خوب من کل قالبم رو با CSS در نیاوردم چون طراحی یه قالب کلی با CSS برای phpbb کار حضرت فیله
فقط شیوه نمایش و اندازه فونت ها و تصاویر پس زمینه قالب فورم خودم رو با CSS در آوردم
Persia CMS forum
البته همون قالب رو دارم سعی میکنم به طور کامل با CSS در بیارم که البته پوستم کنده شده چون اینقدر مشکل به وجود میاد که حد و حساب نداره. الان هم در نهایت فقط صفحه اول طرحش کامل شده که اون هم تو IE5 مشکل داره ولی تو باقی مرورگر ها مشکلی نداره
Persia SEO template
حجم کد صفحه اول این قالب به نسبت قالب استاندارد phpbb که قالب subsilver هست ، هفت برابر سبک تره و کاملا هم کد صفحه semantic هست. اگر این قالب تکمیل بشه اولین قالب برای کلیه سیستم های فورم ساز اعم از phpbb, vb, smf, ipb و . .. هست که کاملا با CSS طراحی شده و کاملا برای مقاصد SEO مناسبه. منتها وقتی رو این پروژه ها کار می کنید باید آخر CSS باشید که من متاسفانه نیستم و کلی زمان میبره تا به اندازه کافی یاد بگیرم
قالب های دیگه برای phpbb بر اساس CSS طراحی شده که اکثرا آت و اشغال هستند و تنها قالبی که هم زیباست و هم استاندارد طراحی شده قالب سایت
www.stylegala.com هست که اونها هم از phpbb استفاده میکنند
الان طراحی قالب من از طراحی قالب stylegala سبک تر هست (البته فقط صفحه اول قالب دست شده و بقیش هنوز روش کار نشده)