تایپیک تازه کار های مایا (همه چیز سوال،آموزش و...)

سلام
مثل اینکه یادتون رفت این سوال منو جواب بدیدا
چطور میشه دوتا عکس از عقب و جلوی ماشین رو قرار داد تو مایا من کلی تلاش کردم اما نتونستم هی قاطی میشه یا این یکی رو میشه آورد طوری که بشه باهاش کار کرد یا اون یکی هر کاری کردم نشد هر دو رو طوری قرار بدم که با کار کردن طبق عکس ها مشکل نداشته باشم
حواستون باشه گفتم عقب و جلو ، مثل ماشین ، یه عکس از عقب یه عکس از جلو
چطوری میشه قرار داد طوری که با هم تداخل نکنن

rezaoptic

Well-Known Member
جواب سوالتون رو که نمیدونم اما یه راه هست که میتونید این نما رو هم اذافه کنید.
شما باید ماشینتون رو رو به سمت بالا بسازید یعنی اینجوری میشه که عکس جلوی ماشینتون رو تو نمای TOP قرار میدید عکس پشت ماشین رو هم تو نمای Down میزاری و مابقی ماجرا

Hamed_8

Member
سلام
مثل اینکه یادتون رفت این سوال منو جواب بدیدا
چطور میشه دوتا عکس از عقب و جلوی ماشین رو قرار داد تو مایا من کلی تلاش کردم اما نتونستم هی قاطی میشه یا این یکی رو میشه آورد طوری که بشه باهاش کار کرد یا اون یکی هر کاری کردم نشد هر دو رو طوری قرار بدم که با کار کردن طبق عکس ها مشکل نداشته باشم
حواستون باشه گفتم عقب و جلو ، مثل ماشین ، یه عکس از عقب یه عکس از جلو
چطوری میشه قرار داد طوری که با هم تداخل نکنن

دیدم که گفته بودین آقای مهدی نیستن و مثل اینکه منتظر جواب ایشون بودین که جواب ندادم

Hamed_8

Member
من تو نت یه سرچی کردم برای دانلو تصاویر hdri وقتی دانلو تموم میشه پسوند همشون hdr هست ایا چه جورین آیا با خودشون نور پردازی هم دارن یا نه کلا اگه میشه یه نفر یه توضیح کاملی بده.
با تشکر

بله پسوندشون hdr هستش
ولی یه سیستم نورپردازی و یه سیستم عکاسی به اسم hdr داریم
به اینها در کل hdri گفته میشه ولی پسوندشون اچ در آره

خوب ببینید این مپ دور کار انداخته میشه و نسبت به نوری که توی فایل اصلی هست ( مثلاً غروب باشه شدتش کمه یا وسط تابستون از بیابون باشه شدتش زیاد ) به مدلتون نور میده ، و شما نباید به این نور اکتفا کنید و حتماً نور داخل صحنه داشته باشید
از این hdri عموماً برای رفلکشن روی کار استفاده میشه نه نورپردازی

البته نرم افزارهایی مثل راینو شدت نور این hdri رو مجازی زیاد میکنن که دیگه نیاز به منبع نور نباشه ولی توی مایا نیازه که یه نور دیگه هم داشته باشین

دیدم که گفته بودین آقای مهدی نیستن و مثل اینکه منتظر جواب ایشون بودین که جواب ندادم
من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه بابا من همچین حرفی نزدم من فقط منتظر جواب بودم
جواب سوالتون رو که نمیدونم اما یه راه هست که میتونید این نما رو هم اذافه کنید.
شما باید ماشینتون رو رو به سمت بالا بسازید یعنی اینجوری میشه که عکس جلوی ماشینتون رو تو نمای TOP قرار میدید عکس پشت ماشین رو هم تو نمای Down میزاری و مابقی ماجرا
قربونت برم این که فرقی نکرد اصلا وقتی دوتا عکس روبرو هم میان نمیشه با هردو کار کرد گفتم نکنه دکمه ای تنظیمی چیزی هست که بشه به دوربین حالی کرد به غیر از این عکسی که بهت اینپورت کردم چیز دیگه ای نشون نده تا وقتی دوتا عکس کنار هم قرار میگیرن قاطی نشه اما مثل اینکه همچین چیزی رو طرح نکردند :lol:

