تایپیک تازه کار های مایا (همه چیز سوال،آموزش و...)

FATEMEH

همسفر قاصدک ها
به به چه تاپیک خوبی :green:
دوستان چطوری میتونم Pivot یه جسم رو دقیقا به pivot جسم دیگه انتقال بدم ؟

سلام اول بگم که هر کاری کردم نشد :green: اما شما با چه هدفی می خواهید این کارا بکنید اگه ماجور animation را انتخاب کنید و بعدش از Constrain >parent را استفاده کنید خوبه بقیه ی گزینه هاش هم هست که مخصوصه همین کاراست
منظور از "l هم پیدا کردم اما 2ش را نه مایا 2012ست ماله شما " چیه؟ متوجه نشدم چی گفتین.
بعدشم Youtube بسته هست. نمی تونم بازش کنم. اگه باز کننده ای دارین، به من هم بدین.
منظورم از transfer mode این هست:
attachment.php
نمیدونم والا :-? در مورد youtube هم من از وی پی ان استفاده میکنم اما فیلترشکن ultra surf خوبه ضمیمش میکنم برش دارید البته سرعت را میاره پایین اما چاره چیه ؟

پیوست ها

• ultra96.rar
    391.8 کیلوبایت · بازدیدها: 24

FATEMEH

همسفر قاصدک ها
من میخواستم یک سری مستطیل رو حول محور یه دایره کپی کنم و بصورت دستی اینکارو انجام دادم میخواستم ببینم راه درستش چی هست. :)

کسی میتونه کمک کنه؟

یه سوا ل خیلی ساده ............

آیا میشه رنگ محیط کار مایا 2011 رو تغییر داد؟منظور Graphical User Interface هست یا رابط کاربری(اینم فارسیش)
چطور؟
تشکر. __________________

abizaki

Member
به هر حال من نمی خوام بشکنم. برای همین اومدم اینجا دیگه!

sharin

Member
سلام.

علاوه بر چيزي كه حميد جان گفت ، اين كار رو هم مي شه انجام داد. مطابق عكس ، اگر مي خواهيد pivot ها به صورت local ( در محدوده ي خودشون ) ، بين مدل ها همخوني داشته باشن ، مقادير اون قسمت رو در هر دو مدل برابر هم كنيد.

اگر به صورت World مي خوايد ،‌ مقادير اون قسمت رو يكي كنيد .

---------------------------

من میخواستم یک سری مستطیل رو حول محور یه دایره کپی کنم و بصورت دستی اینکارو انجام دادم میخواستم ببینم راه درستش چی هست. :)

اگر فاصله ي بينشون مهمه ، مي تونيد اين كار رو با duplicate special انجام بديد ، اگر نه ، با همون روش دستي هم مي شه ...

يه روش ديگه هم هست براي اينكه مدلتون روي يك مسي curve تكرار بشه ( حالا هر مسيري كه داشته باشه ... )
بايد با snapshot اين كار رو انجام بديد كه در قسمت animation هست. ( البته مراحل رو دقيق به ياد ندارم ... آموزشش در digital tutors هست ، براي ساخت زنجير چاقوي چند كاره ... اگر لازم شد مي تونيد مراجعه كنيد. )

موفق باشيد.
يا علي.

پیوست ها

• pivot.jpg
    pivot.jpg
    180.9 کیلوبایت · بازدیدها: 14
سلام با تشکر از شارین جان جوابش با توجه به جواب شارین یادم افتاد بایدچیکار کرد روش شارین جان را فیلمش را براتون میزارم با دینامیک هم تونستم انجامش بدم اگه خواستید بگید اون را هم بزارم.. این روشی را که استفاده کردم در آخر curve را hideکنید یا دم رفت تو فیلم انجامش بدم .

پیوست ها

• 6-3-2011 7-38-24 PM.rar
    3.2 مگایابت · بازدیدها: 60

Masoud.Maya

Member
تشکر از لطفتون.
ولی من منظورم تغییر کل یوزر اینترفیس یا رابط کاربر گرافیکی یا GUI نرم افزار هست.
مثلا کل محیط مایا سامل Shelf ها و ابزار و ... روشنتر بشن؟

فکر کنم تو تنظیمات رنگ باشه اما دقیقا نمیدونم کجاش.

سلام
روی آیکن نرم افزار مایا راست کلید کن و properties رو بزن حالا به تب shortcut برو و توی قسمت target

این مسیر ها رو به دلخواه وارد کن.
هر کدام اینترفیس مایا رو عوض می کنه.

