تایپیک تازه کار های مایا (همه چیز سوال،آموزش و...)

javaweb

Member
از کجا و چطور شروع کنم

با سلام دوستان:rose:
من باید برای درس پروژه یک بازی با مایا بسازم و تا دیروز حتی بازشم نکرده بودم فقط دیروز فهمیدم چطوری یک توپ را به حالت انیمیشن بالا ،پایین پروند و یکم محیطش آشنا شدم اونم با فیلم های موجود بر روی نرم افزار:green:
به من گفته یه بازی ماهی گیری بساز بیار حالا چطور باید قایق درست کنم؟چطور ...؟وچطور ...؟:shock:
ممنون می شم یه توضیح کامل بدید بعد یه لینک آموزش مبتدی و کم حجم:wink:

maxscript

Well-Known Member
من باید برای درس پروژه یک بازی با مایا بسازم و تا دیروز حتی بازشم نکرده بودم فقط دیروز فهمیدم چطوری یک توپ را به حالت انیمیشن بالا ،پایین پروند و یکم محیطش آشنا شدم اونم با فیلم های موجود بر روی نرم افزار
به من گفته یه بازی ماهی گیری بساز بیار حالا چطور باید قایق درست کنم؟چطور ...؟وچطور ...؟
دوست عزیز با مایا نمیشه بازی ساخت شما برای ساخت بازی باید از انجین های بازی سازی استفاده کنی که بسته به کارتون اگر بازی 2d باشه انجین GameMaker مناسبه و اگر 3d باشه Unity , udk , sdk می تونه انتخاب شما باشه البته باید خیلی با این انجین ها کار کرده باشید به این راحتی نیست.
از مایا هم برای ساخت اجسام تری دی و محیط و ساخت انیمیشن های گیم استفاده کنید که اونم به این راحتی ها نیست

با سلام دوستان:rose:
من باید برای درس پروژه یک بازی با مایا بسازم و تا دیروز حتی بازشم نکرده بودم فقط دیروز فهمیدم چطوری یک توپ را به حالت انیمیشن بالا ،پایین پروند و یکم محیطش آشنا شدم اونم با فیلم های موجود بر روی نرم افزار:green:
به من گفته یه بازی ماهی گیری بساز بیار حالا چطور باید قایق درست کنم؟چطور ...؟وچطور ...؟:shock:
ممنون می شم یه توضیح کامل بدید بعد یه لینک آموزش مبتدی و کم حجم:wink:

منظورت از بازی چیه؟ تو با مایا نمیتونی بازی درست کنی، با مایا مدلینگ و انیمیت رو درست میکنی بعد برای بازی از نرم افزارهای دیگه مثل یونیتی، فلش و udk و ... استفاده میکنن.

javaweb

Member
پس با چی؟

پس با چی میشه این استاد ما که گفته با مایا باید بازی بسازیم؟:mad:
با چه نرم افزاری می شه این کارو کرد:cry:
توی مایا من یه بخشی دیدم می شد کد نویسی کرد همون نیست:-?

از همه زودتر فکر کنم با فلش بتونی ولی اون دو بعدیه، یونیتی Unity و یا Game maker نرم افزارهای راحت تر و حرفه ای تری هستن به نظرم. ولی باز تو اینترنت میتونی سرچ کنی. این چه استاد احمقیه که این حرف رو زده!
کد نویسی توی مایا برای کار دیگه ای اصلا. مایا خروجی بازی نمیتونه بده یعنی مثل نرم افزار های برنامه نویسی (دلفی و ...) نیست که خروجی exe میدن، اگه میشه بیاد خودش انجام بده ما هم یاد بگیریم!

javaweb

Member
ای کاش می شود بهش چیزی گفت:cry:
این چیزا حالیش نیست:sad:ترم های قبل پروژه هاش با asp.net بایستی یه سایت طراحی می کردیم شانس ما این ترم امده می گه من می خوام این ترم بازی بدم بسازین:cry:
ترم قبل به یکی گفته بود باید با کدهای شبکه پروژه asp تو بین چند کامپیوتر شبکه کنی!طرف گفت مگه می شه خودت درستش کن،چند دقیقه نشسته بود پشت سیستم بعد بلد شد به یارو گفت برو بیرون درستو حذف کن:lol:
ما که دیگه جرات نمیکنیم حرف بزنیم:-?گفته بسازین ما باید بسازیم:shock:

maxscript

Well-Known Member
به استاد تون بگو بازی ساختن کاره یکی دو روز نیست کاری هست که هم زمان می خواد و تخصص بعد شما هم که باید تکی بسازید کار زمان بر تر میشه پیشنهاد من استفاده از فلش هست بین همه این گزینه فلش برای شما بهتر هست اگر برنامه نویسی مثل سی شارپ و سی پلاس پلاس هم بلد هستید که کار راه تر میشه visual studio رو باز کنید شروع کنید اگر Html 5 و php بلد باشید بازم کارتون راه تر میشه میتونید یه بازی ساده تحت وب بسازید خلاصه راه برای شما زیاده بستگی به شما داره

javaweb

Member
با سلام و تشکر
اینایی رو که گفتید تقریبا بلدم به حساب خودمون داریم کاردانی کامپیوتر می گیریم
124.gif
ما بهش می گیم ببینیم چی می شه
124.gif