Hamed_8

Member
من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه بابا من همچین حرفی نزدم من فقط منتظر جواب بودم
قربونت برم این که فرقی نکرد اصلا وقتی دوتا عکس روبرو هم میان نمیشه با هردو کار کرد گفتم نکنه دکمه ای تنظیمی چیزی هست که بشه به دوربین حالی کرد به غیر از این عکسی که بهت اینپورت کردم چیز دیگه ای نشون نده تا وقتی دوتا عکس کنار هم قرار میگیرن قاطی نشه اما مثل اینکه همچین چیزی رو طرح نکردند :lol:

چنین کاری نمیشه کرد ، اصلاً منطقی نیست این کار
شدنش میشه ها ولی منطقی نیست
شما وقتی داری جلوی ماشین رو مدل میکنی چه نیازی به عکس پشت داری ؟
بلوپرینتا هم قاطی نشن آبجکتهات قاطی میشن و کلاً به هم میریزه

برای رفع این مشکل اول جلو را کامل کن و بعد برو سراغ پشت که بلوپرینتاش به مشکل نخوره

سلام
یه سوال دیگه داشتم :

در مایا 2012 یا 2011 وقتی میخایم Face هایی رو که کنار هم هستند رو در یک ردیف انتخاب کنیم فقط کافیه یکی رو انتخاب کنیم و روی کناری دبل کلید کنیم میخام بدونم چطوری میشه تو مایا 2008 هم اینکار کرد :green: حالا حتما میگید خوب برو 2011 یا 2012 نصب کن میدونم میخام بدونم تو مایا 2008 هم میشه همچین کاری کرد یا نه ؟
پلاگینی چیزی هست که بشه اینکارو باهاش کرد؟
همچنین تو مایا 2008 در تنظیمات Scale گزینه زیادی نداره مثل Local یا Object یا Normal ... یا من اشتباه میکنم و میشه اینهارو از جای دیگه اعمال کدر ؟

ممنون از همتون

elmira.n

New Member
سلام
من میخوام به متریال miaX یه دیسپلیسمنت بدم اما انگار نمیشه کسی میدونه چه طوری میشه این کار رو کرد

mahdilal

Member
با این پلاگین میشه فیسها و ورتکسها و در کل انتخاب ها را به شکلهای مختلف انجام داد dRaster NEX Tools جالب بدونید که تیم سازندش هم همه ایرانی هستند

mahdilal

Member
در مورد miax هم چرا میشه فقط کافی آبجکتتون را انتخاب کنید و در hypershade بر روی output کیلیک کنید و از آن node های که اضافه میشوند mia_material_x1SG را انتخاب کنید حالا در Attribute Editor در قسمت shading Group Attributes قسمت displacement mat را انتخاب کنید و آدرس فایلتون را بدید

با این پلاگین میشه فیسها و ورتکسها و در کل انتخاب ها را به شکلهای مختلف انجام داد dRaster NEX Tools جالب بدونید که تیم سازندش هم همه ایرانی هستند
سلام
ممنون از کمکت اما ای کاش اونیو میگفتی که من میخاستم و باید بگم که خودم بالاخره پیداش کردم که در واقع اسمش بود Face patch
که از منوی Selection میتونید پیداش کنید (البته داخل یکی از سرمجموعه ها )

اما الان یه سوال اساسی دیگه دارم

من شکلمو ساختم میتونید در زیر ببینید اما چرا وقتی رندر میگیرم انگار نه انگار که اسموت شده ؟؟ :shock:

در ضمن من ازMetal rey استفاده کردم اولش که صفحه کلا سیاه بود بالاخره فهمیدم چطوری باید صفحه رو سفید کنم اما این یکی رو هر چی ور رفتم نشد که نشد .

پیوست ها

• Rim_Final.jpg
    Rim_Final.jpg
    75.7 کیلوبایت · بازدیدها: 10

Hamed_8

Member
سلام
ممنون از کمکت اما ای کاش اونیو میگفتی که من میخاستم و باید بگم که خودم بالاخره پیداش کردم که در واقع اسمش بود Face patch
که از منوی Selection میتونید پیداش کنید (البته داخل یکی از سرمجموعه ها )

اما الان یه سوال اساسی دیگه دارم

من شکلمو ساختم میتونید در زیر ببینید اما چرا وقتی رندر میگیرم انگار نه انگار که اسموت شده ؟؟ :shock:

در ضمن من ازMetal rey استفاده کردم اولش که صفحه کلا سیاه بود بالاخره فهمیدم چطوری باید صفحه رو سفید کنم اما این یکی رو هر چی ور رفتم نشد که نشد .

