدا انشاء الله مشكل دارشون بكنه. (اينم دعاي من در حق اون آدماي نامردي كه با زبان فارسي مشكل دارن.).

Maxton

Active Member
a Truth Seeking گفت:
اي بابا حيف شد خداييش.
انگار همه دنيا با زبان فارسي مشكل دارن خدا انشاء الله مشكل دارشون بكنه. (اينم دعاي من در حق اون آدماي نامردي كه با زبان فارسي مشكل دارن.).
حق دارن وقتي كپي رايتو رعايت نمي كنم حقمونه...

ali3279

Member
آقا بي خيال فارسي شيد چون صفحه هاي pdfفارسي يك استاندارد ندارن و براي همينم نميشه كاريش كرد مگر اينكه براي هر نوع صفحه يك برنامه بنويسيم منظورم برنامه جدا نه منظورم يك برنامه با الگوريتم هاي مختلف كه ما اينكارو كرديم :wink:
حتي پارسال ما با شركت Adobeهم صحبت كرديم اونا هم بعد از 8ماه ديگه دنبال كارو نگرفتن راستم مي گفتن مي گفتن صفحه هاي شما استاندارد نيست هر كي هر كيه

nafise

New Member
سلام
يك نرم افزرا هست بنام PDF995 كه متن فارسي رو هم بصورت PDF در مياره اما من سي دي شو دارم و نميدونم كدوم سايت دانلود ميشه.
يك جستجويي بكنيد نرم افزار مفيديه
موفق باشيد

moein273

Member
بابا چيزي كه زياده نرم افزار براي اين كار كه فارسي رو هم ساپورت ميكنن يكيش adobe acrobat pro اگه خواستيد برنامه براي اين كار زياد هست.

a Truth Seeking

Active Member
nafise جان من با نرم افزار PDF995 و چند نرم افزار ديگه در همين زمينه كار كردم كه اتفاقا فارسي رو هم پشتيباني مي كنن البته منظورم نرم افزاري بود كه علاوه بر پشتباني از زبان فارسي داراي امكاناتي چون ويرايشگر و ويرايش فايل هاي PDF باشه.
مهدي جان حالا چرا گير دادي به اين مسله؟

arashsoft

Well-Known Member
a Truth Seeking گفت:
nafise جان من با نرم افزار PDF995 و چند نرم افزار ديگه در همين زمينه كار كردم كه اتفاقا فارسي رو هم پشتيباني مي كنن البته منظورم نرم افزاري بود كه علاوه بر پشتباني از زبان فارسي داراي امكاناتي چون ويرايشگر و ويرايش فايل هاي PDF باشه.
مهدي جان حالا چرا گير دادي به اين مسله؟
اينجا هست
ftp://eram.shirazu.ac.ir

PC man

Active Member
كي واسه ما ايروني ها ارزش قايل ميشه كه اين يارو بنده خدا سازنده نرم افزار واسمون ارزش قايل بشه.تا وقتيكه.. .ٍ همه با ايران همين طورن :wink:
:idea:

جدیدترین ارسال ها

بالا