تاپیک مشکلات تکسچرینگ (‌ سوالات و مقالات آموزشی . دانلود توتریالهای تکسچرینگ )

philidor

Member
سلام

دوستان عزیز من یه مدت درگیر تکسچرینگ با کلی سوال شدم ! :shock:

مدام برای هر سوالم باید به جاهای مختلف سرک بکشم >|<

متاسفانه تاپیک ها نظم خاصی نداره ‍‍‌‍!‌ اگه هم مشکلات قبلا راجبش صحبت شده نمیشه به این راحتی پیداش کرد ...

اگه برای هر قسمت از مایا تاپیک مخصوص به خودش رو راه اندازی کنیم ‍‍. این اطلاعات بصورت دسته بندی شده

در اختیار بقیه دوستان قرار خواهد گرفت .

از بقیه دوستان هم خواهشمندم برای هر قسمت از مایا تاپیک مخصوص بخودش رو راه اندازی کنند .:paint:

اینجوری سوال ها و جوابها انقدر تکرار نمیشه !!!‌ امید وارم اساتید مایا کمک کنند تا این بخش ها رو راه اندازی کنیم .

باور کنید بعد از مدتی منبع کاملی از اطلاعات تخصصی در یک بخش جمع میشه ‍!!! همه می تونند استفاده کنند .

تکسچر هم قسمتی از دنیای مدل سازیه میشه همه سوال ها مشکلات و راهکار هارو یکجا جمع کرد که با کمک شما

دوستان عزیز مرجع کاملی از اطلاعات مشکلات و آموزشهارو اینجا جمع کنیم .

با تشکر از همه دوستان :rose:

philidor

Member
دوستان عزیز کسی میدونه Mel Script Update PSD Network چی میشه ‍؟‌

ازش میخوام بعنوان یک button در Shelf استفاده کنم ولی هرچی Script Editor رو نگاه می کنم کدش ظاهر نمیشه بعد از استفاده Update PSD

:sad:

:cry:

philidor

Member
دوستان مشکل Script Editor حل شد

Script Editor -> History -> (Active) Echo all commands

این کد رو هم از Mel Script سلکت کنید بکشید تو Shelf بعد یک ویزاردی باز میشه با انتخاب Mel
Boutton PSDupdate Network ساخته میشه !

;psdUpdateTextures

:cool:

CG-Student

Member
منم با نظر شما موافقم . بهتره که سوالات تکسچرینگ مدلینگ ریگ انیمیت و . . . انجمن جدا باشه .
مدیران می تونند همت کنند و به صورت دوره ای که فشار کاری زیاد نشه سوالات قبلی دسته بندی کنند .
مثلا روزی 3صفحه سوالات هر صفحه با توجه به نوع سوال دسته بندی کنند و سوالاتی که شامل چند دسته میشه را در انجمن عمومی مایا قرار بدهند .
اینجوری عیار تولید محتوای انجمن ها بالا میره و کاربران دسترسی سریع تری به بخش های مربوطه پیدا می کنند .
می دونید چند هزار سوال پیرامون نرم افزارهای سه بعدی در این انجمن پرسیده شده؟ یعنی یک منبع غنی آموزشی .
تا الان که من در خدمت شما هستم و در حال تایپ کردن این مطلب هستم هیچ گونه انجمنی در ایران یا به زبان پارسی به صورت تخصصی درست نشده !انجمنی نیست که بخش مایا اون شامل انیمیت ریگ تکسچر و ... باشه !
اگه میبینید حجم کار بالاست از کاربران فعال هر بخش هم کمک میگیریم .
به عنوان نمونه سوالات مربوط به بخش مایا شامل 77 صفحه میشه که اگه 10 کاربر مسئولیت تفکیک سوالات این بخش بر عهده بگیرند به ازای هر نفر یک و چهار دهم صفحه یا اینکه رندش می کنیم هر نفر یک صفحه .یعنی یک روزه بخش عظیمی از مطالب نظم خاص خودشو پیدا می کنه .

philidor

Member
سلام

دوستان و اساتید محترم ...

من میخوام این متریال رو با استفاده از شیدر تو مایا درست کنم کسی می تونه راهنمایی کنه ؟‌

dt3dskinShader.jpg

اطلاعات زیادی در رابطه با ساخت شیدر ها ندارم متاسفانه :sad:

برای پوست کارکترهای فانتزی می خوام !!!

یه چیزی مثل این !‌

2010_how_to_train_your_dragon_027.jpg

ممنون میشم راهنمایی کنید :rose:

آخرین ویرایش:

HOSSEIN.D

Well-Known Member
سلام امین جان.
خوبی داداش؟
برادر تو خودت که دیگه یه پا استاد شدی واسه خودت.
واسه اینجور شیدر ها اول بهتره که از SSS استفاده کنی و واسه اون لکه های روی صورت
بهتره که از Bodypaint یا Mari ایتفاده کنی.
Mari یه نرم افزار فوق العاده توی زمینه تکسچرینگ هستش که توی فیلم آواتار از این برنامه استفاده شده.
موفق باشید:rose:

philidor

Member
سلام امین جان.
خوبی داداش؟
برادر تو خودت که دیگه یه پا استاد شدی واسه خودت.
واسه اینجور شیدر ها اول بهتره که از SSS استفاده کنی و واسه اون لکه های روی صورت
بهتره که از Bodypaint یا Mari ایتفاده کنی.
Mari یه نرم افزار فوق العاده توی زمینه تکسچرینگ هستش که توی فیلم آواتار از این برنامه استفاده شده.
موفق باشید:rose:

حسین جان مشکل با لکه ها ندارم ! با جنس یا همون بافت متریال مشکل دارم !‌نمی دونم چطوری این نوع بافت رو میشه

درست کرد امتحان کردم هر نوع رنگ شبیه به پوست به کارکتر دادم مثل این نشده اون پوست بودنش رو نمیشه احساس

کرد !‌ تکسچر رئال هم که به نوع کارکترهای فانتزی نمیخوره وگرنه تکنیکهاشو بلدم تو فتوشاپ یا زیبراش ... ماری رو هم

تعریفش رو شنیدم ولی قبلش باید بدونم این نوع شیدر تو مایا چطوری ساخته میشه !

و اینکه ما هنوز شاگردیم در حد کودکستان :green:

جدیدترین ارسال ها

بالا