عکس رندرت رو هم بذار
میشه کاری کرد اسموس توی رندر دیده نشه ، تیکشو که خاموش نکردی ؟
داخل Render State

دوست من احتیاج به عکس که نیست خوب وقتی میگم تو رندر اسموت نیست یعنی اسموت نیست یعنی من فرق اسموت با غیر اسموت رو نمیفهمم :mad:
شما راهنمایی کن چطوری میشه یه رندر خوب و توپ از این گرفت با منتال ری فرض کن بنده هیچی بلد نیستم
یا اینکه اگه تیکی چیزی هست که باید بزنم اونو بگو

بفرمایید اینم عکس
یعنی کسی نیست کمک کنه البته کمک درست و حسابی؟؟؟

پیوست ها

• final_02_02.jpg
    final_02_02.jpg
    41.5 کیلوبایت · بازدیدها: 9
  • final_02.jpg
    final_02.jpg
    35.9 کیلوبایت · بازدیدها: 11

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
مباحث اضافی که در این تاپیک قرار داشت حذف شد.
دوستان خواهشمندم که فقط در راستای موضوع تاپیک بحث و تبادل نظر داشته باشید.
از عنوان تاپیک مشخصه که این تاپیک محلی هستش که افراد تازه کار سوالاشونو قرار هست مطرح کنند و مسلما حرفه ای ها که میخوان کمک کنند باید صبر و تحمل بیشتری نسبت به پاسخ دادن و کمک به دیگران داشته باشند.

از حرفه ای ها که کمک میکنند متشکرم و از دوستان هم خواهش میکنم که مطالب تند ننویسند که تاپیک از هدف خودش خارج نشه.

موفق باشید
مجید

einollahia

Well-Known Member
بفرمایید اینم عکس
یعنی کسی نیست کمک کنه البته کمک درست و حسابی؟؟؟

1. برای smooth از کلید 3 که استفاده نمی کنید.
2. مدل هم که Poly هست NURBS نیست.

در Polygon که منوی
mesh ---> smooth

در NURBS منوی
Render ---> Set NURBS Tessellation

راه دیگه با Mental ray
Window --> Redering Editor --> Mental Ray --> Approximation Editor
در قسمت Subdivision

zzmm14

Active Member
باسلام
فکر کنم حل این مشکل اینه که وارد smooth options بشین و در قسمت add divisions تیک linearly رو بزنید بعد از اون هم Polygonخودتون رو smooth کنید. :wink:

سلام
1. برای smooth از کلید 3 که استفاده نمی کنید.
2. مدل هم که Poly هست NURBS نیست.

در Polygon که منوی
mesh ---> smooth

در NURBS منوی
Render ---> Set NURBS Tessellation

راه دیگه با Mental ray
Window --> Redering Editor --> Mental Ray --> Approximation Editor
باسلام
فکر کنم حل این مشکل اینه که وارد smooth options بشین و در قسمت add divisions تیک linearly رو بزنید بعد از اون هم Polygonخودتون رو smooth کنید.
ممنون از کمکتون
این مشکلو حل کردم اما فراموش کردم بگم مشکلم حل شد
از مدیریت هم تشکر میکنم که پستهایی که باعث ایجاد تنش میشد رو حذف کردند
فقط باید مقدار Division levels رو زیادتر میکردم یه چیزی مثل 2 همین

اما ....

یه سوال دیگه :green:
هر بار که مایا رو باز میکنم یه پنجره ای هم باهاش باز میشه که در موقع رندر گرفتن هم میاد جلو ، چطوری میشه غیرفعالش کرد :green:

عجب
تو p30world بودیم فکر کردیم اینجا خیلی بهتر میشه کمک گرفت اما مثل اینکه کسایی که استاد میشن دیگه حاضر نیستند سوالات افراد تازه شروع کرده رو جواب بدن
بیخیال از خیر سوال کردن گذشتیم همه استاتید خوش باشن

.:. soroosh .:.

Active Member
دوست عزیز میشه بگین کدوم پنجره میاد جلو؟ زمانی که من رندر میگیرم چنین مشکلی ندارم و وفقط پنجره خود رندر رو میبینم.
منظورتون output window هست یا پنجره دیگه ای رو میگین؟ چون این پنجره هم معمولا تو بکگراند میمونه برای من. دقیقا بگین مشکلتون با کدوم پنجره هست تا یه تست بکنم بهتون خبر بدم.

جدیدترین ارسال ها

بالا