تايپ فارسي

gasedak

Member
نوشتن متن فارسي

با سلام
اونجوري كه اطلاع دارم براي نوشتن متن فارسي در دايركتور بايد فونت يا فونتهاي مورد نظر را وارد كست كنيم درسته؟
ولي وقتي من فونت مورد نظر را از طريق ايمپورت وارد ميكنم اصلا ايمپورت نميشه.لطفا راهنماپيم كنيد.

سوال دوم اينكه من يه دكمه را از يصفحه اول به صفحه ديگه كپي ميكنم دكمه كپي ميشه فرمان هم مي دم اجرا ميشه و به صفحه بعديميره ولي در صفحه دوم دكمه كپي شده اصلا نمايش داده نميشه و من نمي تونم به اون فرمان بدم كه با كليك روي اون به صفحه اصلي برگرده. لطفا راهنماپيم كنيد.

آخرین ویرایش:

M_Alireza

Member
براي وارد كردن فونت به كست:
به مسير Insert>Media Element>font برو
در قسمتOriginal fonts فونت مورد نظرتو انتخاب كن
در قسمت Bitmaps هم اندازه هاي فوت رو بزار مثلا : 12و14و18 و همچنينBold و Italic بودنشو مشخص كن
در قسمت Characters هم Entire set رو انتخاب كني بهتره

يه سري هم به Help خودش بزني خوبه يه سري هم اونجا راهنمايي كرده كه خيلي مفيده.

در مورد اون دگمه كه ميگي :
من منظورتو نفهميدم ولي اگه ميخواي كارت خراب نشه هيچوقت چيزي رو از Stage كپي نكن هر چي خولستي بياري از توي Cast بيار.

gasedak

Member
با سلام و با تشكر از پاسخ شما در مورد سوال اول
در مورد سوال دوم بله منظورم اينه كه من تو صفحه بك گراند چند تا دكمه دارم كه براي يكي تعريف كرده ام كه وقتي روش كليك ميشه به صفحه بعديnext بره حالا اين درست عمل ميكنه در ضمن من اين دكمه ها را تو خود صفحه استيج ايجاد كرده ام آيا اين مورد اشتباه است.و بايد دكمه ها را ايمپورت كنم.حالا مسئله اينجاست كه وقتي روي دكمه next كليك مي كنم و به صفحه بعدي ميره تو اون صفحه دوم من چه جوري دكمه بذارم و فرمان بدم كه به صفحه قبلي يا previous برگردد.نمي دونم منظورم را رسوندم.

M_Alireza

Member
با سلام

شما بايد اينو توجه كنيد كه دايركتور مثل برنامه هاي ديگه به صورت صفحه به صفحه نيست بلكه بصورت فريم به فريم مي باشد. حالا شما مي تونيد مثلا توي يك صفحه طوري آبجكت هاتو بچيني كه كسي كه مي بينه فكر كنه يك صفحه است يا اين كه تو n فريم بچيني.

اگه بتوني اون فايلي رو كه درست كردي بزاري خيلي بيشتر مي تونم برات توضيح بدم.

gasedak

Member
با سلام
با استفاده از دستوري كه گفتيد فونت مورد نظرم رو وارد كست كردم ولي متاسفانه وقتي ميخوام فارسي تايپ كنم به جاي تمام حروف علامت سوال تايپ ميكنه.لطفا راهنماييم كنيد.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا