تبانی یاهو و هکرها

manammammad

Member
من و شما در ایران زندگی میکنیم.ایران.ملت گذشته دارمون.ملتی که تا دعوا میشه گذشته رو به رخ رقبا میکشه و داد میزنه من آنم که رستم بود پهلوان. من که هیچی اما داداش بزرگم میاد حسابتو میرسه و از اینجور حرفا. تو ملت ما هم آدم بیکار پیدا میشه که به فکر هک کردن و زدن ایمیلای خصوصی مردم باشن. حالا بشنوید از قصه هاشون.
من ایمیلتون رو تا یک هفته دیگه پس میدم.
من پسورد ایمیلتون رو از توی بانک یاهو کش رفتم.
من هکر فلان منطقه بورکینافوسو هستم. به من میگن ...
حالا ما رو باش.
میریم توی وبلاگای یه مشت بچه سوسول سیگاری کله روغنی میگردیم که چجوری میشه پسورد ایمیلمون رو پس بگیریم. اونا هم اونقدر مزخرف مینویسن و از هم کپی میکنن تو وبلاگای هم میریزن که آدم از جستجو حالش به هم میخوره.
اگه توی آمریکا بودیم میتونستینم بریم دم شرکت یاهو چند تا داد بزنیم ، چند تا شیشه بشکنیم ، چهار تا چرخ ماشین پنچر کنیم تا اونا بیان پسوردمون رو از داخل بانکشون بهمون پس بدن اما بیدار شید اینجا ایرانه که حتی شرکت سر شناس تجاری و خرید PAYPAL دیگه ایران رو تو لیست خودش نمیبینه و نمیشناسه. اینجا فقط باید مواظب بود نزنن و اگه زدن دیگه خوردیم.
خوب . ببینیم قضیه امروز و این داد و قالا از چه قراره.
شمایی که ایمیلتون رو زدن و میرید توی FORGOT PASSWORD .پیشنهاد میکنم با 50% امید برید.هر چند هم که چند روز پیش ایمیلتون رو ساختید و کلیه کد پستی ها و تاریخ تولد و اینجور چیزا رو یادداشت کردید. باز هم نا امیدانه برید دنبال بازیابی پسورد از راه FORGOT PASSWORD.
حالا چرا؟
شما در زمان ثبت نام قسمتی رو که حاوی تاریخ تولد و کشور و کد پستی و سوال امنیتی بود پر کردید. آیا میدونید همه این ۴ قسمت قابل تغییر هستند؟بله. کسی که پسورد شما رو هک کرده و عوضش کرده اگه بچه سوسول نباشه و از پشت کوه نیومده باشه و مامانش واسه تولدش براش یکسال پیش کامپیوتر نخریده باشه ، میره کد پستی و کشور شما رو هم عوض میکنه.
چجوری؟
از طریق یاهو مسنجر میگم
با یاهو میاید بالا
از منوی بالای یاهو منوی اول منوی MASSENGER رو باز کنید.
گزینه My Account Info رو باز کنید و yes رو بزنید.
یک باز اینجا پسوردتون رو میخواد.میدید و وارد میشید.
در اینجا هم میتونید پسوردتون رو عوض کنید هم میتونید zip code رو عوض کنید.این کار همون هکره.
در وسط این صفحه دو تا EDIT میبینید.دومیش همونیه که هکره شما رو برای بازیابی پسوردتون ناکار میکنه و خلاص.

جدیدترین ارسال ها

بالا