تاپیو گرافی(amir storm)

Amir storm

Well-Known Member
سلام مجدد خدمت اساتیدمحترم
باتوجه به نظرات دوستان راجع به لگو تایپ قبلی که نظر اکثر این بود که فارسی بشه وکل اسم توکار باشه
خب شد این چه طوره
در ضمن قسمتی از ایده (ی) رو از جناب گیلاس جان گرفتم (حسین قادری)
ممنون میشم نظر بدید
این بهتره یا قبلی(as)
.................................................................................................................
.................................................................................................................
***خیلــــــــــــــــــــــــــــــــــــی ممنــــــــــــــــــــــــــــــــــــون از شــــــــــــــــــــــــــــــــــــما***

پیوست ها

• Untitled-1.png
    Untitled-1.png
    59.8 کیلوبایت · بازدیدها: 18
  • Untitled-3.png
    Untitled-3.png
    99 کیلوبایت · بازدیدها: 11
سلام دوست:green:
به نظر من هم اصلا نميشه اسمش رو گذاشت تايپوگرافي:rose:
اگر يكم بيشتر تحقيق خودتون متوجه ميشيد...

Amir storm

Well-Known Member
باعرض پوزش ازشما لوگوتایپ نه تاپیو گرافی اشتباه لپی بود
.................................................. .................................................. .............
.................................................. .................................................. .............
***خیلــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــی ممنــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــون از شــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــما***

زشت نشده برادر یه مقداری خامه. حالت ساده و جالبی از دور داره اما من این جور شوخی رو با الف و ی زیاد نمیپسندم. یه مقدار کارو جلو ببرین. به نظرم دوستان منظورشون اینه که هنوز به آیندش امیدوارن ولی الان خب واقعا کامل نیست. یه چند تا تست دیگه. یه چند تا آلترناتیو مختلف که اگه انتخابیه ما آزادتر نظر بدیم. چند تا نکته و چاشنی ...
من خودم جای شما با تمام احترام. این طرح رو که زدم با خودم میگم خب یه چیزیش برام جالبه اما هنوز کامل نیست. باهاش بازی میکنم و براش نقشه میکشم و اگه درست نشد رهاش میکنم. البته من قبل از چندین نمونه قابل بحث اصلا مرحله نهایی سازی رو شروع نمیکنم.
این روش منه شاید شما اینقدر طولش نخواهین بدین اما بهد از این کار میتونین مدتها با اون نشان و علامت امضای تصویری بزنین. به نظر من اگه با چیزی رقابتش ندین به زودی ازش خسته میشین. یکمی به عمق برین تا یه پاسخ قوی داشته باشین. حتی اگه خودت میپسندی به خاطر چهار نظر مخالف که عمدی هم نیست روش کار کن تا همه بهتر بخواهیمش.

امیر جان عیدتم مبارک:rose:

یا علی

Amir storm

Well-Known Member
سلام سید جان
خیلی ممنون از شما کاملاً حق با شماست وکار خیلی خامه چون یک تیکه تغییر زیادی داشته ولی بقیه کار به همون شکل باقی موندن. چرا نخوام تولش بدم تابستونه و بیکاری و کامپیوتر و کولر، کاری غیر از این ندارم من هم دارم سعی میکنم یه امضای توپ دربیارم و از نظرات شما استادا استفاده کنم شما که به کار من نظر میدید انگیزه من بیشتر میشه وبیشتر روش کار میکنم....
.
.
.
عید شما هم مبارک سید جان
:rose:

***خیلــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــی ممنــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــون از شــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــما***

Amir storm

Well-Known Member
خب کمی تغییرش دادم! نظر بدیدا...!

خب سعی کردم نوشته زیر (ی) کمی دارای هلال بشه و از یکنواختی در بیاد وکل کار جمع و جور بشه یعنی (ی) و(امیر) یه بیضی رو تشکیل بدن.

:1:.تو این کار چون سید جان گفتن (ا) و (د) زیاد لوس شده و... به طور مستقیم گذاشتمشون جدا از (ی)

:2:.ولی تو این کار باز (ا) و(د) حذف شدن و فقط نوع نوشته با کار قبلی توفیر داره
...............................................................................................................................
:tavajoh:هرچی خواستین بگین تعارف هم نداریم! اگه هم زشته رک بگید...در ضمن راهنمایی فراموش نشه:tavajoh:
...............................................................................................................................

پیوست ها

• Untitled-5.png
    Untitled-5.png
    60.1 کیلوبایت · بازدیدها: 3
  • Untitled-4.png
    Untitled-4.png
    58.9 کیلوبایت · بازدیدها: 2
سلام
عیدت مبارک
کاشکی هر روز میشد اینو نوشت ...تا اون روز بزرگ مجبوریم به انتظار

سلام امیر
یه نکته مهم. اگر سجوی هستی باید سجوی بمونی! منظورم اینه که دلیلت برای جدا کردن ی باید معلوم بشه. اگه تو طرح گیلاس جان این کار انجام شده بود دلیلش پیوستگی و تقارن همزمان بود. جوری باید باشه که بیننده سوق پیدا کنه و چشمش بچرخه طرف اون ادامه. الان با کادر بندی شاخص و مرکز گرایی شما دیگه دنباله اسمو تو نوشته نداری.
لطفا چند جور دیگه هم طرح بزن. من بدون تعارف از این گیر دادن به یه کار خیلی خوشم نمیاد. اگه تکلیف و هدف همون باشه چرا برات رو همین طرح 10 تا کار کوچیک میکنم اما وقتی میشه یه تغییر بزرگ داد و از جای بلند تری و از نقطه ای متفاوت حرکت کرد دلیلی بر اصرار نیست.
در کل این طرح هم همونقدر خوبه به نظرم . چون گفتی رک بگو اینو بگم:
تو طراحی اگه کارت رو برای هدف بعدی قربانی نکنی خودت قربانی میشی. به هدفی وفادار بمون که قرص و محکم هست و انتخابی داشته باش که اخم دیگران علاقتو نسبت بهش کاهش نده.
من که با احساسات کار میکنم روشم همینه.

یا علی

Amir storm

Well-Known Member
خب کارتون درسته فقط اسم من(امیر محمد سجودی هست نه سجوی) من سر (ی) رو (د) در نظر گرفتم. پس سوع تفاهم نشه عزیزم چون اگه دقت کنی تو کار اولی (سجود) نوشته شده.
خب پس باید تغییرش بدم.

خب از یه لحاظی بهتر شد خب اسم شریفتون رو نمیدونستم
هم الان یاد گرفتم و هم دیدن که آدمایی مثل من ممکنه چیز به این مهمی رو اشتباهی بخونن
ممنون
یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا