تبديل عكس به نقاشه چه طوري؟

Pooriya_Online

Active Member
دنبال يه پلاگين هستم و يا يه روشي كه بتونم يه عكس رو مثل نقاشي بكنم... ممنون ميشم راهنماييم كنيد...

babakslt

Member
ببخشيد اينقدر دير من يه بار اومدم بگم برقمون رفت
54.gif

اول اينکه مبارکه که پس گرفتي...
72.gif

بعد:
ببين پوريا جان نياز نيست چيزي رو اضافه کني چون خود فتوشاپ امکاناتي رو در دسترست گذاشته اگر بري تو Filter>Filter gallery... مي توني از قسمت Artistic(که اول قسمت از بالاست) به تعدادي فيلتر براي تبديل عکس به کار هاي هنر دسترسي پيدا کني مثلاً:
Dry brush, Cut out, Fresco, Paint Dubs, Water color و غيره.....

اميدوارم کافي باشه..
تابعد...:mrgreen:

Pooriya_Online

Active Member
babakslt گفت:
ببخشيد اينقدر دير من يه بار اومدم بگم برقمون رفت
54.gif

اول اينکه مبارکه که پس گرفتي...
72.gif

بعد:
ببين پوريا جان نياز نيست چيزي رو اضافه کني چون خود فتوشاپ امکاناتي رو در دسترست گذاشته اگر بري تو Filter>Filter gallery... مي توني از قسمت Artistic(که اول قسمت از بالاست) به تعدادي فيلتر براي تبديل عکس به کار هاي هنر دسترسي پيدا کني مثلاً:
Dry brush, Cut out, Fresco, Paint Dubs, Water color و غيره.....

اميدوارم کافي باشه..
تابعد...:mrgreen:
اونا رو ميدونم ولي جالب در نمياد و طبيعي نيست...
ميخوام يه چيزي بشه باحال...

d@nial

Well-Known Member
یه اموزش بود در همین زمینه، اما فیلتر خاصی نبود

تو فلش هم به راحتی میتونی این کار رو بکنی

FashisT

Active Member
پوریا با برنامه Photoimpact کار کردی..
اونجا هم در کنار این برنامه ها میتونی عکست رو تبدیل به نقاشی کنی از جمله رنگ روغن ..پاستل و.....
فعلا
13.gif

Pooriya_Online

Active Member
ممنون دوستان...
فاشيست جان والله با اين برنامه اشنايي ندارم ولي اگه پلاگيني باشه براي فتوشاپ خيلي بهتره چون روي فتوشاپ تسلت دارم...

FashisT

Active Member
من فکر کنم یه پلاگین داشته باشم که عکس رو بصورت مداد کشیدن در میاره..
قبلا ها دانلود کرده بودم فردا .. من اصولا پلاگین نصب نمیکنم ولی فردا میرم همه رو نصب میکنم ببینم کدومه !!
فعلا
13.gif

Pooriya_Online

Active Member
ممنون از لطفت فاشيست جان...
دوستان ديگه پلاگيني ندارن كه مثل رنگ روغن در بياد؟

nimadreams

Member
مي توني از فيلتر اسمارت بلور داخل فيلترهاي بلور هم استفاده كني :)

Pooriya_Online

Active Member

adame_haji

Member
برادر ببین این آموزش بکارت می آد یا نه من الان خودم از این استفاده میکنم

- ابتدا عكسي را كه مي‌خواهيد تغيير دهيد انتخاب كنيد از آن را Ctrl+J سه لايه از آن كپي بگيريد .
2- لايه هايي كه بوجود آمده اند را با Shift + Ctrl + U به سياه وسفيد تبديل مي‌كنيم .
3- لايه با لايي راانتخاب كرده و به اين ادرس مي‌رويم Filter > stylize > Find Edge و Mode عكس را به Color Burn تغيير مي‌دهيم
4- دومين لايه از بالا را كليك كنيد و Ctrl + I را با هم مي‌فشاريم سپس Mode آن را به Color Doudge تغيير مي‌دهيم
5- حالا بايد كل عكس سفيد شده باشد به آدرس Filter > Blur > Gussion Blur و مقدار آن را به 10 تغيير داده .
6- حالا سه لايه بالا را بوسيله دكمه Ctrl + E با هم ادغام مي‌كنيم .
7- در اين مرحله از آدرس Filter > Brush Stokes > Angles Strokes و اعداد آن را به 100 ـ 6ـ 10 تغيير بدهيد
8- حالا براي رنگي كردن عكس Fill آن را به 60% تغيير دهيد .
حالا شكل پایین بدست مي‌آيد .

البته اون عکس پاین پایینیه عکس خودم این عکس زیریه که ماله نیکول کیدمنرو منظور هست

artnicol2fk.jpg

جدیدترین ارسال ها

بالا