Hamed_8
Member
آقا یه سوال
فرای رو مایا هم کار میکنه
بله
آقا یه سوال
فرای رو مایا هم کار میکنه
سلام
حمید جان کجایی بابا ازت خبری نسیت من هزارتا سوال دارم ازت اما چون ریزن خوشم نمیاد بیام اینجا بپرسم هیچ وقت هم که تو یاهو پیدات نیست
ممنون بابت توضیحت اینو با آموزش هایی که دیدم فهمیدم یعنی درک uv رو اما ابزاراشو توضیح ندادی حالا بیخیال
اما حالا سوالم اینه یعنی دوتا سوال :
1- یه مربع درست کن بعد یکی از face هاشو حذف کن بعد با extrod تمام قیمتاشو حجم بده ( انتخاب تمام face ها و دستور extrod )
بعد حالا میخایم قسمت بالایی رو دوباره پر کنیم چطوری اینکارو بکنیم چون fill hole اجرا نمیکنه
2- چطور میشه داخل مربع با یه پولی وسطش قرار داد مثلا یه کمد دوطبقه بشه نمیخام با دوتا شکل اینکارو انجام بدم.
سوالا زیاد شاید سخت نباشناما خوب تاپیک تازه کارهای مایاست.
سلام
ممنون
با شکل متوجه شدم ممنون اما چرا باید اون فیس هارو پاک کرد و اینکه من نمیخام اینکارو بکنم میخام با بودن اونها اینو پر کنم راهی نیست غیر این؟
سوال دوم خیلی روشن بود اما حالا یه طور دیگه میگم
1- یه مربع ایجاد کن
2- یکی از فیس هارو پاک کن
3- حالا میخایم داخل این مربع یه plane قرار بدیم منظورم اینه که میخایم وسطش رو با یه چیزی مثل plane پر کنیم که دوتیکه بشه
مثل کمد
نمیدونم متوجه شدی یا نه
سلام دوستان.
در تبدیل کردن poly به subdiv مشکل دارم.مثلا 2تا poly ساده رو combine بعد vertex هاشون رو merg میکنم.بعد که بخوام تبدیل کنم به subdiv تبدیل نمیشه.
لطف کنید راهنمایی کنید.
ممنون.
سلام
ممنون بابت جواباتون
اما بازم سوال :
1) چرا برخی مواقع که میخایم Bevel رو اجرا کنیم انجام میشه اما هیچ اتفاقی نمیفته وقتی هم گزینه ی Offset رو تغییر میدیماین پیغام رو میده :
Warning: Encountered a non-manifold vertex. Cannot Bevel
2) این عکس رو ببینید
چرا وقتی با ابزار booleans گزینه Diffrent یه چیزی رو داخل یه چیز دیگه ایجاد میکنیم مصلا همون سوراخ کلید که روی قفل در اومده ، بعد که اسموت میکنیم به هم میریزه
3) راه آسون برای ایجاد یه شکل دلخواه روی یه شکل دیگه چی هست که با اسموت به هم نریزه ( فکر کنم روی همین مثال جا کلید روی قفل در توضیح بدید بهتره ).
سلام دوست عزیز.
لینک فایل رو گذاشتم اینجا
از هرجا شروع کردین فرقی نمیکنه . من از گلگیر عقب شروع کردم. شما هم از اونجا راهنمایی کنید.همه پلیگان هستن .بعد از کامباین و مرج ورتکس ها بخوام تبدیل کنم به سابدیو انجام نمیشه و پایین ارور میده که سابدیو رو انتخاب کن.مایا ورژن 2011
سپاسگذارم.
با ورژن خودتون تست کنید ببینید مشکل کجاست؟ مثلا 3 تا پلی گلگیر عقب رو تست کنید ببینید.سابدیو نمیشن
با ورژن خودتون تست کنید ببینید مشکل کجاست؟ مثلا 3 تا پلی گلگیر عقب رو تست کنید ببینید.سابدیو نمیشن