danger9597
New Member
آخرین ویرایش:
سلام
ممنون ميشم ايدتون رو بگيد تا ما هم بفهميم
اخه اين طرحي كه گذاشتيد ، بنده نه ايدشو فهميدم و نه كلمه اي كه نوشتيد .
ممنون ميشم پاسخ بديد .
اگه ايده ي خوبي باشه ، بنده هم كمك و همكاري مي كنم .
موفق باشيد ...
خوب این که شما متوجه این ایده نشدین به خاطر اینه که معنی تایپوگرافی رو نمیدونید
ممنون بابت لطفتون !خوب این که شما متوجه این ایده نشدین به خاطر اینه که معنی تایپوگرافی رو نمیدونید
خوب چی کار کنم که اجراهام قوی بشهسلام
خيلي جالب تايپوگرافي رو نشون داديد
ايدتون خوبه اجراتون ضعيف
در كل خسته نباشيد
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]در این مطلب می خوام یک مختصری در مورد تایپوگرافی براتون بگم .[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]از سال 1468 م . که فن چاپ توسط گوتنبرگ اختراع شد هنرمندان سعی بر این کردند که صفحه ای که در آن کلمات چاپ می شود جلوه و زیبایی بیشتری داشته باشند . از همان زمان تلاش برای توانمندتر کردن حروف چاپی بیشتر شد . یکی از دلایل مهم این اقدام زیباتر کردن کتاب مقدس ( منظورم انجیل هست ) برای مسیحیان بود که جذابیت بیشتری برای آنها داشته باشه .[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]در کل ؛ تا به امروز که تایپوگرافی به اینجا رسیده تعاریف و نظرات زیادی حول تایپوگرافی مطرح شده . یک سری می گویند زیبایی بصری بر خوانایی تقدم داره . یک سری دیگه اعتقادی 180 درجه برعکس این نظر دارند . اما اگر بخواهیم میانه رو باشیم حقیقتا هر دوی اینها را باید در نظر گرفت .[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]به اعتقاد من ، ما برای هندلترینگ ، خوشنویسی ، خطاطی ، نقاشی خط و غیره تعریف خودشون رو داریم . پس تایپوگرافی جداست . تعریفی که من بهش اعتقاد دارم ، تایپوگرافی :[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]1- باید خوانا باشه .[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]2- بر اساس حروف چاپی ما باشد .[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]3- تغییرات در فرم حروف باید به صورتی باشد که به معنای اثر ارتباط داشته باشد .[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]تایپوگرافی رو بهتره بگیم تایپوتراپی . همون طور که در فیزیوتراپی عضلات ناتوان رو توانمند می کنند ، در تایپوگرافی هم با کار کردن بر روی فرم حروف باید انها را از لحاظ بصری توانمند تر کرد .[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]در ایران کارهایی شده : نمایشگاه تایپوگرافی مولوی ، نمایشگاه تایپوگرافی بوف کور و دوسالانه تایپوگرافی . اما اگر به نمایشگاههای این جاهایی که گفتم می رفتین ۱۰ تا کار تایپوگرافی با معنای اصلیش پیدا نمیکردین . [/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]همه یا خطاطی بود ، یا نقاشی خط یا هند لترینگ . اثری از تایپوگرافی نبود . حتی اگر از این هم صرف نظر کنیم بعضی از کارها که برای نمایش بود ، 1 اپسیلون هم به معنا و کارکرد نمایشگاه ربط نداشت .[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]می تونم بگم بهترین کسی که تا به حال ، واقعا تایپوگرافی کار کرده رضا عابدینی هست .[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]یک نکته : در تایپوگرافی منظور این نیست که فقط به متن باید توجه کرد و زمینه کار و رنگ و غیره را فراموش کرد . اما در این هنر بیشتر توجه ما بر روی فرم خط همراه با یک نگاه تیز به معقوله ای مثل رنگ باید باشه .[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]در ایران که گفتم کارهای رضا عابدینی واقعا در خور توجه هستند . اما از خارجی ها هربرت لوبالین گل سرسبد همشون هست . کارهایی مثل : mother & child و families حقیقتا عالیست .[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]خوب مثل همیشه نمونه کارهایی رو برای اینکه منظورم رو متوجه بشوید می گذارم .[/FONT]