تایپ در کورل

tichismor

Member
وقتی متن زیادی رو توی کورل تایپ میکنم (البته فارسی)‌ نوشته های اضافی از کادر متن بیرون می زنه که معمولا حرف آخر همن خط هستش
راهی نداره که همچین مشکلی پیش نیاد
همین طور حرف «ی»‌ رو جدا می زنه و البته من از shift+x استفاده می کنم ولی راهی نداره که با خود حرف ی بشه این کار رو کرد . اینم بگم که همیشه این مشکل نیست بعضی وقتها اینجوری میشه تو یه جمله ممکن 4 تا ی باشه و فقط یکیش با این مشکل برخورد بکنم
تشکر پیشاپیش

mra_email

New Member
دوست عزیز سلام وقت به خیر
سوال اول : کارل دراو متاسفانه با فارسی زیاد مشکل داره. من خودم فقط با کارل 11 کار می کنم که مشکلاتش با زبان و فونت فارسی از نسخه های دیگه کمتره. برای مشکلی که گفتی برای من هم پیش می یاد ولی وقتی روی متن پاراگرافی مورد کلیک می کنم و گزینه edidt text رو می زنم تا پنجرش ظاهر بشه و اوکی می کنم مشکل رفع می شه. یه تست بزن. عرض کادر متن رو هم می تونی کم یا زیاد کنی تا مشکل حل بشه.
سوال دوم : این مشل به این خاطر پیش می یاد که برای حرف ی چند کد فونتی وجود داره . مثلا اگه متنی رو از ورد داخل کارل می کنی باید تو همون ورد اول همه ی ها یکسال بشه مثلا همشون با shift+x باشن و بعد وارد کورل کنی.
اگه توضیح بیشتر خواستی در خدمتم.

huti_421

Member
شاید مشکل شما فقط به صورت دیداری هست ( این اشکال گاهی پیش میاد ) پس کافیه شما وقتی ابزار Pick Tool هستید کلید های Ctrl + W رو فشار بدید تا صفحه ریفرش بشه

اگه مشکل باز حل نشد ، متن رو به صورت خط به خط با فونت مناسب و سایز استاندارد و بدون ویرایش تایپ و ذخیره کنید

tichismor

Member
نه دوست عزیز خودم حلش کردم می گم تا اگه بقیه هم مشکلی دارند حل بشه
وقتی متن رو نوشتید فقط در صورتی که از چند خط تشکیل شده باشه با این مشکل مواجه خواهید شد برای حل آن کافی برید به مسیر

arrange => break artistick text یا دکمه cntr+k رو فشار بدید

جدیدترین ارسال ها

بالا