هر سال پروژه هاش برنامه نویسی بودن بهتر بود قبلا کار کرده بودیم نه شانس ما بازی و گرافیک که اصلا به فکرشم نیفتاده بودیم

maxscript

Well-Known Member
هر سال پروژه هاش برنامه نویسی بودن بهتر بود قبلا کار کرده بودیم نه شانس ما بازی و گرافیک که اصلا به فکرشم نیفتاده بودیم
شما با برنامه نویسی یه بازی بساز حتما نباید یه بازیه سنگین با انجین بسازی می تونی یه شطرنج بنویسی یا مارو پله یا بازی های شبیه اینا

Faezeh_kajol

New Member
سلام خسته نباشید من یه سوال داشتم من قبلا یکم مایا بلد بودم و مدل میساختم یه مدت رهاش کردم الان دوباره اومدم باهاش کار کنم بعضی چیزا یادم رفته اگه لطف کنین بهم بگین ممنون میشم من تازه نرم افزار رو نصب کردم نمیدونم چرا هیچ کدوم از شرتکات ها رو که میزنم کار نمیکنه مثل move و rotae و G که تکرار دستور قبلی هست و اینا میشه بگین چیکار کنم اینا کار کنن؟؟؟؟خیلی ممنون

hotkey

فک نکنم ربطی به ورژن برنامه داشته باشه - درسته اساتید ؟ من یه pdf براتون گذاشتم که تمام hotkey ها توشه و درست کار می کنه . شما هم امتحان کنید .

پیوست ها

• Maya-Keyboard-Shortcuts.pdf
    8.1 کیلوبایت · بازدیدها: 15

maxscript

Well-Known Member
یه سوال - چطوری میشه soft selection مایا رو خاموش کرد ؟
با کلید B روشن میشه و با همین کلید خاموش میشه

سلام خسته نباشید من یه سوال داشتم من قبلا یکم مایا بلد بودم و مدل میساختم یه مدت رهاش کردم الان دوباره اومدم باهاش کار کنم بعضی چیزا یادم رفته اگه لطف کنین بهم بگین ممنون میشم من تازه نرم افزار رو نصب کردم نمیدونم چرا هیچ کدوم از شرتکات ها رو که میزنم کار نمیکنه مثل move و rotae و G که تکرار دستور قبلی هست و اینا میشه بگین چیکار کنم اینا کار کنن؟؟؟؟خیلی ممنون
اصولا گاهی مشکل بعضی فایل های درون دایرکتوری رخ میده شما سعی کن به مسیر Document >>>maya>>>project>>default بری بعد داخل هر پوشه که میری اطلاعات ذخیره شده اضافی اونجا رو حذف کنی این روش راه حل رفع این مشکل نیست این راهی هست که من با این روش تونستم همین مشکل رو حل کنم پس تضمینی نیست شاید هم زبان کامپیوترتون فارسی هست

آخرین ویرایش:
دوست عزیز کلید caps lock رو خاموش کن، و یا اینکه زبان کامپیوتر رو English بزار

Faezeh_kajol

New Member
خیلی خیلی ازتون ممنونم خیلی لطف کردین مشکل از زبان کامپیوتر بود که English کردم درست شد،بازم از همگی متشکرم

خیلی ممنون از جواب های مفید شما دوستان ! یه مشکل دیگه که دارم اینه که اون اهرم ( دستگیره های Pivot ) تو ویوپرت من خیلی بزرگ شده . هر ظلعش رفته تا ته کادر و هر چی هم Zoom Out می کنم فایده نداره . Fit شده تو کل صفحه . چیکارش کنم ؟

mhwd

New Member
سلام به همه دوستان

ببخشید من تازه کارم دو تا سوال داشتم خوشحال میشم کمک کنید

1. وقتی که ما یک شخصیت "مثلا انسان یا جنگیدن دو انسان در حال مبارزه با شمشیر با یکدیگر"رو در مایا مدلسازی میکنیم و حالا میخوایم حرکتش بدیم آیاد به غیر از نرم افزار مایا به چیز دیگری هم نیاز داریم،اگه اره جه چیزایی!؟
2. اگه میشه یه چند تا منبع خوب برای مدلسازی در مایا رو معرفی کنید فقط مدلسازی،اگه انگیلسی هم هست اشکالی نداره."باور کنید خودم هم میگردم اگه شما هم میشناسید معرفی کنید.".

ممنون.

با همون مایا می تونی این جور انیمیشن ها رو انجام بدی - مایا خیلی قویه و تقریبا چیزی کم نداره . تو استودیو های حرفه ای یکی از نرم افزار های مورد استفاده مایا هستش . در مورد این انیمیشن هم باید یگم که وقتی امکانات مدلینگش کامله و تقریبا نیازی به هیچ نرم افزار دیگه ای نداره ( تو مبحث مدلینگ ) وامکانات Rigg و Animate و Dynamic ش هم کامله و محیط هایی برای اسکریپت نویسی ( همچون mel و python ) داره چه دلیلی داره از یه برنامه کمکی استفاده کنید ؟ ! ا( البته در سطح کاری که شما می خواید ) بنا بر این شما هیچ محدودیتی برای اجرای این قبیل انیمیشن ها ( تو مایا و بدون نیاز به برنامه ای دیگه ) رو نداری .

برای شروع مدل سازی : http://3d.about.com/od/Creating-3D-The-CG-Pipeline/a/Maya-Training-Series-Introduction.htm

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا