تایپیک تازه کار های مایا (همه چیز سوال،آموزش و...)

Ahmad Kouti

Member
عالی شد.خدا خیرت بده . 2 روزه گیره همین بودم.ازهمه دوستان ممنونم.
یه سوال دیگه دوستان .. بعد از تبدیل به سابدیو حالت shaid رو از دست میده و وایر فرم میشه.مشکل این کجاست؟

Ahmad Kouti

Member
عالی شد.خدا خیرت بده . 2 روزه گیره همین بودم.ازهمه دوستان ممنونم.
یه سوال دیگه دوستان .. بعد از تبدیل به سابدیو حالت shaid رو از دست میده و وایر فرم میشه.مشکل این کجاست؟

Hamed_8

Member
اگه متریال دادی و درست نشد یعنی آبجکت منفجر شده
و حالت پیش فرض باید متریال قبلی رو روی خودش نگه داره

Hamed_8

Member
بعد از کامباین حتماً ورتکس هاشو مرج کن
در ضمن الان زوده برای سابدیو کردن این ، همینطوری میخوای تست بزنی ؟
اگه نه زوده
درزهای بغلش درست نشده هنوز

Ahmad Kouti

Member
من مرحله به مرحله سیو جدا گانه میگیرم. تا یه جاییش خوب رفتم.خواستم سابدیو کنم نمیشد. اینه که فکر کردم شاید مشکل از این قسمت باشه . تقریبا نصف کار رو تموم کردم. تموم شد حتما یه تصویر ازش میذارم

سلام
یه سوال داشتم به این عکسا نگاه کنید
چرا در حالتی که اکسترود میکنم و به عقب میبرم یه فیس ایجاد میشه در حالی که تو خود آموزشش همچین چیزی اتفاق نمیفته تنظیم خاصی رو باید اعمال کنم ؟

پیوست ها

• Untitled.png
    Untitled.png
    7.3 کیلوبایت · بازدیدها: 3
  • 12.png
    12.png
    6.7 کیلوبایت · بازدیدها: 5

Ahmad Kouti

Member
سلام به تمام دوستان .
سوال : وقتی جسم سابدیو شده(مرحله 3 سابدیو) رو از مایا وارد مکس میکنم(obj). تقریبا شبیه مرحله 1 سابدیو میشه و شکستگی ها رو داره.
چطور شکل رو وارد کنم که حالت سابدیو سر جای خودش بمونه؟
سوال 2 : رندر وایر فرم رو چطور بگیرم؟
ممنونم

Hamed_8

Member
سلام به تمام دوستان .
سوال : وقتی جسم سابدیو شده(مرحله 3 سابدیو) رو از مایا وارد مکس میکنم(obj). تقریبا شبیه مرحله 1 سابدیو میشه و شکستگی ها رو داره.
چطور شکل رو وارد کنم که حالت سابدیو سر جای خودش بمونه؟
سوال 2 : رندر وایر فرم رو چطور بگیرم؟
ممنونم

سلام
به هیچ وجه سابدیو نکن برای بردن به مکس
همون کواد باشه و fbx هم خروجی بگیر و بعد تو مکس مدیفایر smoth بده ( فکر کنم توربو اسموس بود )

برای رند وایر هم میتونی از نمای دوربین به مدلت یو وی بدی و بعد همون یو وی رو رو png سیو کن و براش بکنش تکسچر
البته فقط از همون نما جواب میده

سلام یه همه متخصصان مایا

یه سوال کوچیک داشتم اما برای من بزرگه

به این در که تو پیوست هست نگاه کنید من میخام قسمت منحنی بالاش رو دربیارم خوب معلومه که با بازی کردن با ورتکس ها اینکارو میکنن خوب انجامش میدم و بعد یه ادج دیگه میزارم کنارش که بتونم به داخل ببرمش اما وقتی اینکارو میکنم تو داخل رفتن مشکل نداره اما وقتی میخام تغییر سایز بدم که حالت پله ای پیدا کنه و بره داخل ( طبق عکس ) همه جاش به یه اندازه اعمال نمیشه یعنی اون طرفی که خود Pivot قرار داره سایزش به بقیه جاها فرق میکنه چیکار کنم این شکلو درست کنم .

ممنون میشم کمک کنید.

پیوست ها

• Wooden-Door.jpg
    Wooden-Door.jpg
    38.5 کیلوبایت · بازدیدها: 11

.:. soroosh .:.

Active Member
من دقیق متوجه نشدم مشکلتون کجاست! اما با نگه داشتن کلید D از روی کیبورد میتونین pivot رو جابه جا کنین. یا با کلید insert .
اگه با عکس از کار خودتون بگید مشکل کجاست شاید بهتر بتونیم راهنمایی کنیم.

Ahmad Kouti

Member
سلام دوستان. از یک ماشین که روی یک پلان قرار گرفته رندر میگیرم.میخوام پلان یا همون زمین رندر گرفته نشه ولی سایه ای که روی پلان میفت جز رندر باشه.
کسی میدونه چطور میشه یه همچین کاری کرد؟

جدیدترین ارسال ها

بالا