C:\Program Files\Autodesk\Maya2011\bin\maya.exe" -style plastique

"C:\Program Files\Autodesk\Maya2011\bin\maya.exe" -style windows

"C:\Program Files\Autodesk\Maya2011\bin\maya.exe" -style cleanlooks

"C:\Program Files\Autodesk\Maya2011\bin\maya.exe" -style motif

آخرین ویرایش:

LG2011

Member
و عکس همه چیز را توضیح دادم
سلام
خیلی ممنون کارم درست شد البته با پاک کردن پوشه مایا از my document.
یه سوال دیگه.انتخاب face ها یه کم اعصاب خورد کنه مثلا 10 تافیس از یه بعد انتخاب می کنم،20 تا از بعد های دیگه انتخاب میشه.و مجبور میشم control رو نگه دارم و فیس های اضافه رو deselect کنم
آیا روشی برای انتخاب اتوماتیک از یه ناحیه هست؟
فکر کنم متوجه شده باشید ولی کار از محکم کاری نمی عیبه:green:

پیوست ها

• face selection.rar
    455.8 کیلوبایت · بازدیدها: 5
آخرین ویرایش:
سلام
روی آیکن نرم افزار مایا راست کلید کن و properties رو بزن حالا به تب shortcut برو و توی قسمت target

این مسیر ها رو به دلخواه وارد کن.
هر کدام اینترفیس مایا رو عوض می کنه.

C:\Program Files\Autodesk\Maya2011\bin\maya.exe" -style plastique

"C:\Program Files\Autodesk\Maya2011\bin\maya.exe" -style windows

"C:\Program Files\Autodesk\Maya2011\bin\maya.exe" -style cleanlooks

"C:\Program Files\Autodesk\Maya2011\bin\maya.exe" -style motif

سلام و با تشکر از لطفطون.

این روش کل اینترفیسو عوض میکنه.مثلا اینترفیسی که توی محیط لینوکس میشه دید (motif) یا ... (البته Cleanlook بد نیست)
ولی منظور من اینه که همین اینترفیسی که داریم رو مثلا رنگش رو روشنتر کنیم (چون خیلی تیره هست)

بازم تشکر

آخرین ویرایش:
سلام
خیلی ممنون کارم درست شد البته با پاک کردن پوشه مایا از my document.
یه سوال دیگه.انتخاب face ها یه کم اعصاب خورد کنه مثلا 10 تافیس از یه بعد انتخاب می کنم،20 تا از بعد های دیگه انتخاب میشه.و مجبور میشم control رو نگه دارم و فیس های اضافه رو deselect کنم
آیا روشی برای انتخاب اتوماتیک از یه ناحیه هست؟
فکر کنم متوجه شده باشید ولی کار از محکم کاری نمی عیبه:green:
سلام روش های زیادی واسه انتخابه فیس ها هست چند وقت که با مایا کار کنی میاد دستت اگه ماژور polygun را تو مایا انتخاب کرده باشی اون بالا سمت چپ را میگم اون که رو polygun باشه با انتخاب منوی select خیلی انتخاب های خوبی می تونی داشته باشی در هر صورت یه فیلم کوتاه درست کردم که 2راهش را که خودم ازش استفاده می کنم را بیینی.. البته تو یه آموزش دیدم 4تا فیس تا انتخاب کرد بعد یه دکمه ای میزد انتخابش هی بزرگ تر میشد grow می گفت خودش اکه دوستان می دونند چه دکمه ای واسه انتخاب بزرگ کردنه بگن..
اگه هم ابزاره را که من انتخاب کردم انتخاب کردید و در حالت vertex انتخاب می کرد کافیه رو آبجکت کلیک راست کنید و حالت face را انتخاب کنید منظورم همون ابزاره بالای move tool است..

