mohsen.rajabi
Active Member
دوست عزیز خیلی زیبا شده
ما ذاتن فرشته ایم :دی.... تلاش نکن آدم نمیشیم :دیشما نواده های دن ویتو کِی میخواید درست شید معلوم نیست!
مرسی : اسمایله ذوق مرگیدن ولی به روی خود نیاوردن: :دیمیفرستمش تاپ گالری تا دیگه از اینکارا نکنی
قابل نداره ... بپیچم یا مستقیم برمکار خوشگلی شده عمویی
هه هه ههه ... اینجا از اونا نداره :دیاز اون سمایلا
کوثرراستی نگفتی از چه کلمه ای به اینجا رسید ؟
تقریبنبیشترشکل یه پرنده اس که داره میره به سمت نور
مملول عزیزمتبریکات باسه ئه تاپ گاه لری
واوخوف ناک
ما که هستیم فرزندبه داش حسین خودمون...حاجی چه عجب...ازین طرفا...راه گم کرد؟؟؟؟
وقتی اوکی کردم پستمو خودم ترکیدم از خنده ... گفتم برو بچزم یکم حال کنن :دیآخه شپشم دیگه زدن آره....ما خرمگسم دیگه نمیزنیم......
ما خیلی مخلصیم موسیو خطرناک عزیز ... پیش ما بیا بازم .... یه نون و اسپاگتی هست دور هم میخوریم :دیواقعاً خیلی عالی شده ... از این کارا این روزا کم می بینیم
با تمامه وجود شیرجه رفتم ولی گل شد ظاهرن ( مثله شی گیون تو بازیه دیروز با لیورپول ... هر چند خوب دروازه بانی کرد ولی 5 تا خورد بدبخت ... دلم سوخت براش)تبريك شوت ميزنم
خیلی شرمنده کردی ... دمت قیژچون خواسته بودي نظر بديم چيزايي كه به نظرم اومد رو گفتم
گاگوگلی خودتیو هفت .... ئههه ... دهن منو باز میکنه .... انسان دو پای بدخوانه ( این مربوط به شپش بود ) طرح دزدیده شده در صفحه 12+1 :دیسلام گاگوگلی
خواهش میکنم دوست عزیز تردوست عزیز خیلی زیبا شده
چوکشاز این کارت راضی ام
در بالا توضیح دادم ... تو ام که همیشه تو جوی ... همش قضیه رو هیجانی میکنی :دیحسین حالا از چه کلمه ای به این رسیدی؟ ها کلک؟!!!
بپرس دلبندمراستی کارت داشتم...یادم بنداز ازت یه چیزی بپرسم
گاگوگلی خودتیو هفت .... ئههه ... دهن منو باز میکنه .... انسان دو پای بدخوانه ( این مربوط به شپش بود ) طرح دزدیده شده در صفحه 12+1 :دی![]()
طرحهای من طرفدار نداره چون طرح نیست... پس دزدیدهه نمیشه :دیالهی به مثیبت (دزدیده شدن طرح) من دچار بشی دوست عزیزم
طرحهای من طرفدار نداره چون طرح نیست... پس دزدیدهه نمیشه :دی
آقا عرفان دستت درد نکنه یعنی ما اینقدر بی سوادیم....سلام گاگوگلی
من که دیشپ بهت گفتم قشنگه
شیپشو یا شیپ شو !!! آدم بد میخونه ... حواست به خودت باشی حسین بابا !!!
عرفان
آقا عرفان دستت درد نکنه یعنی ما اینقدر بی سوادیم....
من با داداش حسینم شوخی دارم......فرق شیپ و شیپیشم میدونم تو چیه......
شما حواست باشه فرق شوخی و از سوتی دادن تشخیص بدی....
چاکرخواتیم
چسبش گارانتی مادام العمر داره :دییه تایپوگرافی هم خودش منو بگیره هم رنگش ولم هم نکنه
ههه چه پیگیر ... بعد از امتحانا قراره مذاکره کنیم :دیراستی اون قضیه چی شد؟ فیکس شدی؟ رفتی؟ نرفتی؟ چه کردی؟
مرسی از کامنت ... یو هم بموفقیموفق باشی دوست جان
خیلی مخلصیم ...شهرام که نزده خورده هست ... خبری نیس ازش :دی ... شایدم از من خبری نیساین یوزرم دوباره راش انداختم که شهرامو بزنم به در و دیــفال ....
آف تاپیک نکن بچهمیموردی یه تنکس بتپونی اون بالا ؟! .... ( این اوج خشانتم بود الان )
ممنون دوست من که نظر دادی ... نظرت برای من قابل احترامهیک جورهایی تصورم از فاطمه و به خصوص لقبش (بیشتر به خاطر لقبش زهرا ) رنگ های روشنه. روشن و درخشنده (دارای انعکاس )
سلام عزیزم ... مرسی برا نظرسلام بر شما
این روزا کم پیش میاد ببینیم که کسی تصاویر جذاب رایانه ای رو از اول با چند تا حرف شروع کنه اونا رو کنار هم با تایپوگرافی ببچینه بعد هم رنگ به این زیبایی بهش بده
کارت خیلی قشنگ شده من که از این کارا خیلی خوشم میاد
رنگش هم به نظر من یه کوچولو سبز تر و یه کم روشن تر خیلی زیبا تر میشه
ممنون عزیزسلام کار خیلی خیلی عالی بود من که خیلی کیف کردم