تایپ در داخل ذوزنقه

a_sharareh_a

New Member
با سلام

من میخوام در داخل یک ذوزنقه تایپ کنم. باید چه کاری انجام بدم که متن در گوشه های مورب دقیقا در یک راستا قرار داشته باشند

qalamdan

Member
اول متنت رو ایجاد کن و بعد ذوزنقه رو ایجاد کردی در لایه زیر متن بزار حالا وقتی روی لایه متن فعاله موس رو بیار بین لایه متن و ذوزنقه و alt رو نگه دار و کلیک کن (در اونموقع دایره سیاه وسفید رو میبین ) متن در ذوزنقه میشینه :paint:

kami_re62

Member
ذوزنقه رو با شیپ ایجاد کن حالا روی t بزن روی یکی از اظلاع ذوزنقه کلیک کن تا زیر کرسرت ی دایره خط چین بیاد بعدش تایپ رو داخل ذوزنقه شروع کن .

a_sharareh_a

New Member
ذوزنقه رو با شیپ ایجاد کن حالا روی t بزن روی یکی از اظلاع ذوزنقه کلیک کن تا زیر کرسرت ی دایره خط چین بیاد بعدش تایپ رو داخل ذوزنقه شروع کن .

ممنون از راهنمایی تون. چرا تو شکلهایی که خودمون میکشیم این امکان وجود ندارد؟ چون من دوست دارم تو طرح خودم قرار بدم ولی اون دیگه این تشخیص رو نداره

a_sharareh_a

New Member
یک نمونه از تایپ را که تو متن ها دیدم اینجا میگذارم. میشه گفت من هم میخوام چنین کاری انجام بدم. البته نمی دونم چرا طرف دیگه متن Justify نشده

پیوست ها

• examp.JPG
    examp.JPG
    80.5 کیلوبایت · بازدیدها: 4

a_sharareh_a

New Member
دست شما درد نکنه. این روش را برای کسانی میگم که مثل من تجربه ندارند

نیاز به تبدیل لایه به Shape وجود ندارد. می شود با راست کلیک بر روی لایه و کلیک بر روی Make Work Path و با استفاده از Free Transform متن را در قالب هر شکل دلخواه درآورد

qalamdan

Member
من از فتوشاپ 7 استفاده میکنم و این قابلیت رو نداره دوست من

جدیدترین ارسال ها

بالا