Yassin
New Member
يه مشکل عجيب برام پيش اومده! چند روزه کامپيوترم رو که روشن میکنم، اگه هوا يکم خنک باشه و چند ساعتی باشه که روشنش نکرده باشم فن CPU و پاور روشن میشه ولی نه CDROM، نه هارد، نه فلاپی نه حتی مونيتور هيچ کدوم راه نميوفتن! مثل اينکه سيستم همون اول کار هنگ کرده باشه. بعضی وقتا هم که تازه کامپيوترو خاموش کرده باشم و بعد از دو سه ساعت بخوام روشنش بکنم همون اتفاقها ميوفته منتهاش بعد 30، 40 ثانيه همهی قسمتها شروع میکنه به کار کردن (بدون هيچ مشکلی). تا اينکه امروز صبح با سشوار حسابی داخلشو گرم کردم و بدون هيچ مشکلی روشن شد. حالا چه مرگشه خدا میدونه!
مادر بوردم Acorp 630TM مزخرفه! CPU هم Celeron III 1100 MHz. مشکل از پاور نيست از مادر بورده، BIOSش رو دوباره نصب کردم درست نشد. یه بارم که همينطوری فنها داشتن برا خودشون کار میکردم کابل هارد رو (منظورم همون کابل 40 سوراخس) که در اوردم و دوباره جاش انداختم هارد روشن شد، در مورد CDROM و فلاپی هم امتحان کردم همين اتفاق عجيب افتاد.
مادر بوردم Acorp 630TM مزخرفه! CPU هم Celeron III 1100 MHz. مشکل از پاور نيست از مادر بورده، BIOSش رو دوباره نصب کردم درست نشد. یه بارم که همينطوری فنها داشتن برا خودشون کار میکردم کابل هارد رو (منظورم همون کابل 40 سوراخس) که در اوردم و دوباره جاش انداختم هارد روشن شد، در مورد CDROM و فلاپی هم امتحان کردم همين اتفاق عجيب افتاد.