پیوست ها

• 6-5-2011 5-55-02 AM.rar
    4.2 مگایابت · بازدیدها: 60

sharin

Member
سلام روش های زیادی واسه انتخابه فیس ها هست چند وقت که با مایا کار کنی میاد دستت اگه ماژور polygun را تو مایا انتخاب کرده باشی اون بالا سمت چپ را میگم اون که رو polygun باشه با انتخاب منوی select خیلی انتخاب های خوبی می تونی داشته باشی در هر صورت یه فیلم کوتاه درست کردم که 2راهش را که خودم ازش استفاده می کنم را بیینی.. البته تو یه آموزش دیدم 4تا فیس تا انتخاب کرد بعد یه دکمه ای میزد انتخابش هی بزرگ تر میشد grow می گفت خودش اکه دوستان می دونند چه دکمه ای واسه انتخاب بزرگ کردنه بگن..
اگه هم ابزاره را که من انتخاب کردم انتخاب کردید و در حالت vertex انتخاب می کرد کافیه رو آبجکت کلیک راست کنید و حالت face را انتخاب کنید منظورم همون ابزاره بالای move tool است..
سلام.

بله اسمش grow هست ،‌به معني رشد دادن. از ماژول polygon در منوي select مي توني پيداش كني.
hot key اش براي رشد دادن :
<+Shift

و براي كاهش دادن :
>+Shift

هست.

بنظرم كاربردش در موارديه كه مدل combine شده داشته باشي. كه راحت بتوني دسترسي به اجزا داشته باشي.
البته يه روش set هم هست ، كه face هايي رو كه زياد باهاشون كار داري ، براي اينكه راحت انتخاب بشن ،‌ازش استفاده مي كني.
براي set كردن :
create>sets>quick select set

و براي انتخابش در آينده :
edit>quick select set

موفق باشيد.
يا علي.

HOSSEIN.D

Well-Known Member
سلام.
با تشکر از داش مرتضی.
حالا که بحث سلکت شد بذار ما هم یه چی بگیم.:green:

یه روش خیلی کارآمد واسه انتخاب هم فیس.هی ادج.هم ورتکس که خودم جدیدا شانسی پیداش کردم و وااااقعا به دردم خورد:

این عکس پایین رو نگاه کنید.
اگه متوجه نشدید بگید تا یه فیل ضبط کنم.

اگه هم بلد بودین دیگه مقصر منم که آپدیت نیستم...:green:

39433509193153084602.jpg

33825872374647559948.jpg

77836230845884821366.jpg

LG2011

Member
حمید آقا خیلی ممنون ولی اگه با snagit فیلمبرداری کردین،ای کاش فیلمبردادی mouse pointer رو هم فعال می کردین.

sidsid

Well-Known Member
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام خیلی ممنون که همچین جایی رو ایجاد کردید
بعضی وقتا که من رندر میگیرم مشکل زیرو پیدا میکنم قسمت هایی که تو سایه هست نویز پیدا میکنه دلیلش چیه
معمولا وقتی با sun sky منتال کار میکنم اینجوری میشه

پیوست ها

• m.jpeg
    m.jpeg
    150.1 کیلوبایت · بازدیدها: 23
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام خیلی ممنون که همچین جایی رو ایجاد کردید
بعضی وقتا که من رندر میگیرم مشکل زیرو پیدا میکنم قسمت هایی که تو سایه هست نویز پیدا میکنه دلیلش چیه
معمولا وقتی با sun sky منتال کار میکنم اینجوری میشه
سلام.
اگر با raytrace shadow سایه میدی shadow Ray رو ببر بالا احتمالا درست بشه.
موفق باشی

فقط واسه raytacing یادت باشه تیکش تو render setting خورده باشه مگر نه کار نمدیده ray trace shadow را هم با توجه به radious کم و زیاد کن

LG2011

Member
سلام
دنبال یه سایت می گردم که پر از ایمیج پلین باشه.لطفا معرفی کنید یا اگه کسی یه ایمیج پلین از یه فلش مموری در حالت top داره ممنون میشم بذاره.

سلام
دنبال یه سایت می گردم که پر از ایمیج پلین باشه.لطفا معرفی کنید یا اگه کسی یه ایمیج پلین از یه فلش مموری در حالت top داره ممنون میشم بذاره.
واسه مدلینگ فلش مموری فکر نکنم نیازی به بلوپرینت باشه اما ...
... اگر منظورت بلوپرینت (Blueprint) برای مدلینگ هست به سایت زیر یه سری بزن.

http://www.the-blueprints.com

آخرین ویرایش:

LG2011

Member
سلام
وقتی با boolean ها کار می کنم،دو تا شکل غیب میشن.آیا ابزاری وجود داره که کار difference رو انجام بده؟مثل combine که شبیه union هست

پیوست ها

• difference problem.rar
    617.3 کیلوبایت · بازدیدها: 26

جدیدترین ارسال ها

بالا