مي خواستم با افرادي كه در ضمينه دات نت كار مي كنند آشنا بشم براي تبادل اطلاعات مرسي
F farzanehkhanomi New Member Apr 11, 2005 #1 مي خواستم با افرادي كه در ضمينه دات نت كار مي كنند آشنا بشم براي تبادل اطلاعات مرسي
asemun Member Aug 5, 2005 #2 salam khubin shoma man Dotnet nuke kar mikonbam dus daram tu in zamine tabadole etelat konam montazere meiletun hastam
salam khubin shoma man Dotnet nuke kar mikonbam dus daram tu in zamine tabadole etelat konam montazere meiletun hastam
asemun Member Aug 5, 2005 #3 farzanehkhanomi گفت: مي خواستم با افرادي كه در ضمينه دات نت كار مي كنند آشنا بشم براي تبادل اطلاعات مرسي کلیک کنید تا باز شود... سلام من هم دوس دارم تو اين زمينه با شما تبادل اطلاعات كنم مرسي
farzanehkhanomi گفت: مي خواستم با افرادي كه در ضمينه دات نت كار مي كنند آشنا بشم براي تبادل اطلاعات مرسي کلیک کنید تا باز شود... سلام من هم دوس دارم تو اين زمينه با شما تبادل اطلاعات كنم مرسي
golden Member Aug 6, 2005 #4 خوب برای تبادل اطلاعات چه نیازی به باز کردن یه تاپیک هست سوال بپرسید ملت جواب میدن از این بهتر چه راهی برای تبادل اطلاعات.
خوب برای تبادل اطلاعات چه نیازی به باز کردن یه تاپیک هست سوال بپرسید ملت جواب میدن از این بهتر چه راهی برای تبادل اطلاعات.